Android-telefoner med den bedste modsupport i 2020

Hjem/Anmeldelser/Komponenter/ Android-telefoner med den bedste modsupport i 2020

Android-telefoner med den bedste modsupport i 2020

Af Kamil Anwar 2. februar 2020 4 minutter læst

I løbet af de sidste par år har Android-operativsystemet gennemgået mange ændringer. 2015 og år før det var glansdage for Android-rooting, og stort set alle var klar til at rodfæste deres telefoner. Jeg kender personligt folk, der har taget deres købsbeslutning baseret på, om de kan rodfæste deres telefon eller ej.

Når det er sagt, har tingene ændret sig meget, og rooting og modding er ikke så almindeligt som det plejede at være. Hovedårsagen bag det er, at producenter nu tilføjer al tilpasning lige ind i deres telefoner. For det første er evnen til at ændre DPI såvel som at indstille forskellige farver til hver app og den meget efterspurgte mørke tilstand blevet meget mere enkel og almindelig end den plejede at være i moderne tid. Det er overflødigt at sige, at det kan siges, at modding-samfundet hænger ved en tråd.

XDA går dog stadig stærkt, og der kan ses en god tilpasning for de fleste af de telefoner, der er tilgængelige på markedet, og nogle af dem nyder også meget dev-support. Især flagskibsindstillingerne.

I denne rundvisning skal vi udforske nogle af de bedste Android-telefoner med god modsupport, som du kan købe i år.

1. OnePlus 7 Pro


Køb på Amazon

Der kan ikke benægtes, at når du leder efter telefoner med fremragende modding-support, så er OnePlus-telefoner bestemt øverst i fødekæden. Uanset om du leder efter blot at rodfæste telefonen eller tilføje flere forbedringer til den med brugerdefinerede ROM'er, er telefonen helt sikkert foran kurven. Alt dette takket være den tilpassede modding-venlige karakter af selve virksomheden.

Når det er sagt, pakker OnePlus Pro imponerende specifikationer, som du ville forvente af et flagskib, med en 6,67-tommer Super AMOLED-skærm m / 90 hertz-skærm, der er super glat og strålende fra alle vinkler. Snapdragon 855 SoC og hukommelsesmuligheder såsom 128 GB 6 GB RAM, 256 GB 8 GB RAM, 256 GB 12 GB RAM. Telefonen er bestemt en telefon, som du skal gå med, hvis du leder efter noget, der har en stor dev-support og kan modificeres efter dit hjertes indhold.

Det er overflødigt at sige, at hvis du er på udkig efter en telefon, der har en god udviklerstøtte, er OnePlus 7 Pro bestemt en af ​​de bedste telefoner, der er tilgængelige på markedet til modding.

2. Pixel 4 XL


Køb på Amazon

Pixel 4 XL er en af ​​de telefoner, der har haft en af ​​de bedste modderingsstøtter i hele Android-samfundet, og det bør ikke komme som en overraskelse af den enkleste grund, at telefonen er lavet af Google, og Google har altid været meget venlige. Så det bør ikke komme som en overraskelse, at hver gang en telefon kommer ud, er modderne klar til at have deres hænder på telefonen.

Gå over til XDA-webstedet, og du vil indse, at telefonen har en af ​​de største udviklerstøtter; alt lige fra mindre mods til fuld på brugerdefineret modsupport, telefonen er dækket i enhver forstand, og det er det, der gør denne telefon til en af ​​de bedste, du kan købe på markedet.

3. Poco F1


Køb på Amazon

Poco er et undermærke af Xiaomi. Mange Xiaomi-telefoner, som Redmi Note 5, har allerede utrolige modding-samfund. Så da Poco udgav sin første flagskibstelefon, Poco F1, på en aggressivt konkurrencedygtig pris, folk var temmelig gulvet til specifikationerne for prisen.

Poco F1 blev leveret med 6 GB RAM, et 4000 mAh batteri, 6,18 ”skærm og Android 8.1 Oreo. Specielt er det næsten hals mod hals med OnePlus 6T, men alligevel blev Poco F1 lanceret omkring $ 300 billigere end OnePlus 6T. Så selvfølgelig skyndte modsamfundet sig for at købe denne flagskibsmorderenhed.

Det hjalp også, at Poco meddelte, at de ville støtte udviklingssamfundet ved ikke at annullere garantier for at låse op bootloaderen og hurtigt frigive kernekilden. Så hvis du gerne vil have en overkommelig flagskibsdræber med gode specifikationer til en budgetpris, er Poco F1 bestemt en af ​​de bedste muligheder. Heck, det kan det være det bedste løsning.

4. Samsung Galaxy S10 +


Køb på Amazon

Lige siden Galaxy SIIs dage er Samsung kendt for at være meget streng, når det kommer til den moddefrihed, der leveres til samfundet. Da mange af deres telefoner er helt ubrugelige, når det kommer til modding. I løbet af de sidste par år har virksomheden imidlertid varmet op til modding-samfundet ved at frigive kernekoden til de nyeste Android-versioner.

Galaxy S10 + er det primære eksempel på, hvordan Samsung ønsker at gøre godt af samfundet, og selvom det ikke er så modvenligt som nogle af de andre telefoner på listen, giver de kraftfulde specifikationer og et allerede brugerdefineret One UI brugeren at foretage nogle ændringer, endda drastiske på telefonen.

Der er dog en ting, som jeg vil fortælle dig her, at når du køber en Samsung Galaxy S10 + eller en hvilken som helst anden Samsung-telefon af hensyn til rooting eller modding, skal du altid vælge Exynos-varianten frem for Snapdragon, fordi du let bliver i stand til at rodfæste det.

5. Motorola Moto G7


Køb på Amazon

Denne telefon er faktisk ikke lanceret endnu, men den kan forudbestilles med en udgivelsesdato den 1. marts i Storbritannien. En udgivelsesdato i USA er i øjeblikket ukendt. Det lanceres for omkring £ 239 ($ 300 USD). Vores Amazon-link er til den “internationale” version, da det blev gjort tilgængeligt i Brasilien tidligt.

Årsagen til, at vi medtager Moto G7 på denne liste, på trods af at den ikke er frigivet endnu, er, at Moto G-serien af ​​telefoner har en stor historie med stærk udviklingsstøtte. At være en budgetserie med anstændige mellemtonespecifikationer (G7 lanceres med en 6,2 ”skærm, 4 GB RAM og 64 GB internt lager), mod-samfundet strømmer til det som en sjov telefon til at snakke rundt med. Hvis du bryder det, var det i det mindste ikke din $ 800 Pixel 3 XL.

Sidste års Moto G6 havde mange tilpassede ROM'er og mods tilgængelige, så vi forventer, at tendensen fortsætter, når Moto G7 frigives.

Tags android udvikling