Bedste Osu-tabletter at købe i 2020

Hjem/Anmeldelser/Periferiudstyr/ Bedste Osu-tabletter at købe i 2020

Bedste Osu-tabletter at købe i 2020

Af Bill Wilson 18. juli 2020 8 minutter læst

Osu !, det hurtige musikrytmespil har været vidne til en stigning i spillerbasen. Efter at have spillet det i et par minutter, indser du, at for at virkelig vokse og dominere, er du nødt til at opgive den traditionelle mus og tastaturstil. Dette spil er også vanedannende og virkelig konkurrencedygtigt, så du skal have det rigtige udstyr, hvis du vil have dit navn på leaderboardet. Når alt kommer til alt, at lege med en mus kan kun få dig så langt. Derfor vil du se spillere, der rangerer højere, klatre op på leaderboards ved hjælp af tablets. Disse tablets ligner tegningstabletter, men hvis du spiller Osu! er din højeste prioritet, så er der et par ting, du skal huske på. Så uden yderligere adieu lad os grave lige ind og finde ud af, hvilken der er den bedste tablet til dig.

1. Wacom Bamboo CTL471

Bred kompatibilitet

 • Kompatibel med Linux
 • Intet batteripenn
 • 3 ekstra nib til pennen
 • Utrolig hurtig responstid
 • Ingen ekspres-knapper

Aktivt område: 5,8 x 3,6 tommer | Løsning: 2540 LPI | Pen læsehastighed: 133 PPS | Trykniveauer: 1024

Tjek pris

Wacom-tabletterne har været en favorit til fans i ganske lang tid nu. Og med god grund. De har udelukkende været dedikeret til at fremstille de bedste grafiktabletter og stylusser med enestående funktioner. Selvom det er lidt dyrt i bunken, kan du være sikker på at du sikkert kan stole på Wacom for at levere den bedste hardware derude.

CTL471 har en størrelse på 8,3 x 5,8 tommer og et aktivt område på 5,8 x 3,6 tommer. Denne størrelse kan synes lille for en grafisk tablet, dog for en Osu! veteran, det er mere end nok. Puden har en gummiagtig fornemmelse af den, og den oser af en hurtig responsfølelse. Med hensyn til selve tabletten føles overfladen simpelthen fænomenal og ganske fantastisk. Den glatte gummi komplimenterer virkelig også pennen. For folk, der også ønsker at bruge dette til tegningsformål, er en downer for dem manglen på ekspres-knapper. Med en så høj pris, virker det lidt urimeligt, hvorfor der ikke er nogen Express-knapper.

Ligesom andre Wacom-stylus kommer også denne uden behov for et batteri. Dette betyder, at du simpelthen kan få pennen ud og komme til at knuse disse beats. Manglende batteri betyder på ingen måde, at pennen lider af langsom responstid. Tværtimod føltes det så lydhørt som nogensinde. Vær sikker på, ingen rytme går ubemærket, forudsat at du rammer det på det rigtige tidspunkt. Stylus har også to programmerbare knapper, som på en måde kompenserer for manglen på Express-knapper. Det har 1024 trykniveauer, som så vidt andre tabletter går, føles lavere. Den fantastiske svartid tager dog også sløret her.

CTL471-tabletten fra Wacom kommer lidt dyrt ud, men det er det bedste valg derude. Efter installation af driverne kan du også omdefinere det aktive område. Denne tablet er også kompatibel med Linux, så det er ikke nødvendigt at bekymre sig om det. Den eneste ulempe her var undladelsen af ​​Express Buttons, dog så langt som Osu! går, der er virkelig ikke meget brug for det. CTL471 er ikke kun det bedste valg for Osu! men den glatte gummipude gør den også perfekt til digital kunst.

2. XP-Pen G640

Bedste værdi Tablet

 • RPS på 265 for forbedret ydeevne
 • Meget bærbar og let
 • Hurtig skift til viskelæder og pen-tilstand
 • Klik på og raslende stylusknapper
 • Ikke ideel til at trække

Aktivt område: 6 x 4 tommer | Løsning: 5080 LPI | Pen læsehastighed: 266 PPS | Trykniveauer: 8192

Tjek pris

Det er næsten uvirkeligt, hvor fantastisk XP-Pen G640 er. Denne tynde, bærbare og superresponsive tablet kommer ind på lige under $ 30 dollars. Lad ikke dette billige prisskilt narre dig, fordi denne pen er her for at bevise sin værdi.

