DbxSvc 'Kunne ikke oprette forbindelse til driveren'

Hvis du for nylig har tjekket din begivenhedsfremviser, skal du have set en begivenhed, der forekommer flere gange i dine hændelseslogfiler. Denne fejlhændelse vil være noget lignende

Der kunne ikke oprettes forbindelse til driveren: -2147024894, forsøger igen om 1000 millisekunder ¨ ID: 320 (DbxSvc)

Selvom de fleste af brugerne får denne specifikke fejlmeddelelse i hændelsesloggen, men du kan muligvis se en variation af denne meddelelse. Du vil også bemærke, at denne fejlmeddelelse vil oversvømme din hændelseslog. Brugere har set hundreder og endda tusinder af disse begivenheder i hændelsesloggen. Så selvom du muligvis ikke ser nogen fejl, mens du bruger et program, skal du være bekymret eller i det mindste nysgerrig efter oprindelsen til denne fejlhændelse.

Lad os først starte med, hvad der forårsager problemet. Navnet på den fil, der forårsager alle disse begivenheder, er dbxsvc.exe, og denne fil er relateret til Dropbox. Det eneste formål med denne fil er at installere Smart Sync-driveren til Dropbox. Så hvis du har Dropbox-applikationen installeret på dit system, er du tilbøjelig til denne fejl. Hvis du ikke er en Dropbox-forretningsbruger, bør denne fil slet ikke køre, og derfor bør du ikke se denne fejl. Denne fil vil dog være til stede på dit system, da den oprettes under installationsprocessen. Problemet opstår, når denne fil forsøger at oprette forbindelse til driveren, og den ikke kan. Sagen er, den er designet til ikke at oprette forbindelse. Men bare fordi det ikke opretter forbindelse, betyder det ikke, at din software (Dropbox) opfører sig forkert. Så teknisk set er begivenhederne i begivenhedsfremviser godartede, og du skal ikke bekymre dig om dem. Windows betragter den mislykkede forbindelse som et problem og udløser fejlloggen. Årsagen til, at du ser et stort antal lignende fejllogfiler, er, at forbindelsen etableres efter 1 sekund.

Så alt i alt her er, at der ikke er et problem med din pc eller din Dropbox-applikation. Alt fungerer som forventet. De hændelseslogfiler, du ser, er ikke noget at bekymre sig om. Men hvis du er en af ​​de brugere, der ikke kan udholde disse fejlhændelseslogfiler, eller hvis du bare vil slippe af med disse fejlhændelser, så du kan se på andre hændelseslogfiler, er løsningen at deaktivere eller slette tjenesten. Så gennemgå hver af nedenstående metoder og anvend den løsning, der er mere passende for dig.

Dropbox har frigivet en midlertidig løsning i deres nyere versioner. Da du ser mange fejllogfiler i hændelsesfremviseren, sænker den seneste opdatering frekvensen af ​​etablering af DbxSvc-forbindelse fra en gang hvert sekund til en gang hvert minut. Dette er ikke rigtig en løsning, men det vil sænke antallet af begivenheder i din hændelseslog. Du skal logge ind på din Dropbox-konto> Gå til Indstillinger> Marker afkrydsningsfeltet Inkluder mig ved tidlige udgivelser. Dette skal opdatere din Dropbox til den nyeste version.

Metode 1: Afinstaller Dropbox og Slet DbxSvc

Mange af brugerne stod over for dette problem, selv efter at have afinstalleret Dropbox fra deres computere. Så det betyder, at tjenesten bliver tilbage på din computer. Så en enkel løsning er at afinstallere Dropbox og slette DbxSvc-tjenesten.

Bemærk: Sletning eller deaktivering af DbxSvc kan forårsage problemer i fremtiden. Da det er relateret til Smart Sync, vil du stå over for problemer senere, hvis du beslutter dig for at få Smart Sync (eller enhver anden funktion, der kan være afhængig af DbxSvc). Så fortsæt på egen risiko.

Følg nedenstående trin for at stoppe og slette DbxSvc-tjenesten

 1. Trykke Windows-nøgle enkelt gang
 2. Type kommandoprompt i Windows-søgefelt

 1. Højreklikkommandoprompt fra søgeresultaterne, og vælg Kør som administrator
 2. Type sc stop DbxSvc og tryk på Gå ind
 3. Type sc slet DbxSvc og tryk på Gå ind

Dette skal stoppe og slette tjenesten.

Metode 2: Deaktiver service

Bemærk: Sletning eller deaktivering af DbxSvc kan forårsage problemer i fremtiden. Da det er relateret til Smart Sync, vil du stå over for problemer senere, hvis du beslutter dig for at få Smart Sync (eller enhver anden funktion, der kan være afhængig af DbxSvc). Så fortsæt på egen risiko.

Simpelthen deaktivering af dbx_svc har også løst problemet for mange mennesker. Dette er til brugere, der stadig vil beholde Dropbox, men ønsker at slippe af med dette begivenhedsfremviserproblem.

 1. Holde Windows-nøgle og tryk på R
 2. Type services.msc og tryk på Gå ind

 1. Find og Dobbeltklik den navngivne tjeneste dbx_svc

 1. Vælg Deaktiver fra rullemenuen i Starttype

 1. Klik på Hold op af Servicestatus løber
 2. Klik på ansøge vælg derefter Okay

Dette skal gøre jobbet for dig.