Sådan rodes Infinix Hot 4 X557

Infinix Hot 4 er en af ​​de nyeste mellemstore Android-enheder frigivet af Infinix Mobility. At være en Mediatek-baseret enhed er at rodfæste det ret simpelt med SP Flash Tool. Denne guide fører dig gennem alle de nødvendige trin til installation af TWRP og opnåelse af rodstatus på Infinix Hot 4 X557.

Krav:

 • Mediatek USB VCOM drivere
 • SP Flash-værktøj
 • TWRP Recovery til Infinix Hot 4
 • SuperSU .zip

Den første ting du skal gøre er at installere Mediatek USB VCOM-drivere. Følg nøje.

 1. Mediatek USB-drivere er ikke digitalt signerede, og derfor deaktiverer vi håndhævelse af driversignatur i Windows. Tryk på Windows-tast + X, og vælg "Kommandoprompt (administrator)" i den menu, der åbnes, og skriv derefter ind i kommandoterminalen:
 2. bcdedit / sæt testsignering på
 3. Terminalen skal returnere "Operationen blev fuldført", så genstart computeren. Når den starter tilbage til dit skrivebord, skal du se "Testtilstand" nederst til højre på skærmen.
 4. Bemærk: Hvis din kommandoprompt returnerede "Værdien er beskyttet af Secure Boot-politik", skal Secure Boot deaktiveres i dine BIOS-indstillinger. Se din BIOS-manual.
 5. Åbn Enhedshåndtering under Windows - den hurtigste måde er at holde Windows-tast + R nede for at åbne kommandoen Kør, og skriv “devmgmt.msc” og klik på OK

 1. Klik nu på din computers navn, klik derefter på fanen Handling, og vælg "Tilføj ældre hardware". Klik på Næste i hardware-guiden, vælg derefter "Installer den hardware, som jeg manuelt vælger fra en liste", og klik på Næste igen.
 2. Aktivér "Vis alle enheder", før du klikker på Næste, derefter "Har disk"> Gennemse> naviger til din Mediatek-drivermappe, du har udpakket tidligere. Vær meget forsigtig, hvilken driver du vælger at installere, du skal kun vælge driveren til din Windows-version og systemtype (f.eks. Windows 10 64-bit eller Windows 7 32-bit).
 3. Vælg nu Mediatek Preloader USB VCOM-port, og klik på Næste et par gange, og vent derefter på, at driverinstallationen er færdig. Hvis der opstår en fejl som "Denne enhed kan ikke starte (kode 10)", skal du bare klikke på Ignorer og afslut.
 4. Uddrag nu SP Flash-værktøjet til dit skrivebord, og udpak også TWRP-mappen.
 5. Gå til Indstillinger> Om telefon> tryk på 'Build Number' 7 gange, indtil Developer Mode er aktiveret. Gå nu til Indstillinger> Udviklerindstillinger> aktiver USB-fejlfinding.
 6. Tilslut din Infinix Hot 4 til din pc via USB, og kopier SuperSU .zip-filen til enhedens SD-kort.
 7. Træk enheden ud af computeren, og sluk den helt.
 8. Start SP Flash .exe-filen, og klik på 'Indlæs', naviger derefter til mappen TWRP, og vælg scatter-filen til TWRP. Sørg for, at kun afkrydsningsfeltet for 'Recovery' er markeret.
 9. Klik på 'Download' i SP Flash Tool, og tilslut din Infinix Hot 4 igen via USB. Vent, indtil den blinkende proces er afsluttet helt, du skal få en grøn cirkel.
 10. Genstart nu din telefon til gendannelsestilstand ved hjælp af Power + Volume Up, dette skal starte din telefon til TWRP Recovery.
 11. I TWRP's hovedmenu skal du gå til Install> SD-kort> vælg SuperSU. Zip, du har overført tidligere. Stryg for at blinke.
 12. Når det er slut med at blinke SuperSU, skal du genstarte din enhed. Lad det være, indtil det starter helt ind i Android-systemet, det kan tage op til 10 - 15 minutter.
 13. Du kan bekræfte rodstatus med en app som rodkontrol fra Google Play-butikken.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found