Fix: ERR_SPDY_INADEQUATE_TRANSPORT_SECURITY

Hvis du er en IT-administrator eller en netværksadministrator, der kører en server, klager dine brugere muligvis over fejlkoden ERR_SPDY_INADEQUATE_TRANSPORT_SECURITY. Du kan muligvis også se denne fejl, mens du besøger dit websted. Denne fejl præsenteres med en besked

“Websiden på *hjemmeside adresse* kan være midlertidigt nede, eller det kan være flyttet permanent til en ny webadresse. “

Denne fejl forhindrer dig i at få adgang til hjemmesiden. Fejlen sker normalt for Chrome-brugere, men den vises muligvis også på Firefox. Internet Explorer- og Microsoft Edge-brugere kan ikke se denne fejl.

Dette problem opstår på grund af HTTP / 2. Dette betyder grundlæggende, at webstedet startede en HTTP / 2-forbindelse, men der var en sortlistet cypher forhandlet. Så browseren har forhindret adgang til hjemmesiden. Så den sædvanlige løsning på dette er at omarrangere cypher-suiterne, så de opfylder kravene i HTTP / 2.

Tip

Brug SSL Labs til at kontrollere konfigurationen af ​​din server. Resultaterne fra SSL Lab kan hjælpe dig med at finjustere konfigurationen endnu bedre. Klik her for at gå til deres officielle side og teste serveren. De har også mange gode artikler om TLS og SSL.

Metode 1: Brug IIS Crypto 2

IIS Crypto er et værktøj designet til administratorer. Det hjælper med at aktivere / deaktivere forskellige protokoller, cypher-suiter og hashes på dine servere. Den er også velegnet til ombestilling af SSL / TLS-krypteringssuiter. Da problemet er med bestilling af cypher-suiter i henhold til IIS, kan dette værktøj bruges til at løse problemet.

IIS Crypto 2 leveres med indstillingen Best Practices, der hjælper med at vælge de passende cypher-suiter. Når du vælger denne mulighed, vil den automatisk inkludere eller ekskludere cyperne afhængigt af kravene i HTTP2. Her er trinene til brug af IIS Crypto 2

  1. Klik her og download den version, der passer til dig
  2. Enkelt gang downloadet, installere og åbn Crypto 2
  3. Klik blot på Bedste praksis knap

  1. Crypto 2 vil automatisk markere og fravælge felterne fra hver kolonne

  1. Når Crypto 2 har valgt de relevante protokoller, Hashes, Cyphers og Key Exchanges, skal du klikke på ansøge

  1. Genstart, og det er det. Det skal løse problemet for dig.

Bemærk: Hvis dine cypher-suiter ikke kommer op på Crypto, skal du sørge for at have den nyeste version af den. Den ældre version kan ikke registrere alt.

Metode 2: Omarranger Cypher-suiterne

Klik her og kontroller kravene til HTTP / 2. Sørg for, at du ikke bruger nogen cypher, der er på sortlisten. Problemet opstår normalt, fordi du skal forhandle om en sortlistet cypher. Så det er simpelthen et spørgsmål om at bruge de relevante protokoller og cyferer. Ombestilling af cypher-suiter skal også udføres i henhold til kravene i HTTP / 2.

Bemærk: Glem ikke at genstarte, når du er færdig med ændringerne, f.eks. aktivering og deaktivering af cypher-suiter.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found