Sådan rettes PS4 DNS fejl NW-31250-1

På trods af at der er problemer med et bestemt spil, har PlayStation-konsollen undertiden en tendens til at smide forskellige fejlkoder til brugeren på trods af at konsollen formodes at være en underholdningsmetode, hvor du undgår at skulle foretage fejlfinding af forskellige fejlkoder.

Disse fejl kan undertiden være fatale, og brugerne kan miste deres sind ved at prøve at foretage fejlfinding ved hjælp af deres viden. Heldigvis er der brugere på Internettet, der har oplevet den samme fejl, og som har sendt deres løsninger online. Denne artikel samler disse succesrige løsninger, så sørg for at følge hele listen for at slippe af med fejlkoden.

Løsning 1: Opdater din PlayStation 4 til den nyeste version

Hvis der er nogle opdateringer, der venter på at blive installeret på din konsol, skal du sørge for at installere dem og prøve at bruge din konsol igen, da nogle brugere hævdede, at de fandt en afventende opdatering, efter at fejlkoden startede. Efter at have installeret det med succes hævdede de, at konsollen begyndte at fungere ordentligt igen.

Før du starter, anbefales det at rydde cachen ved at genstarte din PS4 helt. Du kan finde ud af, hvordan du gør det ved at besøge skæbnefejltermit og kontrollere under Genstart dit konsolafsnit til PlayStation 4-brugere.

  1. Klik på PlayStation-knappen for at navigere til funktionsskærmen og åbn derefter Indstillinger >> Systemsoftwareopdatering.

  1. Dit system kontrollerer automatisk Internettet for at se, om du har den nyeste version af systemsoftwaren. Hvis der er en opdateringsfil til en senere version, downloades den til systemet. Når downloadingen er gennemført, skal en meddelelsesmeddelelse vises i øverste venstre hjørne af skærmen.
  2. Naviger tilbage til funktionsskærmen, og vælg Meddelelser >> Downloads. Følg instruktionerne på skærmen for at fuldføre installationen.

Du kan også opdatere PlayStation, hvis du i øjeblikket oplever netværksproblemer på din PS4 ved hjælp af en computer og en USB-lagerenhed.

  1. Tænd for din computer, og opret en mappe kaldet “PS4”. Åbn den mappe, og opret en anden mappe, der hedder “UPDATE”.
  2. Download opdateringsfilen til din PS4 fra PlayStations officielle hjemmeside, og flyt den til den UPDATE-mappe, du lige har oprettet. Navngiv filen “PS4UPDATE.PUP”. Du kan downloade den seneste opdateringsfil ved at navigere til denne placering.

  1. Flyt hele PS4-mappen, du oprettede på din computer, til rodmappen på den USB-lagerenhed, du ejer. Sørg for, at du har mindst 320 MB ledig plads på USB-drevet. Tilslut USB-drevet til din PlayStation 4.
  2. Tænd din PS4, klik på PlayStation-knappen for at navigere til funktionsskærmen og åbn derefter Indstillinger >> Systemsoftwareopdatering.

  1. PS4 skal automatisk genkende opdateringsfilerne, hvis du har navngivet mapperne og filerne korrekt. Følg blot instruktionerne på skærmen for at fortsætte. Hvis filen ikke genkendes, skal du kontrollere, om du har navngivet og placeret mapperne korrekt i de foregående trin.

Løsning 2: PlayStation Network er under vedligeholdelse

Nogle gange har serverne skylden, især hvis de bliver for overfyldte, hvilket resulterer i forskellige underlige fejlkoder. Undertiden er vedligeholdelsen af ​​serverne tidsplaner, og brugerne vil bestemt modtage alle slags fejlkoder, indtil problemet er løst.

Derudover er der masser af brugere, der bekræftede, at det var tålmodigt at betale sig, og at de snart kunne fortsætte med at bruge konsollen normalt.

Nogle gange er det simpelthen de servere, der er under vedligeholdelse, og intet du kan gøre, kan ændre det faktum, at du kun kan oprette forbindelse, når vedligeholdelsen er afsluttet. Du kan altid kontrollere status for PlayStation-netværket ved at klikke på nedenstående link.

  • PlayStation Netværk Status: //status.playstation.com

Løsning 3: Skift DNS-indstillingerne på din PlayStation 4

Prøv at tilpasse dine internetforbindelsesindstillinger som denne for at undgå fejlkoden. Magien ved denne løsning er, at du vil ændre DNS-adressen til en gratis Googles DNS, og fejlen skal ordne sig, hvis det var den rigtige årsag til det.

Processen er dog noget, der har hjulpet mange mennesker med at rette deres fejlkode, men det ser ud til tider, at Googles DNS ikke var nok. En simpel Google-søgning skal være nok til at pege dig i den rigtige retning, når det kommer til den rigtige åbne DNS-adresse.

Følg instruktionerne i vores anden artikel for at ændre DNS-adressen på din PlayStation 4. Sørg for at tjekke under Løsning 5 fra artiklen under afsnittet PlayStation 4-brugere.

Klik her for linket til skæbnen fejlkode kål!


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found