Med et aktivt område på 6 x 4 tommer føles denne tablet lige så stor som enhver dyr. Gummioverfladen giver den samme meget holdbare og lydhøre følelse som Wacom. Denne er en tynd tablet, kun 2 mm, og sidder meget pænt på din arbejdsplads. Størrelsen på denne fane er mere end nok for ikke kun Osu! men også grafiske kunstentusiaster. Med den øgede rapporteringshastighed (RPS) på 265 leverer G640 let og jævn og hurtig bevægelse på puden. På overfladen ser det ud til at være på niveau med Wacom-tabletten, men der er en fangst. Den tynde overflade fik os til at indse, efter at have testet det, at træk måske ikke er den ideelle anvendelse til det. Desuden ser puden let ud til at fange fingeraftryk på den, så hold din mikrofiberklud klar til brug.

Ligesom Wacom-tabletten er pennen på G640 trådløs og fri for batterier. Dette er et bestemt bonuspoint, da du ikke behøver at bekymre dig om, at pennen løber tør for batteri og dermed halter ud. Sammen med de programmerbare knapper er der en knap til at skifte mellem pen- og viskelædertilstand. Desuden gør det ergonomiske design af denne stylus den ideel til både venstre- og højrehåndede spillere. En ting, der føltes lidt ud over det sædvanlige, var hvordan knapperne på pennen fortsatte at rasle. Denne rasling var ikke en særlig stor bekymring, men det rejste spørgsmål om levetiden af ​​den.

At være tilgængelig til knap $ 30, er G640 fra XP-Pen en klar head-turner. Den eneste bekymring var, hvordan det vil klare, når det tages i brug i lange perioder. På trods af dette føltes denne tablet meget lydhør og fri for forsinkelse. Desuden har pennen en ganske betydelig svævafstand, så det er sikkert også nyttigt.

3. Gaomon S56K

Hurtig svartid-tablet

 • Hurtig svartid, når stylus oplades
 • Ideel til venstre- og højrehåndede brugere
 • Lav svævningsafstand
 • Arbejdsområde kan ikke tilpasses med driverne
 • Stylus er tungere end normalt

Aktivt område: 6 x 5 tommer | Løsning: 4000 LPI | Pen læsehastighed: 250 PPS | Trykniveauer: 2048

Tjek pris

Gaomon S56K blev designet til brug som Osu! tablet i tankerne. Når det er sagt, sørgede udviklerne for, at de oprettede en tablet med to verdenstegninger og Osu !. Ekspressknapper, fleksibel overflade og god samlet præstation til en fantastisk pris, dette er Gaomon S56K.

Gaomon S56K har et måttelignende design, der gør den ultra-tynd og fleksibel. Med sin 2 mm tykkelse og fleksibilitet ligner S56K en musemåtte. Derfor kan det let rulles sammen og bæres rundt, hvilket giver det bonuspoint for bærbarhed. Nederst er der skridsikre puder, så grebet er streng og fast på denne tablet. S56K's overflade er fantastisk til trækformål, da den ikke bliver ridset og beskadiget meget let. Desværre er det en kompromis med denne tablet, da svingafstanden på denne tablet er meget mindre. I modsætning til CTL471 og endda G640 udmærker S56K sig virkelig kun ved at trække. Efter test af inputforsinkelse og forsinkelser udførte S56K noget lig med G640. De to foregående faner giver dog en meget lettere pudeoverflade at arbejde med.

I modsætning til de to foregående tabletter har S56K en stylus drevet af AAA-batterier. Normalt er de batterifrie stylus et meget mere foretrukket valg. Det skyldes, at batteriet og forsinkelsen tilfældigvis er proportionale med hinanden. Ydeevne og inputforsinkelse får et kæmpe hit, når batteriet falder ned. Bortset fra det havde pennen et godt og fast greb om det. Det føles noget tungere end den normale standard for vægten af ​​en tablets stylus, men svartiden, når den er fuldt opladet, er stadig anstændig nok. Det skal også bemærkes, at de cd-drivere, der findes i kassen, ikke er kompatible med Windows 10. Derfor skal de korrekte drivere downloades fra det officielle websted.

Gaomon S56K sidder ved den ikke alt for lurvede men anstændige nok til at få arbejdet gjort. Det mangler bagud med hensyn til ergonomi. Men hvis ydeevne er dit primære problem, vil S56K ikke skuffe. Svartiden er ret anstændig, omend ikke på niveau med nogle bedre tabletter. Og denne kan let rulles sammen og kastes i en taske for nem transport.

4. Huion H420

Bedste billige tablet

 • 3 Express-knapper
 • Let kompatibilitet med mange redigerings- og designsoftware
 • Venstrehåndede brugere har svært ved at bruge dem
 • CD-drivere fungerer ikke
 • Lille størrelse gør det ikke ideelt til lang times brug

1.309 anmeldelser

Aktivt område: 4 x 2,23 tommer | Løsning: 4000 LPI | Pen læsehastighed: 200 PPS | Trykniveauer: 2048

Tjek pris

Ikke kun Osu! men digitale kunstnere vil være ret fortrolige med navnet Huion. Når alt kommer til alt, begynder de fleste af de brugere, der for nylig træder ind i tabletområdet, deres rejse med Huion-tabletter. H420 er noget lignende. Selvom dens ydeevne, når den stilles op mod de andre omtaler i denne liste, kommer ud som svag i sammenligning, er H420 stadig en fantastisk tablet. Dens lille størrelse indeholder mange skjulte funktioner.

