Fix: Windows 7 blå skærmfejl halmacpi.dll, ntkrnlpa.exe, tcp.sys

Hvis du nogensinde er stødt på den blå skærmfejl, er du muligvis opmærksom på, hvor frustrerende oplevelse det er. Almindeligvis er det kendt som (BSOD), fejlen opstår på grund af hardware- eller driverelaterede fejl, der kan skabe en alvorlig indvirkning på Windows.

For at rette den blå skærmfejl på Windows 7 skal du kontrollere almindelige årsager til BSOD som Ram og drivere. For at løse problemet kan du geninstallere den defekte driver, rydde op på harddisken, køre virus- og registreringsdatabase-scanninger og udføre andre rettelser. Du kan vedtage en af ​​nedenstående metoder for at slippe af med den blå skærmfejl.

Metode 1: Brug Driver Verifier til at finde defekte driver (r) og rette dem

  1. Aktivér Driver Verifier ved at klikke på Start orb, åbn cmd, og filer, højreklik på cmd og vælg Kør som administrator
  2. Skriv kommandoprompt verifikator / standard / alt. Glem ikke at give plads mellem verifikator og / standard og / alt.
  3. Genstart dit system, og hold det kørende, indtil det går ned.
  4. Lav en liste over defekte drivere, og download og installer derefter den nyeste version af disse alle.
  5. Lige efter installation af nye drivere, start din computer i fejlsikret tilstand. Slukket for din computer, tryk på tænd / sluk-knappen og tryk straks på F8-tasten. Du modtager avancerede bootindstillinger.
  6. Naviger til fejlsikret tilstand i avancerede startindstillinger, og tryk på Enter. Dette starter din computer i den forhøjede kommandoprompt.
  7. Deaktiver Driver Verifier ved at skrive verifier / reset i Kommandoprompt.
  8. Skriv Exit i kommandoprompt, og geninstaller derefter din enhed, så får du ikke blå skærmfejl på din computer.

Metode 2: Kør malware, virus og registreringsdatabase

Udfør malware-, virus- og registreringsdatabasescanning, mens du holder computeren i sikker tilstand. Dette er det foretrukne tidspunkt at køre disse apps, da alle vira, der forsøger at deaktivere dem, normalt bliver deaktiverede selv i denne tilstand. En anden nyttig scanning, der skal adresseres, er ulige registreringsposter. En meget åben kilde-app, som folk bruger til at kontrollere registreringsdatabasen for eventuelle kendte problemer, er Little Registry Cleaner; du kan bruge denne app til at løse dit problem på den bedst mulige måde.

Metode 3: Vælg systemgendannelse

Hvis begge metoderne som nævnt ovenfor ikke fungerer for dig, er det bedre at vælge at gendanne dit system. Åbn CP (Kontrolpanel), og gå derefter til Sikkerhed og system, se efter Backup og gendannelse, og vælg "Gendan systemindstillinger til din computer".

Følg instruktionerne, når du har valgt et gyldigt gendannelsespunkt fra listen. Sørg for, at du gendanner et system til en dato, hvor din computer kørte fint. Endelig, hvis det ikke virker for dig, skal du se på din harddisk for at løse problemet.

En computer, der fungerer perfekt, kan føre til blå skærmfejl bare fordi et defekt stykke hardware eller software er installeret i den. Hvis din computer afspejler blå skærmfejl en gang imellem, er intet alvorligt. Men hvis du får det ofte, skal du prøve en af ​​de ovennævnte metoder til at løse dit problem så hurtigt som muligt.