Fix: Google-certifikatfejl

Som vi alle ved udveksler browsere kun information, hvis de har visse digitale certifikater. Tag Google Chrome som et eksempel; den udveksler kun information, hvis den har gyldige certifikater, og den modtagende enhed også har de krævede certifikater. Hvis nogen af ​​disse certifikater er ufuldstændige eller kommer på afveje, viser Chrome en fejl, der fortæller dig, at enten certifikatet er ugyldigt eller ufuldstændigt.

Der er flere grunde til, at dette kan forekomme på din computer. Det kan være på grund af tid, indstillinger for tilbagekaldelse af certifikater osv. Vi har listet alle løsninger til at løse dette problem. Tag et kig.

Løsning 1: Kontrol af din computers tid

Webbrowsere tager altid højde for computerens tid, når de overfører data. Dette er nødvendigt for at registrere, hvornår hvilke oplysninger der blev tilgået. Desuden bruges de også som et tidsstempel. Hvis din computers tid ikke er indstillet korrekt, kan du opleve certifikatfejlen. Først vil vi kontrollere, om tiden er korrekt, og derefter sikre os, at Windows Time-tjenesten er i gang.

 1. Tryk på Windows + R, skriv “styring”I dialogboksen, og tryk på Enter.
 2. Når du er i kontrolpanelet, skal du vælge “Dato og tid”Eller“Ur og region”I henhold til den valgte kontrolpaneltype.

 1. Når uret er åbnet, skal du klikke på “Skift dato og klokkeslæt”. Indstil nu det korrekte tidspunkt, og vælg også det rigtige område.

 1. Tryk på 'Ansøge' efter implementering af alle ændringer og kontroller, om du med succes kan begynde at surfe på hjemmesiden uden fejl.

Også, hvis du ikke kan bruge indstillingen "Indstil tidszone automatisk", eller Windows giver underlig opførsel ved ændring af tid, kan du sørge for, at Windows Time er i gang. Dette er Window's egen tidstjeneste og sørger for, at tiden i alle tilfælde er ensartet.

 1. Tryk på Windows + R, skriv “tjenester.msc”I dialogboksen, og tryk på Enter.
 2. Når du er i tjenester, skal du kigge efter tjenesten "Windows Time". Højreklik på den, og vælg "Egenskaber".
 3. Sørg nu for, at starttypen er indstillet til Automatisk og hvis tjenesten stoppes, skal du få den til at køre igen ved at trykke på Start.

 1. Genstart computeren, og kontroller, om problemet er løst.

Løsning 2: Ændring af indstillinger for tilbagekaldelse af certifikat

En certifikat tilbagekaldelsesliste er en liste over digitale certifikater, der er tilbagekaldt af certifikatmyndigheden inden deres planlagte udløbsdato og ikke længere skal have tillid til. Der er en indstilling i Windows, der gør det muligt for operativsystemet at tilbagekalde certifikater og også kontrollere for udgivers certifikat tilbagekaldelse. Vi deaktiverer denne funktion og ser, om dette løser problemet for os.

 1. Tryk på Windows + R, skriv “inetcpl.cpl”I dialogboksen, og tryk på Enter.
 2. Klik på Fremskreden fanen og fjern markeringen af ​​indstillingerne “Tjek for udgivers certifikat tilbagekaldelse”Og“Kontroller for tilbagekaldelse af servercertifikat”.

 1. Trykke ansøge for at gemme ændringer og afslutte. Genstart din computer og genindlæs siden. Kontroller, om dette problem er løst.

Løsning 3: Deaktivering af antivirussoftware / tredjepartsprogrammer

Der er adskillige antivirussoftware, der giver din browser et ekstra sikkerhedslag. Dette ekstra lag af sikkerhed kan undertiden være i konflikt med de eksisterende lag i browseren og dermed forårsage den fejlmeddelelse, der diskuteres.

I denne løsning skal du udforske dig selv og se om der er nogen indstillinger i dit antivirus, der kan bevise det ekstra lag. Dybest set leder du efter noget, der overvåger din internetaktivitet.

Der er også flere tredjepartsapplikationer, der forsøger at opfange din netværksaktivitet. Du kan prøve at deaktivere eller afinstallere disse programmer såsom CCleaner osv. Tryk på Windows + R, skriv "appwiz.cpl" i dialogboksen, og tryk på Enter. Her vises alle apps. Identificer, hvilke der muligvis giver problemet. Højreklik og vælg Afinstaller. Genstart din computer, og prøv at få adgang til hjemmesiden igen.

Hvis du stadig ikke kan løse problemet, kan du deaktiver det antivirus helt. Du kan tjekke vores artikel om, hvordan du deaktiverer dit antivirus. Genstart din computer efter deaktivering, og se om du har adgang til webstederne uden problemer.

Løsning 4: Geninstallation af Chrome

Hvis alle ovenstående metoder ikke fungerer, kan du prøve at geninstallere Chrome. Dette fjerner alle de aktuelle filer og mapper i applikationen og tvinger til at installere nye filer, når du installerer hele pakken. Husk at tage backup af alle dine bogmærker og vigtige data, før du følger denne løsning. Forhåbentlig ryddes alle eksisterende konfigurationer rene, og vores fejl løses.

 1. Du kan Hent den seneste installationsfil af Google Chrome ved at navigere til det officielle websted.

 1. Tryk på Windows + R, skriv “appwiz.cpl”I dialogboksen, og tryk på Enter.
 2. Søg efter Google Chrome gennem alle applikationerne, højreklik på den og vælg “Afinstaller”.

 1. Start nu installationen eksekverbar og følg instruktionerne på skærmen for installationen.

Ud over ovenstående metoder kan du også prøve:

 • Oprettelse af en ny brugerprofil og kontroller, om du har adgang til alle siderne uden problemer der.
 • Deaktiver nogen type tredjepartsapplikation, der kan forstyrre. Luk alle baggrundsopgaver.
 • Deaktiver VPN forbindelser og sørg for, at dit netværk fungerer perfekt.

Hvis fejlen fortsætter på et normalt websted (normal hjemmeside betyder websteder, der ikke er giganter som andre som Google, Youtube osv.), Betyder det sandsynligvis problemet med serversiden. Her kan du ikke gøre andet end at underrette ejeren, så han kan ændre konfigurationerne for at løse problemet.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found