Mekaniske tastaturer: Outemu vs Gateron Switches

Hjem/Anmeldelser/Periferiudstyr/ Mekaniske tastaturer: Outemu vs Gateron Switches

Mekaniske tastaturer: Outemu vs Gateron Switches

Af Bill Wilson 3. september 2019 3 minutter læst

For enhver spiller er hans perifere enheder meget vigtige for ham, og han vil altid have de bedste perifere enheder til ham. Ud af alle perifere enheder er det vigtigste uden tvivl tastaturet. Tastaturer var meget enklere tilbage i dagene blev for det meste fundet at være af en type, men i dag, da alt er så ændret nu, har tastaturerne også ændret sig. Mekaniske tastaturer er opstået nu, og de er meget bedre end de gamle enklere tastaturer. Disse mekaniske tastaturer har forskellige typer kontakter i sig, og hver switch tjener sit eget formål. Ud af alle switches er Cherry MX den mest populære, men det betyder ikke, at disse er de eneste switches, der er tilgængelige på markedet. Der er nogle flere kontakter til rådighed, og vi vil diskutere disse kontakter.

Gateron-switche

Det var ikke længe siden, at når nogen ville købe et mekanisk tastatur, så var Cherry MX-switches den eneste type switch, som han kunne tænke på, men i dag er det ikke kun Cherry MX, der er på markedet, faktisk , der er nogle andre switche tilgængelige på markedet, der konkurrerer med Cherry MX. Gateron-switche er en af ​​de switche, der er tilgængelige udover Cherry MX.

Gateron-switches bliver mere og mere populære i dag, og flere vælger Gateron-switches til sig selv. Årsagen er, at Gateron-switche har enestående glathed, og folk, der leder efter mere glatte skriveoplevelser, går efter disse Gateron-switche, men det betyder ikke, at Gateron-switche kun er til typning. Faktisk er Gateron-switche tilgængelige i en lang række; der er i alt seks farver til rådighed, og hver switch har sit eget formål. Generelt bruges de sorte og røde til spil, grønne og blå til at skrive, og hvis du er en, der både skriver og spiller, så er de brune dem, du skal passe på. Kontakterne er virkelig gode, og på toppen af ​​det er de også billigere end Cherry MX-switches.

Outemu-switche

Hvis du er en person, der ønsker at købe et mekanisk tastatur, men Cherry MX-switche er uden for dit sortiment, skal du ikke bekymre dig for meget, fordi Outemu-switche har fået dig dækket. Outemu-switchen er den nøjagtige klon af Cherry MX-switchen. Outemu-switchene fungerer rigtig godt, og tasterne på disse switches føles virkelig konsistente og taktile, switchene tilbyder en skarp, høj og taktil oplevelse.

Klagen fra de fleste brugere var, at klonernes nøgler føles "inkonsekvente", men klagen blev ikke hørt fra Outemu Switches, Outemu Switches føles meget konsistente, men de kan føle sig lidt højere end de sædvanlige Cherry MX, men dette er muligvis ikke en stor ting for de fleste brugere. Nå, hvis du spørger mig, kan jeg ikke rigtig lide outemu-switche sammenlignet med originale Cherry MX-switche, men helt sikkert er forholdet mellem pris og ydelse højere for outemu-switche, og når jeg gennemgår Royal Kludge RK61, indså jeg, at outemu-switches ikke rigtig er så slemt, når man holder prislappen i tankerne.

Outemu-switchene er måske de nøjagtige kloner af Cherry MX-switches, men det betyder ikke, at Outemu-switchene ikke er i stand til at udføre de gode ting, Outemu-switchene fungerer rigtig godt med spil og også ved indtastning, oplevelsen siges at være mere taktil og konsistent. Outemu-switche er også meget billige, og næsten alle har råd til de mekaniske tastaturer med disse switche.

Konklusion

Vi kan ikke sige, om Outemu-switche er bedre eller Gateron-switche, fordi begge disse switche bruges til forskellige formål. Hvis du vil have en jævnere oplevelse, anbefales Gateron Switches til dig, men hvis du er en person, der leder efter en mere taktil og sprødere oplevelse, vil vi foreslå dig Outemu Switches.