Monoprice 108250 (MBS-650) anmeldelse af boghyldehøjttalere

Hjem/Anmeldelser/Periferiudstyr/ Monoprice 108250 (MBS-650) anmeldelse af boghyldehøjttalere

Monoprice 108250 (MBS-650) anmeldelse af boghyldehøjttalere

Af Bill Wilson 10. september 2019 5 minutter læst

Alle har en drøm om at have de rigtige lydløsninger til hans specifikke behov. Teaterindstillinger eller til bare musik generelt. Men med kvalitet og bedre produkter antager vi generelt meget højere prismærker og er slags afvist. Når vi tænker på lydløsninger, kommer mange mærker til at tænke på, men vi troede aldrig, at en af ​​vores bedste muligheder ville komme fra Monoprice. Monoprice har været anstændigt i det, den producerer, men har aldrig rigtig fanget markedets øje, det er indtil 108250 2-vejs bogreolhøjttalere.

Monoprice 108250 (MBS-650) højttalere

Ekstrem værdi

  • Bedste pris
  • Acceptabel lydkvalitet
  • Kabelklip af lav kvalitet
  • Intet specielt i design
  • Begrænsede funktioner

101 anmeldelser

Dimensioner: 8,1 x 6,4 x 11,9 tommer | Bedømmelse: 80 watt ved 8 ohm | Frekvens: 60 - 20000 Hz | Woofer: 6,5 tommer | Vægt: 7,2 lb hver | Tweeter: 0,5 tommer kuppel

DOM:Monoprice 108250 2-vejs boghyldehøjttalere er nogle af de billigste i deres respektive kategori. Selv med prisen lyder lydkvaliteten fantastisk, ikke i topklasse, men det klarer sig fint. Produktet har sine svagheder, men vi tror med det pris, det tilbyder, det får jobbet gjort, og vi anbefaler dem bestemt.

Tjek pris

Nu, de Monoprice-højttalere, vi har spørgsmålet her i dag, går under 3 navne, dette har forårsaget en smule forvirring hos nogle af køberne. Monoprice 108250, MBS-650 og 8250 er faktisk de samme højttalere. Af en eller anden grund har Monoprice ikke behandlet denne kendsgerning, og det skabte nogle besværlige brugeroplevelser. Vi tilstræber at se på højttalerne kritisk i en rimelig længde og finde ud af, om disse er de bedste højttalere for dig.

Design

Monoprice 108250 (MBS-650) er alle sort i design og har et meget standard design. De har hårde firkantede hjørner, deres størrelse er også ret stor sammenlignet med andre bogreolhøjttalere, og de kommer med et aftageligt netark foran. Med netarket på ser de bare ud som en sort kasse ærligt. Produktet er cirka 11,9 x 8,1 x 6,4 (højde x bredde x dybde) og vejer ca. 7,2 pund pr. Højttaler, så cirka 14,4 lb i alt.

Du får en 6,5-tommer woofer under og over den, du har en 0,5-tommer tweeter. Wooferen er stor, især til et højttalersæt i denne størrelse og prisklasse. Bagpå har du i alt 3 ting at se på. Først og fremmest har du en nøglehuls vægmonteringsmulighed øverst. For det andet har du en basport til wooferen i midten. For det tredje er fjederwireclipsene i bunden. Nedenfor klipene er der nogle tekniske specifikationer for produktet. Produktets strømstyring er specificeret til 80 watt, men det er muligt at bruge produktet ved højere watt ved selv 100 watt plus.

For så vidt som designet går, er der bogstaveligt talt ikke noget specielt her i denne henseende. De har en frontgrill af mesh, der er aftagelig, dette er en flot designfront, men det er ikke usædvanligt, at højttalere har dette. Bortset fra det er resten af ​​bygningen ret standard, nøglehulmonteringen er ny, men ineffektiv, da brug af holderen bare ville stoppe adgangen til basporten. Så selvom en god mulighed synes at være overfladisk og ikke gennemtænkt. Højttalerne er også ret store, overraskende store, så du skal også huske på deres størrelse. Vi ville gerne have, at Monoprice havde lavet fjederklip af bedre kvalitet eller brugt en anden løsning generelt. Ved at gøre produktet budgetvenligt overså de nogle kernefunktioner, som brugerne helt sikkert vil finde problemer med at bruge.

