Fix: TWCU.EXE kunne ikke indlæse biblioteksfilen

Twcu.exe, også kendt som TP-LINK Wireless Client Utility, er en konfigurationsapplikation, der kræves for at kunne køre trådløse adaptere. TP-LINK trådløs konfigurationsværktøj er installeret på systemet for brugere, der bruger TP-LINK-adaptere. Efter installation af dette værktøj føjes en tjeneste til Windows-tjenestelisten, og den kører løbende i baggrunden.

Twcu.exe er placeret på C: \ Program Files \ TP-LINK \ TP-LINK Wireless Utility, og TP-LINK bruger det til at oprette forbindelse til internettet. Den vigtigste eksekverbare fils navn er twcu.exe, og det kan ses fra opgavestyringsfanen Services.

Hvis du for nylig opdaterede din Windows 10, eller du opgraderede til Windows 10 fra en tidligere version af Windows, kan du muligvis se en fejl relateret til TWCU eller twcu.exe. Når du tænder din computer, får du vist en fejlmeddelelse som denne

Denne fejl vises, når du når dit skrivebord, og den vises hver gang du logger på din Windows.

Først og fremmest er denne fejl relateret til dit TPlink Wireless Configuration Utility. Næsten meget hver bruger, der stod over for denne fejl, havde TPlink Wireless Configuration Utility installeret på deres system. Kompatibilitetsproblemer er den mest sandsynlige årsag til denne fejlmeddelelse, især hvis du begyndte at opleve problemet efter opgradering til Windows 10.

Metode 1: Kør i kompatibilitetstilstand

Da den mest sandsynlige årsag til dette problem er et kompatibilitetsproblem, er det mest logiske, du kan gøre her, at køre TPlink Wireless Configuration Utility i kompatibilitetstilstand. Her er trinene til kørsel af konfigurationsværktøjet i kompatibilitetstilstand.

Bemærk: Jeg har ikke et TPlink Wireless Configuration Utility, så jeg udfører disse trin på en anden applikation. Du bør ikke stå over for problemer, da disse trin vil være de samme for TPlink Wireless Configuration Utility.

  1. Find TPlink Wireless Configuration Utility Dette skal være på dit skrivebord
  2. Højreklik TPlink Wireless Configuration Utility, og vælg Ejendomme

  1. Klik på Kompatibilitet fanen
  2. Kontrollere kassen Kør dette program i kompatibilitetstilstand for:

  1. Vælg en af ​​dem Windows 8 eller Windows 7 fra rullelisten

  1. Klik på Ansøg derefter Vælg Okay

Kontroller, om dette løser problemet eller ej.

Metode 2: Kør i kompatibilitetstilstand (alternativ)

Dette er det samme som metode 1, men giver en alternativ måde at løse kompatibilitetsproblemerne i TPlink Wireless Configuration Utility på.

Følg trinene nedenfor for at løse kompatibilitetsproblemet.

  1. Find TPlink Wireless Configuration Utility Dette skal være på dit skrivebord
  2. Højreklik TPlink Wireless Configuration Utility, og vælg Fejlfinding af kompatibilitet

  1. Klik på Prøv den anbefalede indstilling

Du bør ikke se fejlmeddelelsen, når processen er afsluttet.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found