LØST: Windows Live Mail 2012 åbner ikke efter opgradering til Windows 10

Windows Live Mail, en gratis e-mail-klient, der leveres pakket som en del af Windows Essentials, er en berømt pasform for mange brugere. Efter opgradering til Windows 10 rapporterede mange brugere dog, at det sidder fast på stænkskærmen eller slet ikke indlæses. Opgavestyreren viser heller ingen belastning frawlmail.exepå CPU-ressourcen. Dette problem kan opstå på grund af en af ​​eller alle følgende årsager:

Du har installeret Intel integreret grafikdriver Igdkmd32.sys eller Igdkmd64.sys fra version 8.15.10.2104 til version 8.15.10.2141.

Du har Windows Update KB2454826 installeret på dit system.

For at løse problemet har vi samlet to mest anvendte metoder til at løse dette specifikke problem.

Sletning af .cache-mappen og kompatibilitetskontrol

Hold Windows-tast og tryk på R.Skriv i dialogboksen Kør% appdata%og klikOKAY.Se derefter på brødkrummen, og klikAppdata. Klik derefter påLokalog vælgWindows Live.

I mappen Windows Live, find.cachefil, skal du højreklikke på den og omdøbe den som .cache.old

Genstart din pc og kontroller for at se, om Live Mail åbner fint og lukker fint. Hvis ikke, skal du gøre følgende:

HoldWindows-nøgleog tryk påE.Åbn lokal disk C. og gå til“Programfiler (x86)”.Find mappen Windows Live og åbn den. Inde i denne mappe skal du finde og klikke på mappen Post og identificer derefter filen mærket 'Wlmail.exe'. Højreklik på den eksekverbare fil wlmail, og klik derefter på ejendomme i den resulterende kontekstmenu.

Gå til fanen mærket i pop op “Kompatibilitet”.Juster filkompatibiliteten til “Windows 7-kompatibilitet

Luk alle vinduer, og genstart computeren, hvis du vil. Når du endelig lukker det, vises der en pop op, der angiver, at der er et problem, der lukker Windows Live Mail. Du bliver derefter bedt af windows om at besvare et par spørgsmål, og derefter løser det problemet i sig selv.

Nu åbner og lukker Windows Live 2012 fejlfrit.

Aktivér og opdater Windows Defender

Windows Live 2012-fejlen ovenfor kan simpelthen skyldes et sammenstød af antispywareprogrammer hele tiden. Aktivering og opdatering af Windows Defender kan rydde eventuelle fejl, der blokerer for, at Windows Live 2012 kører. Som du ved, slukkes Windows Defender automatisk, når der installeres et andet antivirusprogram. Så for at få det op igen skal du gøre følgende:

Afinstaller alle antispywareprogrammer, som du havde installeret før eller efter opgraderingen. Spybot er den mest berygtede. Når du får en advarsel om, at din computer er ubeskyttet; ignorere det, og lad afinstallationen afslutte.

Genstart computeren.

Nu er det tid til at tage højde for advarslen om 'system ubeskyttet'. Når pop op vises (normalt nederst til højre på skærmen), skal du klikke på det og det åbner et vindue, der viser alle sikkerhedsproblemer omkring dit system. Klik på “Windows Defender”tænde for”.

Slut computeren til internettet, og opdater Windows Defender. Test derefter og se om det fungerer.