Fix: Fejlkode 20006 i Far Cry 5

Far Cry 5 er et action-eventyr first-person shooter-videospil udviklet af Ubisoft Montreal og Ubisoft Toronto og udgivet af Ubisoft til Microsoft Windows, PlayStation 4 og Xbox One. Det er den enkeltstående efterfølger til videospillet Far Cry 4 i 2014 og den femte hovedrater i Far Cry-serien. Spillet blev udgivet den 27. marts 2018.

For nylig har der imidlertid været mange rapporter om "Fejl 20006 kan ikke starte service“. Dette er grundlæggende en launcher-fejl, og spillets eksekverbare startes ikke engang. Fejlen ser ud til at være relateret til EasyAntiCheat-tjenesten, der i dag bruges af de fleste spil for at forhindre snyd. I denne artikel vil vi diskutere nogle af årsagerne til fejlen og forsøge at give dig levedygtige løsninger, der vil sikre fuldstændig udryddelse af problemet.

Hvad forårsager, at "Fejl 20006" udløses?

Der er for det meste kun to hovedårsager til problemet, som er:

 • EasyAntiCheat-service:Far Cry 5-fejlkoden 20006 er næsten udelukkende enten af ​​en manglende EasyAntiCheat-tjeneste på din computer eller af, at tjenesten er brudt, forældet eller simpelthen ikke reagerer, da du startede spillet. Ubisoft vil ikke have dig til at komme ind i spillet, hvis du ikke på forhånd blev kontrolleret for snyd og hacking af spillet.
 • Manglende filer:I nogle tilfælde vides det også, at fejlen skyldes manglende spilfiler. Hvis spillet mangler visse filer, der er nødvendige for, at spillet kan startes korrekt, kan denne fejl udløses.

Nu hvor du har en grundlæggende forståelse af problemets natur, vil vi gå videre mod løsningerne.

Løsning 1: Reparation af EasyAntiCheat-service

Dette er Anti-Cheat-tjenesten, der bruges af spillet til at genkende snydere og hackere. Det scanner aktivt din opsætning for alt, hvad der kan give dig en uretfærdig fordel i forhold til dine modstandere. Imidlertid bliver denne service undertiden ødelagt, og du skal muligvis selv reparere den for at slippe af med Far Cry 5-fejlkoden 20006.

 1. Du kan søge efter spillets vigtigste eksekverbare fil ved at klikke på Startmenuknap eller søgeknappen ved siden af ​​den og skrive Far Cry 5. Alligevel, Højreklik på den eksekverbare og vælg Åbn filplacering indstilling fra kontekstmenuen, der vises.
 2. Uanset hvad, når du først er inde i Far Cry 5 naviger til "beholder”-Mappen og åbn EasyAntiCheat folder.
 3. Inde i mappen, Højreklik på den EasyAntiCheat.exe og vælg “Kør som administrator
 4. Bekræfte nogen UACbeder at filen vil foretage ændringer på din computer og vent på det vindue at åbne.
 5. Sørg for, at Far Cry 5 er valgt fra spillelisten, og klik på Reparationsservice knap under. Det "Installeret med succes”Meddelelsen skulle vises kort efter, så prøv at genstarte spillet og kontrollere, om Fornite-fejlkoden 20006 stadig vises.

Løsning 2: Bekræft installationen af ​​spillet

Det er muligt, at spillet muligvis mangler bestemte filer, eller at nogle filer muligvis er blevet ødelagt. Spillet starter ikke korrekt, hvis visse filer i spillet mangler. Derfor vil vi i dette trin verificere spilfilerne og sørge for, at spilfilerne er komplette.

 1. Start Damp og log ind på din konto
 2. Gå ind ibibliotek sektion ogRetKlik på på spillet
 3. VælgEjendomme
 4. Efter detKlik på på denLokal Filer og klik på “Bekræft integriteten af ​​Game Cache" mulighed

 5. Dette vil tage noget tid atverificere Når det er gjort, skal du prøve at køre spillet

Løsning 3: Omdøb EasyAntiCheat-driveren

Omdøbning eller fjernelse af EasyAntiCheat.sys-filen i System32-mappen på din computer kan være den rigtige ting at gøre, da spillet genindlæses, så snart du åbner det igen. Hvis driveren er blevet ødelagt, fungerer reparation eller geninstallation af værktøjet muligvis muligvis ikke korrekt. Denne metode er let at udføre, og det kan spare dig for yderligere problemer.

 1. Navigere til denne placering på din computer “C >> Windows >> System32 ″ ved at navigere til det efter start af Windows Stifinder. Klik først Denne pc eller Min computer fra venstresiderude for at find og åbn din Lokal disk C.
 2. Hvis du ikke kan se Windows mappe, skal du muligvis dreje den mulighed, der giver dig mulighed for at se skjulte filer og mapper. Klik på “Udsigt”Fanen i File Explorer'stop menuen og klik på “Skjulte genstande”Afkrydsningsfelt i Vis / skjul sektion i menuen. File Explorer viser skjulte filer og vil huske disse indstillinger indtil du ændrer det igen.
 1. Find det EasyAntiCheat.sys fil i System32 mappe, højreklik på den og vælg Omdøb. Skift navn til noget lignende EasyAntiCheat.old.sys og tryk på Gå ind for at bekræfte dine ændringer. Genstart Far Cry 5, og kontroller, om du stadig ser fejl 20006 ved opstart.