FIX: Windows 10 kan ikke ændre skærmopløsningen

Normalt er ændring af skærmopløsning en af ​​de nemmeste ting at gøre for Windows-brugere. Højreklik bare på Desktop->Skærmindstillinger ->Avancerede skærmindstillinger, og du vil se Skærmopløsning indstillinger med mange opløsningsmuligheder at vælge imellem. Imidlertid rapporterede mange brugere, at skærmopløsningsindstillingen er nedtonet, efter at de har installeret eller opgraderet til Windows 10.

Den mest sandsynlige årsag til dette problem er et problem med dit grafikkort. Du kan gå til computerproducentens websted og downloade den nyeste driver til dit grafikkort. Men hvis du ikke kender producenten og modellen af ​​dit grafikkort, kan du bruge et program som Speccy til at kende detaljerne i dit system inklusive producenten og modellen af ​​dit grafikkort.

Når du har identificeret modellen / delen af ​​grafik / skærmadapteren, kan du downloade den fra producentens websted. Når du har downloadet den nyeste driver til dit grafikkort, der er kompatibel med Windows 10, kan du gå til installationen af ​​driveren. Hvis din downloadede driver har et installationsværktøj, kan du bare køre værktøjet, og installationsguiden tager sig af alt.

Hvis din downloadede driver ikke har et installationsværktøj, skal du dog følge disse trin for at installere driveren.

HoldWindows-nøgleogTryk på X.VælgeEnhedshåndtering.

Dobbeltklik på Displayadaptere gruppe for at udvide det, og højreklik på navnet på dit grafikkort.

Vælge Opdater driversoftware.

Klik på Gennemse min computer for driversoftware.

Klik på Gennemse, og peg på det sted, hvor du har downloadet driveren til dit grafikkort. Det kan være nødvendigt at pakke den downloadede fil ud, hvis du ikke allerede har gjort det.

Klik på Okay, og klik derefter på Næste.

Guiden til driverinstallation installerer grafikkortdriveren.

Nu kan du gå til indstillingerne for skærmopløsning og ændre opløsningen i henhold til dine krav.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found