Sådan installeres gpedit.msc på Windows 10 (Home Edition)

Der er mange forskelle mellem de professionelle og hjemmeudgaver af Microsoft Windows 10. Alt fra forbedrede funktioner til netværksadministration til tilstedeværelsen af ​​gruppepolitisk redaktør overgår den professionelle udgave hjemmeudgaven med en landemil. Vi vil ikke tale om at forbedre dit styringssystems netværksadministrationsdygtighed, men vi vil helt sikkert diskutere, hvordan du kan få gruppepolitisk editor i din Windows 10-hjemmeudgave.

Det er ikke første gang, Microsoft har besluttet at holde hjemmebrugere i skak, når det kommer til GPEditor; det var fraværende i hjemmeudgaverne i alle de ældre versioner, inklusive XP, Windows 7 og Windows 8. At ikke have dette meget nyttige værktøj er en stor ulempe, fordi gruppepolitikker ofte bruges til at styre indstillingerne på den lokale maskine. Den alternative metode er at gå gennem registreringsdatabasenøglerne og manipulere dem til at ændre indstillingerne, men via gruppeditoren er det en hel del mindre risikabel, primært fordi du kan vende dine indstillinger tilbage uden meget hovedpine, mens redigering af registreringsdatabasen kan ødelægge hele systemet negativt.

Er du også nogen, der lige har fundet ud af, at dit operativsystem ikke har den vigtige gruppepolitiske editor? Er du blevet bedt om at opgradere til den professionelle udgave for at kunne ændre dine indstillinger? Nå skal du ikke bekymre dig, da vi har samlet en omfattende guide, som du kan følge for at have gruppepolitisk editor tilgængelig på din Windows 10 hjemmeudgave. Udfør disse trin:

Som det første trin skal vi downloade editoren, fordi den ikke er inkluderet i vores installerede OS-pakke. Klik på dette link for at gøre det.

Når downloadet er afsluttet, finder du en .zip-fil. Du kan enten udpakke det via et tredjepartsværktøj eller bare højreklikke på det, vælge "Åbn med" og vælge "File Explorer" i rullemenuen.

Du vil nu se en eksekverbar installationsfil. Dobbeltklik på det, og følg de enkle instruktioner på skærmen for at fuldføre installationsprocessen. Når dette er gjort, skal policyeditoren installeres på din computer.

Du kan blive bedt om at installere Visual C Dists, acceptere bederne om at installere det.

Hvis du har et 32-bit Windows (x86) operativsystem, er du allerede færdig med installationen, og du behøver ikke at følge yderligere trin. Du kan nu få adgang til den globale politikeditor ved at påkalde kommandoen run (Tryk på Windows-nøgle + den R knap) og skrive “gpedit.msc”Uden anførselstegn i tekstfeltet.

Hvis du har et 64-bit Windows-operativsystem, bliver du nødt til at følge et par flere trin for at få arbejdet gjort. Når du er færdig med installationen, skal du udføre disse trin:

Åbn filudforskeren ved at trykke på Windows-tasten og vælge “File Explorer”Fra de tilgængelige indstillinger.

Nu skal du gå til startdrevet (det drev, hvor dine windows er installeret), siger C: \ og gøre din vej til denne mappe: C: \ Windows \ SysWOW64

Der skal du kunne finde to mapper, nemlig “Gruppepolitik”Og“GroupPolicyUsers”Og en fil kaldet gpedit.msc. Du skal kopiere disse filer til mappen C: \ Windows \ System32. Du har muligvis brug for administrative rettigheder for at udføre disse handlinger. Dette skal nu give dig mulighed for at udføre kommandoen for global policy editor fra RUN for at påkalde editoren.

Dette skulle give dig adgang til editoren, men nogle af vores brugere har rapporteret at have fået “MMC kunne ikke oprette snap-in”Fejlmeddelelse, da de forsøgte at starte gpedit.msc på deres 64 bit Windows 10-operativsystemer. Hvis du også har dette problem, skal du udføre følgende yderligere trin:

Åbn File Explorer ved at trykke på Windows-tasten og vælge den i startmenuen.

Gør din vej til C: \ Windows \ Temp \ gpedit og sørg for, at den er til stede. Hvis mappen ikke er der, skal du have begået en fejl under installationen, og vi anbefaler at følge trinene igen.

Når du har fundet mappen, skal du erstatte to filer der. Gå til dette link, og download .zip-filen. Åbn dets indhold i filudforskeren, og du finder to filer, nemlig x86.bat og x64.bat. Kopier begge disse filer og indsæt dem i mappen Temp \ gpedit. To filer med de samme navne skal allerede være der i mappen, og du bliver spurgt, om du vil erstatte dem eller ej. Sig "Ja" og udskift dem.

Hvis dette stadig ikke fungerer, skal du sørge for, at miljøvariablerne er der:

 1. Holde Windows-nøgle og tryk på R
 2. Type sysdm.cpl og tryk på Gå ind

 3. Klik på Fremskreden fanen
 4. Klik på miljøvariabler knap

 5. Find og dobbeltklik på den navngivne variabel Sti under Systemvariabler afsnit

 6. Klik på Ny
 7. Type % SystemRoot% \ System32 \ Wbem og tryk på Gå ind

 8. Sørg for, at den er tilføjet. Du vil være i stand til at se det på listen
 9. Klik på Okay på hvert vindue åbent

Kontroller nu, om problemet er løst eller ej.

Efter kopiering og udskiftning af x64- og x86-filerne.

 1. Trykke Windows-nøgle enkelt gang
 2. Type cmd i Start søgning boks
 3. Højreklik på den cmd, der vises i søgeresultaterne, og vælg Kør som administrator
 4. Skriv cd / og tryk på Gå ind
 5. Type cd-vinduer og tryk på Gå ind
 6. Type cd temp og tryk på Gå ind
 7. Type cd gpedit og tryk på Gå ind
 8. Type x64.bat og tryk på Gå ind (Hvis din Windows er 64 bit). Type x86.bat og tryk på Gå ind (hvis din Windows er 32 bit)

Nu skal det fungere fint.

Hvis du ikke tidligere havde adgang til gruppepolitikredaktøren, skulle du nu være i stand til helt sikkert at gøre det. Lad os vide i kommentarerne, hvordan ting fungerede for dig! 


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found