Fix: Fallout 76 Crashing

Fallout 76 blev hypet af Bethesda, og det har bestemt fået berømmelse efter frigivelsen. Imidlertid har spillere rapporteret, at spillet faktisk er fuld af bugs, som nogle gange gør det næsten uspilbart. Denne artikel fokuserer på, hvorfor spillet konstant går ned for nogle spillere, enten ved opstart eller mens du spiller spillet.

Metoderne nedenfor vil være nyttige for spillere, hvis opsætning understøtter minimumsspecifikationer for spillet, og som ikke har store generelle problemer med deres opsætning. Følg de metoder, vi har udarbejdet nedenfor for at forhindre, at Fallout 76 går ned yderligere.

Hvad forårsager nedfald 76 nedbrud?

Listen over mulige årsager er kort, men den repræsenterer de fleste årsager, som spillere har klaget over. Problemerne er stort set relateret til grafiske problemer:

 • FPS går nogle gange for højt for brugere, der kører spillet med avancerede opsætninger. Dette får spillet til at opføre sig forkert og gå ned. Prøv at begrænse FPS.
 • Opdateringer til din grafikkortdriver kan have forårsaget inkompatibilitet til at overveje at rulle tilbage til den gamle driver.

Løsning 1: Begræns din FPS ved hjælp af konfigurationsfilen

Da spillet ikke er meget krævende for pc-brugere, kan FPS (frames-per-second) gå op til 1000 i betragtning af din GPUs strøm. Det er dog ikke nødvendigvis en god ting, da det kan forårsage alle mulige problemer, herunder spillets konstante nedbrud.

Dette sker ofte i menuer eller på startskærmen. Følg nedenstående metoder for at redigere Fallout76Prefs.ini-filen for at aktivere V-Sync, som vil begrænse billedfrekvensen til skærmens opdateringshastighed (normalt 60 Hz, 70 Hz eller 75 Hz).

 1. Naviger til mappens placering i File Explorer blot ved at åbne en mappe eller ved at klikke på mappeikonet fra proceslinjen.
 2. Under alle omstændigheder skal du inde i en mappe eller biblioteksposten dobbeltklikke for at åbne din lokale disk og navigere til Brugere >> Din kontos navn >> Dokumenter >> Mine spil >> Fallout 76. Navigering til dokumenter kan også afkortes fra linjen Hurtig adgang, der er placeret til venstre i en hvilken som helst åbnet mappe.
 1. Højreklik på filen med navnet 'Fallout76Prefs ' og vælg at åbne den med Notesblok.
 2. Brug Ctrl + F tastekombination eller klik på Rediger i topmenuen, og vælg Find-indstillingen i rullemenuen for at åbne søgefeltet.
 3. Skriv “iPresentInterval”I feltet, og skift værdien ved siden af ​​den fra 0 til 1. Brug Ctrl + S tastekombination for at gemme ændringerne eller klikke Fil >> Gem og afslut Notesblok.
 1. Prøv at køre spillet igen for at kontrollere, om Fallout 76-nedbrudsproblemet stadig vises!

Bemærk: Hvis du ikke bemærker nogen ændringer i spillet, kan det være nødvendigt at tvinge V-Sync ved hjælp af kontrolpanelet på det grafikkort, du bruger, ved at tilpasse indstillingerne relateret til Fallout76. Følg nedenstående trin (NVIDIA- eller AMD-brugere).

NVIDIA:

 1. Højreklik på skrivebordet på den tomme side uden ikoner, og vælg NVIDIA kontrolpanel indgang fra kontekstmenuen, der vises. Du kan også dobbeltklikke på NVIDIA-ikonet i systembakken, hvis du ser det. NVIDIA Kontrolpanel kan også findes i det almindelige Kontrolpanel ved at skifte til visningen Store ikoner og finde den.
 1. Under 3D-indstillinger sektion i venstre navigationsrude, klik på Administrer 3D-indstillinger på venstre navigationsside og naviger til Programindstillinger
 2. Klik på Tilføje og sørg for at gennemse din pc efter den eksekverbare fil, der bruges til at starte Fallout 76. Den findes i den mappe, hvor du besluttede at installere spillet.
 1. Under Angiv indstillingerne for dette program sektion, rul ned, indtil du ser Vertikal synkronisering Klik på pilen, og indstil den til . Dette vil tvinge V-Sync til Fallout 76!

AMD:

 1. Højreklik på grafikkortikonet på din proceslinje (efter at have valgt at se alle apps) og vælg Radeon-indstillinger fra genvejsmenuen.
 2. Klik på Spil fanen på startskærmen, og vælg Fallout 76 fra listen over spil, du har på din computer.
 1. Vælg Profilgrafik indstilling øverst og klik på pilen ud for Vent på lodret opdatering post på listen.
 2. Vælg Altid på fra rullemenuen. Du kan også bruge Forbedret synkronisering mulighed, hvis du bruger nogle af de nyere Radeon-grafikkort.
 1. Gem indstillingerne for spillet, og genstart det for at se, om spillet stadig går ned.

Bemærk: Der er spillere, som det modsatte fungerede for! Dette betyder, at de havde V-Sync aktiveret, mens nedbruddet opstod, og det stoppede, da de deaktiverede det. Dette kan gøres på samme måde, hvilket muliggør det ved hjælp af ovenstående metoder.

I Fallout76Prefs.ini-filen skal du blot ændre "ipresentinterval" -linjen fra 1 til 0 eller vælge Fra-indstillingen i NVIDIA- eller AMD-værktøjer.

Løsning 2: Installer en ældre driver

En nylig opdatering af dine grafikdrivere kan have fået spillet til at opføre sig forkert. Dette problem rapporteres normalt til både grafikkortproducenten og til Bethesda, men det kan tage et stykke tid, før en af ​​dem lapper problemet. I mellemtiden kan det hjælpe dig med blot at bruge en ældre version af driveren for at løse problemet!

 1. Klik på startmenuknappen, skriv “Enhedshåndtering”Bagefter, og vælg den på listen over tilgængelige resultater ved blot at klikke på den første. Du kan også trykke på Windows-nøgle + R-nøglekombination for at åbne dialogboksen Kør. Indtaste "devmgmt.msc”I dialogboksen, og klik på OK for at køre den.
 1. Da det er den grafikkortdriver, du vil opdatere på din computer, skal du udvide Displayadaptere sektion, skal du højreklikke på dit grafikkort og vælge Afinstaller enhed
 1. Bekræft eventuelle dialoger eller beder, der kan bede dig om at bekræfte afinstallationen af ​​den aktuelle grafiske enhedsdriver og vente på, at processen er afsluttet.
 2. Se efter din grafikkortdriver på NVIDIA eller AMD's Indtast de nødvendige oplysninger om kortet og dit operativsystem, og klik på Søg.
 1. En liste over alle tilgængelige drivere skal vises. Sørg for at rulle ned, indtil du når den ønskede post, klik på dens navn og Hent knappen bagefter. Gem det på din computer, åbn det og følg instruktionerne på skærmen for at installere det. Kontroller, om Fallout76 stadig går ned!

Løsning:

Hvis ovenstående metoder ikke helt har fungeret for dig, kan du prøve en løsning, indtil problemet er løst i senere opdateringer og programrettelser. Løsningen består i at vælge spil fra spillets startskærm og bruge Alt + Tab-tastekombination for at gå tilbage til Desktop.

Når du hører lydene i spillet betyder, at spillet er indlæst med succes, klik på spilikonet i systembakken for at gendanne det igen i fuld skærm. Dette kan være irriterende at gøre hver gang, men det har fungeret for mange spillere!


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found