Fix: Wow-64.exe applikationsfejl

World of Warcraft har eksisteret så længe nogen kan huske, men selv det store antal år, spillet har været øverst, kan ikke løse det faktum, at spillet lider af nogle ydeevneproblemer. Et af disse problemer er bestemt Wow-64.exe Application-fejlen, der styrter spillet til Desktop og viser en fejlmeddelelse.

Der har været flere måder at løse dette problem på, og vi har besluttet at filtrere gennem dem, der faktisk har hjulpet folk, og vi har samlet dem i en artikel. Følg artiklen nedenfor for at finde ud af mere!

Hvad forårsager Wow-64.exe applikationsfejl?

Der er flere forskellige årsager til Wow-64.exe-applikationsfejlen. En af dem inkluderer et problem, hvor spilets cache bliver ødelagt på grund af forskellige faktorer. Sletning af cachen og måske endda nogle andre mapper inde i spilfilerne kan hjælpe dig med at bringe dit spil tilbage til livet, da dette har hjulpet mange mennesker rundt om i verden.

Derudover kan dine antivirusværktøjer muligvis blokere for, at spilets eksekverbare kører korrekt eller for at få adgang til de filer, det har brug for. Du skal enten afinstallere, deaktivere dit antivirus, eller du kan blot tilføje WoW-eksekverbarheden eller mappen til undtagelseslisten. Dette sker ofte med AVG eller Avast.

Endelig kan problemet skyldes ødelagte WoW.exe og Wow-64.exe eksekverbare filer. Du kan erstatte dem ved at slette dem fra spillets installationsmappe og bruge funktionen Scan og reparation fra Battle.net-launcheren!

Løsning 1: Slet WoW-cachen

Der er flere mapper inde i World of Warcraft-installationen, som kan slettes for at genstarte flere indstillinger og køre spillet nyt uden at miste nogen af ​​dine personlige data. Der er flere mapper, du bør overveje at slette, før du kører spillet igen og kontrollere, om Wow-64.exe-applikationsfejlen stadig vises.

 1. Naviger til World of Warcraft installationsmappe. Hvis du ikke har foretaget nogen ændringer under installationsprocessen vedrørende installationsmappen, skal det være Local Disk >> Program Files eller Program Files (x86).
 2. Men hvis du har WoW-genvejen på skrivebordet, kan du blot højreklikke på den og vælge Åbn filplacering fra den genvejsmenu, der vises.
 1. Find mappen med navnet Cache i WoW-installationsmappen, højreklik på den, og vælg Slet i den genvejsmenu, der vises. Bekræft dit valg, og kør spillet igen for at se, om Wow-64.exe-applikationsfejlen stadig vises.

Bemærk: Sørg for, at spillets launcher er helt lukket, mens du prøver at udføre disse trin! Hvis sletning af cache-mappen ikke hjælper, kan du desuden prøve at gentage den samme proces med mappen WTF!

Løsning 2: Føj spillets mappe eller eksekverbar til undtagelser i dit antivirusprogram

Masser af brugere, der har installeret tredjeparts antivirusværktøjer på deres computer, klagede over, hvordan spillet begyndte at gå ned efter installation af disse værktøjer, eller efter at spillet er blevet opdateret.

I begge disse hændelser er det meget muligt, at antivirusprogrammet er begyndt at blokere, at spilets eksekverbare kører korrekt, så du bliver nødt til at tilføje det til undtagelseslisten sammen med hele WoW-mappen.

 1. Åbn antivirus-brugergrænsefladen ved at dobbeltklikke på ikonet på systembakken (højre del af proceslinjen nederst i vinduet) eller ved at søge efter det i Start-menuen (Cortana).
 2. Indstillingen Undtagelse / Udelukkelse er placeret forskellige steder med hensyn til forskellige antivirusværktøjer. Det kan ofte findes uden meget besvær, men her er nogle hurtige instruktioner om, hvordan du finder det i de mest populære antivirusværktøjer:

Kaspersky Internet Security: Hjem >> Indstillinger >> Yderligere >> Trusler og undtagelser >> Undtagelser >> Specificer pålidelige applikationer >> Tilføj.

AVG: Hjem >> Indstillinger >> Komponenter >> Web Shield >> Undtagelser.

Avast: Hjem >> Indstillinger >> Generelt >> Undtagelser.

 1. Klik på Tilføj og sørg for at gennemse din computer efter den eksekverbare Wow.exe, som kan findes i installationsmappen i World of Warcraft. Den nemmeste måde ville være at højreklikke på en genvej til World of Warcraft og vælge indstillingen Åbn filplacering i genvejsmenuen.
 1. Du kan også gennemse manuelt, hvis du ved, hvor du installerer spillet. Det er installeret til C >> Programfiler som standard. Nogle antivirusværktøjer kræver, at du tilføjer en eksekverbar fil, mens andre har brug for en mappe, så sørg for at være opmærksom på det!

Løsning 3: Slet spilets eksekverbare og kør reparationsværktøjet

At køre reparationsværktøjet efter sletning af WoW.exe- og WoW-64.exe-filerne kan give underværker til installationen af ​​dit spil, da denne proces kan bruges til at gøre underværker til dit spil. Sletning af .exe-filer og kørsel af reparationsværktøjet erstatter dem med moderne arbejdskopier, og det erstatter også enhver anden fil, som den finder mangler eller er beskadiget. Følg nedenstående trin for at gøre det!

 1. Naviger til World of Warcraft installationsmappe. Hvis du ikke har foretaget nogen ændringer under installationsprocessen vedrørende installationsmappen, skal det være Local Disk >> Program Files eller Program Files (x86).
 2. Men hvis du har WoW-genvejen på skrivebordet, kan du blot højreklikke på den og vælge Åbn filplacering fra den genvejsmenu, der vises.
 1. Find de eksekverbare filer, der hedder WoW.exe og WoW-64.exe, i installationsmappen World of Warcraft. Højreklik på dem, og vælg Slet i den genvejsmenu, der vises. Bekræft dit valg.
 2. Start Battle.net launcher-appen, hvorfra du normalt åbner den på din pc (et skrivebordsikon eller ved at søge efter det i Start-menuen), og sørg for at navigere til World of Warcraft-ruden.
 3. Klik på Indstillinger, og find knappen Scan og reparer for at begynde med procesreparationsprocessen
 1. Klik på det, og bekræft dit valg ved at klikke på indstillingen Start Scan fra Battle.net-klientvinduet
 2. Det er meget muligt, at nogle filer bliver nødt til at blive downloadet igen og installeret under denne proces, som vil forekomme og i slutningen af ​​scannings- og reparationsopgaven. Dette inkluderer helt sikkert de eksekverbare filer, du har slettet manuelt i ovenstående trin.
 3. Når processen er slut, skal du åbne World of Warcraft igen og prøve igen for at se, om fejlkoden stadig opstår.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found