Sådan rettes ESO 'Elder Scrolls' fejl 307

ESO-fejl 307 vises langs meddelelsen “Booted from the server”, og den afbryder dig midt i spillet, når den vises. Det er sådan en skam for en MMORPG, der tilbyder så meget, og som er blevet ganske populær uden at tilbyde abonnement til at spille spillet.

Alligevel bugs denne fejl ud af ingenting temmelig meget brugere, der har gode internetforbindelser, og de manager til at køre alt, men spillet sparker dem simpelthen for ofte fra spillet. Hvis der er problemer med din internetforbindelse, kan du bebrejde problemet om det. Ellers skal du følge nedenstående trin for at prøve at løse problemet til pc-versionen såvel som konsollerne!

Hvad forårsager ESO fejl 307?

ESO-fejlen 307 er ofte forårsaget af defekte spiltilføjelser, som kan downloades eller købes. Du skal køre spillet uden tilføjelser for at se, om fejlen stadig vises, og derefter kontrollere for at se, hvilken der er problematisk.

Nogle brugere har også undersøgt, at problemet kan være med brugen af ​​dynamiske IP-konsoller. At indstille din konsoles IP til statisk skulle løse problemet!

Løsning til pc-brugere: Prøv spillet uden tilføjelser

At starte spillet uden tilføjelser er muligvis den eneste måde at løse problemet på, hvis en af ​​tilføjelserne forårsager ustabilitet i spillet og yderligere problemer. De fleste af tilføjelserne er ikke den kerne i gameplayet, og du kan tilføje dem en efter en for at se, hvilken der forårsager ESO-fejlen 307.

 1. Naviger til spillets datamappeplacering i File Explorer ved blot at åbne en mappe og klikke på Denne pc eller Denne computer fra venstre navigationsrude eller ved at søge efter denne post i Start-menuen.
 1. Under alle omstændigheder dobbeltklikker du på denne pc eller denne computer for at åbne din lokale disk og navigere til brugere >> din kontos navn >> dokumenter. Windows 10-brugere kan simpelthen skifte til dokumenter efter åbning af File Explorer fra navigationsmenuen til højre.
 1. Åbn mappen Elder Scrolls Online i mine dokumenter, og naviger til "live" -mappen, hvis du bruger den nordamerikanske server eller "liveeu" -mappen, hvis du bruger den europæiske megaserver.
 2. Åbn mappen AddOns, vælg alle filer ved hjælp af Ctrl + A-tastekombinationen, højreklik og vælg Klip. Indsæt filerne et andet sted for at gemme dem.
 3. Åbn spillet bagefter ved at starte Steam og dobbeltklik på spillet fra fanen Bibliotek: Alternativt kan du finde spillets klients genvej på Desktop og køre det, hvis du ikke har købt spillet via Steam. Kontroller, om spillet går ned igen.
 4. Returner AddOns-filerne en efter en, indtil du ser, hvilken der forårsagede problemet og slippe af med det med det samme.

Løsning til konsolbrugere: Tildel en statisk IP til din konsol

Det blev rapporteret af ESO-samfundet, at spillet undertiden kæmper for at opretholde en stabil forbindelse til sine servere, hvis konsolens IP-adresse ikke er statisk. Konsolens adresse vil være dynamisk, indtil du tildeler den en statisk IP, som ikke ændres. Trinene nedenfor er adskilt for Xbox- og PlayStation-brugere, så sørg for at følge dem i overensstemmelse hermed.

Først og fremmest er at finde ud af IP'en til dine respektive konsoller:

PlayStation 4-brugere:

 1. Du skal først prøve at tildele din PS4 permanent til den IP-adresse, den bruger i øjeblikket. For at finde ud af den aktuelle IP-adresse skal du tænde for din PS4-konsol.
 2. I menuen PlayStation 4 skal du vælge Indstillinger >> Netværk >> Se forbindelsesstatus.

 1. Find IP-adressen på den skærm, der åbnes, og sørg for, at du ikke tager den, da du har brug for den for at aktivere portvideresendelse senere. Sørg for også at nedskrive MAC-adressen på din PS4, inden du afslutter.

Xbox One-brugere:

 1. Naviger til startskærmen på din Xbox One, og tryk på menuknappen på controlleren til din Xbox one.
 2. Naviger til Indstillinger >> Netværk >> Avancerede indstillinger.
 1. I afsnittet IP-indstillinger i Avancerede indstillinger skal du se IP-adressen præsenteret. Skriv dette nummer ned, fordi du bliver nødt til at tildele IP-adressen senere.
 2. Du skal også se kablet MAC-adresse eller trådløs MAC-adresse lige der under IP-indstillinger. Skriv den 12-cifrede adresse til den forbindelse, du bruger.

Det var det første trin, hvor vi indsamlede oplysninger om de respektive konsoller, du bruger. Nu bliver vi nødt til at tildele statiske IP-adresser til de nævnte konsoller ved at følge nedenstående trin:

 1. Åbn din foretrukne webbrowser, skriv dit standardgateway-nummer (IP-adresse) i adresselinjen, og tryk på Enter.
 2. Indtast dit brugernavn og din adgangskode for at få adgang til din routers grænseflade. Standardbrugernavnet og adgangskoden skal være anført i din routers dokumentation, på et klistermærke på siden af ​​din router eller på Port Forward-webstedet.
 1. Find først og fremmest Aktiver manuel tildeling, og vælg alternativknappen ud for Ja. Navnet på indstillingen kan være anderledes, eller indstillingen er muligvis slet ikke til stede.
 2. Find det vindue, der giver dig mulighed for at indtaste MAC-adressen og IP-adressen efter eget valg, så skriv de adresser, som du har samlet i de foregående trin til din respektive konsol.
 1. Når du har gjort det, skal du klikke på indstillingen Tilføj, og du har nu tilføjet din konsoles IP-adresse til din router. Kontroller, om ESO-fejl 307 vises efter nulstilling af din router og din konsol.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found