Ydeevne

Monoprice 108250 (MBS-650) har en stor styrke, som ingen andre i sine konkurrenter kan konkurrere med, dens pris. Dette er de billigste højttalere med et godt lydresultat på markedet. Husk at for at bruge højttalerne skal du først slutte dem til en forstærker, disse plug and play ikke. Tilslut højttalerne til forstærkeren, så kan du arbejde med dem. Én ting at bemærke, at højttalerne ikke tilbyder nogen specielle funktioner. Der er ingen specielle tilslutningsfunktioner som MicroSD, Bluetooth og Airplay osv. Der er heller ingen statusindikator LED-belysning, og der er heller ingen lydstyrkeknapper eller valgmuligheder.

Hvad lydkvaliteten angår, tilbyder disse højttalere ret gode resultater i betragtning af deres pris. Prisen skal altid overvejes. Hovedsageligt på grund af det faktum, at det er langt mindre end rivalerne. Midterne er virkelig gode, hovedsageligt på grund af det faktum, at wooferen gør sit job meget godt. Det er også en af ​​de største bashøjttalere på markedet under 60 $ mark. Diskant, højder og lav er heller ikke dårligt, såvel som vokalen lyder rigtig flot. Alle ovenstående lydresultater var tydeligvis ikke mindblowing, og de var heller ikke studiekvalitet, men de var bestemt på niveau med de andre produkter på markedet under 60 $, og i forhold til nogle produkter var lyden endnu bedre. Bemærk, at dette par højttalere koster ca. 40 $, langt mindre end markedet tilbyder for lignende produkter.

Vi har dog nogle lydaspekter, som vi ikke var tilfredse med. Ikke kun os, men et par af de andre brugere af dette særlige højttalersæt havde problemer med resultaterne af tweeter. Folk havde problemer med tweeter, der undertiden gav stive eller hårde ører høje toner. De var tilfredse med deres arbejde med bashøjttaleren, men tweeteren gav blandede reaktioner. Hvis du ikke er en musikentusiast, finder du det ikke generende, men for nogle af de mere ivrige musikelskere kan der være problemer. De kan have problemer med de ikke så lette på øret resultater tweeter kan have nogle gange. Tweeterproblemet, vi fandt, kunne løses ved personligt at udligne forstærkeren, som dine højttalere er tilsluttet, eller hvis de er tilsluttet en pc, via equalizeren der.

En anden mangel ved produktet er i dets design. Fjederkabelklemmerne er meget svære at arbejde med og ser ud til at være rigtig billige i kvalitet, og på grund af det trækkes ledningerne let ud af klipsene selv med minimal kraft. Dette er også et særligt frustrerende spørgsmål, du skal altid være bekymret over dette og placere højttaleren et sted, hvor der er minimal bevægelse af højttalerne, og du kan sandsynligvis ikke flytte dem ofte. For at opnå en optimal lydoplevelse anbefales det også at placere højttalerne med et par inches mellemrum mellem væggen og højttalerne, hovedsageligt på grund af det faktum, at basporten forbliver åben.

Er de de bedste for alle?

Vi mener, at Monoprice 108250 2-vejs højttalere er bedst egnet til brugere med et budget. Disse kan også være nyttige for brugere, der ikke har brug for en hovedlydopsætning. Hvis du allerede har en hovedlydopsætning, har du intet behov for disse, da disse højttalere er anstændige, men de er ikke sensationelle. De er sensationelle med det pris / ydelsesforhold, de tilbyder, ikke lydens ydeevne alene. Lyden er tilfredsstillende, og det er et produkt, som vi mener er godt nok for de fleste mennesker. Det er bare de krævende musikelskere, der kan finde problemer, hvis nogen.

Konklusion

Monoprice 108250 (MBS-650) er bestemt deres pris og mere værd. De konkurrerer med de bedste af de bedste i kategorien under 60 $ og kan endda være de bedste i den henseende. Højttalerne har også nogle mangler med hensyn til æstetik. De har svage fjederkabelclips, og tweeter fungerer muligvis også lidt for varmt. Når det er sagt, den pris, de kommer ind, er højttalerne bestemt bestemt til at lykkes.

Pris på anmeldelsestidspunktet: $ 58

Monoprice 108250 (MBS-650) boghyldehøjttalere

Design
Funktioner
Kvalitet
Ydeevne
Værdi

Brugerbedømmelse: 4.5 (1 stemmer)

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found