Fix: IGFXSRVC.EXE Intels grafiske acceleratorfejl

Der er en række grunde til, at din pc kan komme i problemer. En af dem er et problem relateret til en eksekverbar fil inde i Windows kaldet igfxsrvc.exe. Denne fil er knyttet til Intels grafiske accelerator såvel som indbyggede grafikkort. Det installeres sammen med operativsystemet og ligger inde i hukommelsen for at få skærmen til at fungere korrekt.

Så på nogle tidspunkter kan denne fil også være beskadiget eller mangler i systemet, hvilket forårsager problemer som blinker displayet og minimering apps i fuld skærm til proceslinjen.

Årsager bag igfxsrvc.exe Fejl:

Denne fejl kan startes på grund af den manglende eller beskadigede igfxsrvc.exe-fil. Malwareangreb kan også være en væsentlig årsag til denne fejl. Det kan også forekomme pga fejl i registreringsdatabasen som skal løses for at få en bedre oplevelse med Windows.

Løsninger til løsning af igfxsrvc.exe fejl:

Der kunne være en række løsninger til at rette denne fejl, men jeg vil kun nævne dem, der viser sig at være de bedste.

Metode nr. 1: Opdatering af grafikkortdrivere:

Som jeg nævnte om filforeningen igfxsrvc.exe ovenfor, er det kendt at være en vigtig komponent i grafikkort. For at løse denne fejl skal du gå til Intel websted og Hent og de nyeste drivere til dit grafikkort. Installer disse drivere, og kontroller, om problemet stadig vedvarer.

For at installere de nyeste drivere kan du også søge efter driverne ved hjælp af Enhedshåndtering.

Til dette formål skal du gå til enhedsadministrator ved at trykke på Vind + X og vælge Enhedshåndtering. Derefter skal du navigere til Displayadaptere og udvid denne mulighed for at få adgang til de skærmadaptere, der er knyttet til systemet. Højreklik på Intels adapter og vælg Opdater driversoftware. Klik på det næste vindue Søg automatisk efter opdaterede drivere og det ville begynde at søge efter de nyeste drivere.

Metode nr.2: Kør scanning af systemfilkontrol:

Hvis du ikke kan få ovenstående metode til at helbrede denne fejl, skal du køre en Kontrol af systemfilkontrol for at kontrollere for beskadigede eller manglende systemfiler og rette for at gendanne dem til deres normale tilstand.

Klik på følgende for at køre SFC Scan Link og følg instruktionerne. I slutningen af ​​denne proces ville du være i stand til at løse denne fejl, der er forbundet med igfxsrvc.exe-filen.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found