H420 har en meget miniaturestørrelse. Dens effektive størrelse er nok til Osu! formål dog ikke rigtig anbefalet til tegning. Overfladen på H420 afgiver friktion, der ligner groft papir. Med tablets beregnet til hurtig sporing på Osu! Fungerer denne friktionsoverflade som en fordel. Et bemærkelsesværdigt træk var imidlertid den skrigende lyd, overfladen afgav, da pennen blev gnides mod den. H240 er på den billigere side af tingene, så det kan slippe af med det, men G640 producerer minimal støj til samme pris. Dette har 3 Express-knapper, der kan programmeres. Venstrehåndede brugere finder dog, at de trykker på disse knapper ganske ofte på grund af deres akavede placering.

Stylus leveres med to programmerbare knapper, som for det meste er ret standard. Desværre har dette også en AAA-batteridrevet stylus, hvilket betyder alle de samme problemer at være bekymrede for. Udførelsen af ​​denne stylus var ret inkonsekvent. Til tider havde vi problemer med at få enkle linjer til at blive registreret, men nogle gange gled pennen smukt over puden. Og lever den jævneste gameplay. Heldigvis føles stylusens byggekvalitet virkelig godt lavet, så holdbarhed er ikke et problem.

H420 er en af ​​de mest foretrukne grafiktabletter på begynderniveau. Det tilbyder de grundlæggende funktioner og klarer dem meget godt. Nogle af de problemer, som denne tablet står over for, er muligvis ikke et problem for begyndere. Dog den lille størrelse af denne tablet, hvis det er lidt modbydeligt. Men hvis du kan komme forbi det, fungerer H420 rigtig godt.

5. VEIKK S640

Knapfri tablet

 • Batterifri stylus giver en meget kort responstid
 • Dobbeltklik er meget hårdt
 • Bekvem placering af rammen til venstre
 • Ingen gummigreb på pennen
 • Ingen chauffører leveres i kassen

Aktivt område: 6 x 4 tommer | Løsning: 5080 LPI | Pen læsehastighed: 230 PPS | Trykniveauer: 8192

Tjek pris

Sidst men ikke mindst har vi S640-tabletten fra Veikk til at afslutte vores liste. Denne tilbyder en batterifri stylus med en meget skarp og udsøgt designet fane, omend med nogle ulemper. Fortsæt med at læse for at finde ud af mere om S640.

Lige uden for flagermusen bemærkes det, at selve tabletten ikke har nogen knapper. I stedet er det meste af S640-området udpeget til selve tegningsfladen. Imidlertid forlader rammen og kredsløbene i venstre størrelse et stort hak. For højrehåndede brugere ser det ikke ud til at miste søvn, men venstrehåndede brugere har utrolig svært ved at få et fast greb. Fanens overflade har meget lidt modstand omkring det, hvilket gør træk ikke rigtig ideelt, når du bruger dette. For så vidt svævningen går, er svæveafstanden også for pennen intet for usædvanligt. Derfor ender det med at hænge midt i spektret.

Pennen er konstrueret af mat sort plastik med to programmerbare knapper på den ene side. Det var en lettelse at se, at der findes udskiftningsnibber i kassen. Det ville have været bedre at se gummihåndtag på undersiden af ​​pennen for et mere raffineret greb. Mat sort plast har en tendens til at glide fra fingrene, når hænderne bliver svedige på grund af langvarig kontinuerlig brug. Efter test så vi, at dobbeltklik kun fungerer, når begge berøringer er lavet på samme overflade. Dette er meget mærkeligt at være vidne til og viste sig således at være et ret besværligt træk - at skulle dobbeltklikke. Desuden skal købere huske på, at der ikke er nogen driverdisk inkluderet i kassen. Derfor skal de downloade dem fra hjemmesiden.

S640 kommer ud som en lidt billigere grafiktablet end de tidligere nævnte. Det mangler bagud med hensyn til brugervenlige og komfortable designs. Det skyldes den besværlige position af rammen og manglen på gummigreb på pennen. Dobbeltklikproblemet virker meget irriterende, men det kan imødegås ved at programmere en af ​​knapperne til at dobbeltklikke. Bortset fra ergonomiske designs lykkes S640 at præstere ret godt i kort med kort hastighed over Osu !.