Fix: Windows Live Mail og Outlook-fejl 0x800CCC92

Fejl 0x800CCC92 er den hexadecimale form for fejlen. Det er en almindelig fejlkode, der er relateret til Windows Live Mail og Outlook. Når fejlen opstår, betyder det normalt, at enten e-mail-applikationen ikke kunne oprette forbindelse til værten, eller at værtsadressen ikke kan nås, eller at e-mail-serveren har afvist login. Alt dette peger på en hovedårsag, og det er "forbindelse" med din e-mail-server.

Den bedst mulige løsning er tilpasset dine omstændigheder og skal fejlfindes. I denne vejledning; Jeg vil lede dig gennem en blanding af trin, der har vist sig at være nyttige for mig.

Fix fejl 0x800ccc92 på Windows Live Mail og Outlook

Den første ting, vi skal sikre, er, at e-mailens webserver fungerer, og at den giver dig mulighed for at logge ind på din konto via webmailen. Hvis du ikke ved, hvad din webmail-adresse er; Du skal blot foretage en hurtig Google-søgning på denne måde "hotmail login", "gmail login", "yahoo login" "comcast login", som vil returnere den mest relevante søgning (99% af gange det første resultat er det rigtige), klik på det, og prøv at logge ind på din e-mail-konto. Hvis det virker; vi kan gå videre, men hvis det ikke virker, er der et problem med brugernavnet eller adgangskoden, som skal behandles, inden vi går videre. Normalt er brugernavnet korrekt, men adgangskoden er forkert; du kan nulstille det via webmailen. Der er en lille knap under feltet, hvor du skriver din adgangskode, der angiver nulstilling af adgangskode.

Når du har logget ind eller nulstillet din adgangskode, skal du køre ensystemfilscanning (se her).Trinene på linket udføres på et Windows 10-system, men de er de samme for Windows 7 / Vista og 8.

Hvis adgangskoden blev nulstillet, og du blev bedt om adgangskode; opdater derefter adgangskoden - hvis den stadig ikke fungerer, så Med det korrekte brugernavn og adgangskode; næste trin er at sikre, at e-mail-serverens indstillinger er korrekte, dvs. pop, smtp, imap osv. Du kan også få dette fra en hurtig google-søgning eller ved at tale med din internetudbyder, hvis din e-mail er fra internetudbyderen .

Når du får det; tilføj din konto igen.

For Windows Live Mail: se trin her

For Outlook: se trin her

Jeg vil foreslå at fjerne den gamle konto, før den nye tilføjes.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found