FIX: Windows 10 kunne ikke installeres Fejl 80240031

Med tilgængeligheden af ​​den gratis opgradering til Windows 10 skyndte mange brugere sig at benytte denne mulighed. De fleste af dem downloadede og installerede dette nye operativsystem med succes, men nogle har rapporteret at få en fejl angående Windows 10 kunne ikke installeres, Fejlkode 80240031 efter det er downloadet og for nogle under selve downloadet.

Denne fejl skyldes muligvis beskadigede poster i registreringsdatabasen og systemfiler i operativsystemet, men en software / hardwarekonflikt er også kendt for at forårsage dette problem. Følg denne vejledning i den givne rækkefølge for at løse denne fejl og få din Windows 10 i gang.

Løsningen: Gennem værktøj til oprettelse af medier

Vi kan bruge dette værktøj til først at downloade opsætningen af ​​Windows 10 separat og derefter bruge det til at opgradere vores system.

Til Hentmedierskabelseværktøj, Klik her

Rul ned, indtil du ser Hentværktøjnu knap. Klik på det for at downloade værktøjet.

Løb det. Lad applikationen blive klar. Når det spørger Hvadgørduvil havetilgøre? Vælg skabinstallationmediertilen andenPC og klik Næste. Vælg din Sprog og udgave.

At vide hvilken arkitektur for at vælge, skal du trykke på Windowstast + R, type msinfo32 og tryk på Gå ind.

I retrude, hvis værdien mod Systemtype er x64, så vælger du også x64 i arkitekturdropdown menu. Ellers vælg x86. Klik på Næste.

Vælg ISOfil i Vælgehvilkenmediertilbrug. Klik på Næste. Vælg placeringen for ISO-filen, og klik på Gemme. Download begynder og tager noget tid. Når download er afsluttet, skal du klikke på Afslut.

Find din ISO-fil, retklik på det og klik Monter fra pop op-menuen. ISO-fil monteres på et virtuelt drev og åbnes. Holde Windows-nøgle og Tryk på E. Fra Windows Stifinder skal du klikke på den monterede iso-fil og åbne den. Dobbeltklik nu på opsætningen for at køre det. Det forbereder opsætningen. Klik på Ikkeretnu i vigtigopdateringer vindue, og klik på Næste da du kan fortsætte med at opdatere dit system senere.

Acceptere aftalen og følge efter instruktionerne på skærmen. Det registrerer automatisk aktiveringsnøglen og gemmer alle dine apps og indstillinger.

Løsning 1: Scan efter opdateringer

Windows 10-installationsprogrammet ser efter nogle specifikke opdateringer på dit system, og hvis det ikke finder dem, kan det give dig denne fejl. For at sikre, at du ikke efterlader nogen opdatering, skal du trykke på Windowsnøgle og skriv kontrolleretilopdateringer. Klik på Kontrolleretilopdateringer i søgeresultaterne. Lad pc'en kontrollere, om der er opdateringer, og sørg for at have dem alle installeret. Vigtigst er de kritiske og vigtige opdateringer.

Genstart dit system. Din Windows 10-installation skal fungere nu.

Løsning 2: Sluk for Windows Firewall / Antivirus

Firewall og din antivirusbeskyttelse i realtid kan begrænse opdateringstjenesten fra at hente de nødvendige filer til installationen. Vi deaktiverer disse beskyttelser midlertidigt kun for installationsprocessen, så begræns din internetforbrug i denne periode.

Sluk din antivirusbeskyttelse ved at følge instruktionerne på deres hjemmeside. Normalt er det en til to klik-proces. Tredjeparts sikkerhedssoftware placerer et ikon i proceslinjen, som du kan højreklikke på for at deaktivere det.

Tryk på for at slå Windows Firewall fra Windowsnøgle. TypeFirewall i søgning. Klik på WindowsFirewall.

Klik på Slå Windows Firewall til eller fra i venstre rude. Klik på Ja til advarselsmeddelelsen Brugerkontokontrol. Vælg nu Sluk for Windows Firewall (anbefales ikke) mulighed for begge Indstillinger for offentlige netværk og private netværksindstillinger. Klik på OK.Tænd Windows Firewall gennem den samme metode, når du er færdig med denne vejledning.

Løsning 3: Ryd App Store-cache

For at fjerne eventuelle korrupte filer i Microsoft App Store, der kan forårsage denne fejl, skal du holde Windows-nøgle og Tryk på R. Typewsreset.exeog klik på OK.

Løsning 4: Kør SFC Scan

SFC kan rette korrupt fil og reparere komponentbutikken. Vi har en separat guide til det her - Selvom guiden er rettet mod Windows 10, men den fungerer på samme måde på alle versioner af Windows.

Løsning 5: Deaktiver skærmadapter

Display- eller grafikkort blev rapporteret at forårsage problemer i installationen af ​​Windows 10 og i Windows 8 også.

For at deaktivere det midlertidigt skal du trykke på Windows-tast + R. Type devmgmt.msc og tryk på Gå ind. Klik på Ja hvis UAC-advarslen vises.

Dobbeltklik på Skærmadaptere for at udvide det.

Under Skærmadaptere, Klik på hverenhed hvis mere end en, og klik på Deaktiver. Bekræfte advarslen og genstart din computer.

Afbryd al ekstra hardware undtagen tastatur og mus. Prøv nu at installere Windows 10. Du kan genaktivere dem ved hjælp af samme metode ved blot at klikke Aktiver i stedet for Deaktiver.

Mærker 80240031

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found