Fix: NET-parseringsfejl 0xC00CE556

Blandt de mange fejl og problemer, der plager Windows-operativsystemet, er parsefejl 0xC00CE556. Parsingsfejl 0xC00CE556 kan præsentere sig selv, når du prøver at installere et program eller åbne et program, eller endda når du bare starter din computer op og åbner skrivebordet. Parsingsfejl 0xC00CE556 er ikke kun påtrængende, men kan også forhindre dig i at udføre forskellige funktioner på din computer, hvorfor det skal håndteres. Følgende er de to løsninger, som du kan bruge til at slippe af med parsefejl 0xC00CE556: Parsefejl 0xC00CE556, for at uddybe, er en fejlmeddelelse, der siger noget i retning af:

Fejl ved parsing C: \ Windows \ Microsoft.Net \ Framework \ v2.0.50727 \ Config \ machine.config Parser returnerede fejl 0xC00CE556

Løsning 1: Udskift den korrupte machine.config-fil med standardfilen

I næsten alle tilfælde begynder Windows at spytte ud parsefejl 0xC00CE556, når den forsøger at parsere machine.config-filen i biblioteket "C: \ Windows \ Microsoft.Net \ Framework \ v2.0.50727 \ Config \", men mislykkes, fordi maskinen. config er korrupt. Da det er tilfældet, skal du simpelthen erstatte den korrupte machine.config-fil med en frisk, standard man skal slippe af med problemet.

 1. Hold Windows-nøgle og Tryk på R. I køredialogen; type
  C: \ Windows \ Microsoft.Net \ Framework \ v2.0.50727 \ Config \

  ELLER

  % windir% \ Microsoft.NET \ Framework \ v2.0.50727 \ CONFIG \

 2. Kig efter en fil med navnet machine.config.default. Flyt / kopier maskine.config.default til en ny placering - for eksempel skrivebordet.
 3. Tilbage i C: \ Windows \ Microsoft.Net \ Framework \ v2.0.50727 \ Config \ mappe, slet den korrupte maskine.config fil.
 4. Gå tilbage til maskine.config.default fil, og omdøb den til machine.config. Hvis din computer bliver spurgt, om du virkelig vil rode med filtypen, skal du bekræfte handlingen.
 5. Flyt det nye maskine.config fil til C: \ Windows \ Microsoft.Net \ Framework \ v2.0.50727 \ Config \.
 6. Luk File Explorer og genstart din computer.
 7. Når din computer er startet op, skal du ikke længere modtage parsefejl 0xC00CE556.

Hvis du er en Windows 10 bruger, kan du bruge den forhøjede PowerShell til at køre følgende kommando i stedet:

cp -fo C: \ WINDOWS \ Microsoft.NET \ Framework \ v2.0.50727 \ CONFIG \ machine.config.default C: \ WINDOWS \ Microsoft.NET \ Framework \ v2.0.50727 \ CONFIG \ machine.config

Løsning 2: Ren opstart af din computer

En anden ting, som vi kan prøve, erren opstartdin computer, og se om fejlen stadig vedvarer. Ren opstart er en proces, hvor alle tredjepartsapplikationer er deaktiveret fuldstændigt. Hvis fejlmeddelelsen forsvinder, betyder det, at der var en tredjepartsapplikation, der var i konflikt med parsingprocessen og dermed forårsagede fejlmeddelelsen. Her er de trin, du kan bruge til at rense boot din computer.

 1. Trykke Windows-tast + X nøgle. Og vælg Kør. Type msconfig i feltet Kør, og tryk på Enter.
 2. På fanen Tjenester i System konfiguration tryk eller klik for at vælge dialogboksen Skjul alle Microsoft-tjenester afkrydsningsfeltet, og tryk eller klik derefter på Deaktiver alt.
 3. På fanen Startup i dialogboksen Systemkonfiguration skal du trykke på eller klikke Åbn Jobliste.
 4. På fanen Startup i Jobliste skal du vælge hvert element for hvert startelement og derefter klikke på Deaktiver.
 5. Luk Jobliste.
 6. Tryk eller klik på fanen Startup i dialogboksen Systemkonfiguration Okay, og genstart derefter computeren.
 7. Kontroller nu, om fejlmeddelelsen forsvandt. Hvis det gjorde det, betyder det, at der var en tredjepartsapplikation, der forstyrrede dine handlinger. Du kan diagnosticere, hvilken der forårsagede problemet ved enten at kontrollere nyligt installerede applikationer eller aktivere tjenesterne en efter en til at lokalisere.

Bemærk: Efter trin til fejlfinding af Clean boot skal du følge afsnittet “Sådan nulstilles computeren til at starte som normalt efter fejlfinding med ren boot” i det medfølgende link for at vende computeren tilbage til normal starttilstand.

Løsning 2: Udfør en ren geninstallation af dit operativsystem

I tilfælde af at du oplever parsefejl 0xC00CE556, og ovenstående løsninger ikke fungerer, hvilket er meget usandsynligt, er den eneste mulighed, du har tilbage, at udføre en ren geninstallation af dit operativsystem.

Uanset hvilket problem Microsoft .NET Framework på din computer er plaget af, vil geninstallation af Windows helt sikkert løse det og få din computer til at fungere som den skal.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found