Minecraft Illager Guide

I den seneste version af Minecraft 1.14, der lige har droppet, er der tilføjet mange nye interessante funktioner, såsom nye blokke, der inkluderer højovnen, rygeren og mange flere.

Pillager

Imidlertid er den mest spændende af dem alle introduktionen af ​​de nye mobs. Mobs er NPC'er, som enten kan være neutrale eller kan være en fjende. Nogle nye pøbeler som katte og ræve er venlige pøbeler, men i den nye opdatering er ældre de mest interessante, da de er det modsatte af landsbyboere, og de raider landsbyer.

Illagers ligner også hekse og håndværkere. De er sorteret i flere medlemmer, der strejfer blandt den illagerede gruppe. Den mest almindelige er plyndring.

De bærer en armbrøst med sig og kan håndtere en masse skader afhængigt af sværhedsgraden. De gyder normalt nær plyndringsposter eller kan ses strejfe rundt i en gruppe plyndrere. De vil angribe spillere, landsbyboere normalt voksne landsbyboere og jerngolemer. Når dræbte plyndrere kan slippe armbuer, pile eller et ildevarslende banner, hvis det er en kaptajn for gruppen. De findes normalt bærer banneret med sig.

Illusioner

Sammen med gruppen af ​​plyndringsmænd er der illusioner. Disse mobs kan være svære at dræbe på grund af deres trolldomsevne til at blinde og deres evne til at duplikere sig selv. Mens de duplikeres, er de usynlige, så det er stort set den frustrerende del at dræbe dem.

De kan også gyde som kaptajner under razziaer. De forårsager ikke så meget skade selv, da de kun er udstyret med armbrøst, men de kan let hjælpe deres medborger ved at blinde dig.

Evoker

Næste gang har vi evoker. Disse plyndringsmænd er de stærkeste på grund af deres evner. De kan gyde vex'er, der bærer jernsværd, og de kan endda flyve. Det værste ved en vex er, at det er ekstremt svært at ramme på grund af dets størrelse. Når evoker gyder vex's, er det bedst at løbe, da de let kan dræbe dig, selvom du har diamant rustning.

De har også et andet angreb kaldet 'fang-angreb'. Dette angreb kan håndtere op til 6 arne af skade. Når en evoker angriber, afgiver den en hornlignende lyd, og så springer adskillige hugtænder ud af jorden, der lukker lukket og forsvinder kort derefter.

De kommer kun under et landsbyoverfald og kan findes efter den tredje eller fjerde bølge af raidet.

Vex

Disse små engle som skabninger kan virke søde, men de er faktisk meget kraftfulde og irriterende. De bærer et jernsværd med sig og kan passere gennem enhver fast genstand undtagen vand og lava. De kan dræbes med et par antal angreb, men det er ikke let at dræbe dem på grund af deres flyveevne og deres størrelse.

De ses kun under razziaer efter den tredje eller den fjerde bølge og kaldes af en evoker. De er skabt i grupper på 4 eller 3 og kan dræbe dig på næsten et øjeblik, selvom du har en diamant rustning uden fortryllelser.

Vindicator

De kan findes under razziaer eller i en illager palæ, der ville bære 1 eller 3 i et rum. De er også ret stærke og håndterer omkring 4 eller 5 arne af skade uden rustning. De bærer en økse med sig og kan nogle gange tabe den, når de dræbes. De smider også smaragder fra tid til anden og kan bære et ildevarslende banner, hvis de strejfer rundt i grupper som kaptajn.

De kan også findes ledsaget af evokere, der gør deres gruppe meget sværere at dræbe.

Ravager

Disse gigantiske tyrlignende dyr er en kraft, man skal regne med. De er kæledyr til de plyndrende plyndringsmænd og kan bære en plyndrer med dem, når de gyder under et raid. De kan håndtere op til 6 arne af skade uden rustning, og selv med rustning kan de dræbe dig meget let, hvis ikke undgås.

De er meget gigantiske og kan også bevæge sig hurtigt for at angribe også. Når de dræbes, smider de en sadeltaske, som du senere kan bruge på en hest eller en lama.

Når en gruppe illagere kan findes, der strejfer rundt, er det bedst ikke at engagere sig i dem, da det vil resultere i, at en dårlig tegnebog vises. Denne tæller er grunden til, at razziaer forårsages. Når du har en høj nok dårlig omen-tæller, og du går ind i en landsby med disse modangreb, vil der ske.

Lav forsvar

Under en razzia gyder alle illagerne mindst én gang. Et raid har 7 bølger, og hver bølge bliver hårdere og sværere at afslutte på grund af det stigende antal fjender, og deres styrke øges også. For effektivt at imødegå razziaer er det nødvendigt at lave en landsbygrænse, så raiderne kan forhindres i at komme ind i landsbyen.

Dernæst skal du fremstille jerngolemer, som er meget stærke skabninger, der er lavet for at beskytte landsbyboere. De kan dræbe en fjende inden for 2 eller 1 hits og er meget nyttige under razziaer. Når det er gjort, skal du opbygge klokker og placere dem rundt i landsbyen, så når en razzia sker, kan alle landsbyboere gemme sig og være i sikkerhed.

Husk at altid bære krydsbuer eller normale buer med mange pile for at undgå at engagere dem i en tæt kvart kamp, ​​da de kan gøre dig kort arbejde inden for få sekunder.

For at fremstille et jerngolem skal du have 4 blokke jern og et udskåret græskar. Derefter skal du lægge strygejernet i en halvskåret 'T' form.

Efter dette sted fødes det udskårne græskar på toppen og golem.

Dette er alt det væsentlige, du har brug for at huske på, når din landsby er under angreb, eller hvis du står over for en plyndrer. Så sørg for at styrke din spiller og samle ressourcer, fordi dette bliver en udfordring.