Fix: Ingen scannere blev fundet

Fejlen "Der blev ikke fundet nogen scannere" opstår normalt, når computeren ikke med succes kan registrere en scanner til at sende eller modtage en jobanmodning. Denne fejl skyldes forskellige årsager, herunder forkert installation af drivere, scanneren ikke er tilsluttet korrekt eller problemer med trådløs forbindelse.

Dette problem er meget almindeligt, og det dukker normalt op, når du konfigurerer din scanner for første gang. Normalt løser problemet med det samme ved at omkonfigurere printeren korrekt. Følg løsningerne, der starter fra den første, og arbejd dig ned.

Løsning 1: Kontrol af kabler og strømforsyning

Inden vi forkæler os med softwarrelaterede løsninger, starter vi med at kontrollere, om strømmen og dataforbindelserne er indsat og fungerer korrekt. Hvis scanneren er tilsluttet en USB, skal du prøve sætte den i andre USB-stik og se om printeren / computeren viser en indikation af, at der er oprettet en forbindelse.

Kontroller også, om printeren er tændt korrekt ved at trykke på tænd / sluk-knappen. Hvis scanneren er bygget med en printer, skal du kontrollere, om scannermodulet er aktiveret i printeren og er i gang. Når du har udført alle disse kontroller, skal du kontrollere, om fejlmeddelelsen stadig vedvarer.

Løsning 2: Konfiguration af scanneren igen

Denne fejlmeddelelse betyder primært, at scanneren ikke har forbindelse til din computer, eller Windows registrerer ikke en gyldig onlinescanner, som jobbet skal sendes til. Vi kan prøve at konfigurere scanneren igen, inden vi går videre til at geninstallere de involverede drivere. Det er bedst at have en administratorkonto til at udføre disse løsninger.

  1. Tryk på Windows + S, skriv “kontrolpanel”I dialogboksen, og åbn applikationen.
  2. Klik på "Visning af: Store ikoner”Og vælg kategorien“Enheder og printere”.

  1. Klik på "Tilføj en enhed”Eller“Tilføj en printer”Hvis din scanner er indbygget i en multifunktionsprinter.

  1. Nu begynder windows at søge efter tilgængelige scannere / printere, der er tilsluttet via USB eller via netværket. Hvis din enhed vises, skal du klikke på den og følge instruktionerne på skærmen for at oprette forbindelse til dem.

  1. Når scanneren / printeren er tilsluttet, kan du prøve at scanne en testside og kontrollere, om funktionaliteten er som forventet.

Bemærk: Hvis du forbinder scanneren via netværket, skal du sørge for, at den er tilsluttet det rigtige netværk med de korrekte legitimationsoplysninger. Du kan ændre netværksindstillingerne ved hjælp af piletasterne i menuen.

Løsning 3: Opdatering af scannerdrivere

Hvis alle ovenstående løsninger ikke fungerer, kan vi prøve at opdatere scannerdrivere. Du skal navigere til producentens websted og downloade de nyeste tilgængelige scannerdrivere. Sørg for at downloade de nøjagtige drivere, der er beregnet til din scanner. Du kan se efter modelnummeret, der findes på forsiden af ​​din scanner eller i dens boks.

Bemærk: Der er få tilfælde, hvor en nyere driver ikke fungerer. I så fald skal du downloade en ældre version af driveren og installer den ved hjælp af samme metode som beskrevet nedenfor.

  1. Trykke Windows + R at starte Løb Skriv “devmgmt.msc”I dialogboksen og tryk Enter. Dette starter din computers enhedsadministrator.
  2. Naviger gennem al hardware, åbn undermenuen "Imaging-enheder", højreklik på din scannerhardware og vælg "Opdater driver”.

Bemærk: Hvis din scanner er indbygget i din printer, skal du opdatere driverne til din printer ved hjælp af den samme metode, der er beskrevet nedenfor. I så fald skal du kigge i kategorien 'Printkøer'.

  1. Nu åbner Windows en dialogboks, der spørger dig, hvilken vej du vil opdatere din driver. Vælg den anden mulighed (Gennemse min computer for driversoftware) og fortsæt.

Vælg driverfilen, du downloadede, ved hjælp af browserknappen, når den vises, og opdater den i overensstemmelse hermed.

  1. Genstart din computer og kontroller, om problemet bliver løst.

Bemærk: Hvis du ikke kan opdatere driverne manuelt, kan du også vælge den første mulighed "Søg automatisk efter opdateret driversoftware". Denne mulighed får Windows til at søge på nettet automatisk og vælge den bedste driver derude.

Relateret artikel:

Scanneren fungerer ikke


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found