LØST: REGISTRY_ERROR Blue Screen of Death

En blå skærm af døden (BSOD) er den blåfarvede skærm, der vises, når en Windows-computer lukker uventet ned. Blue Screens of Death kan skyldes en af ​​en lang række forskellige årsager, hvoraf kun den ene er en fejl eller et andet problem med den berørte computers registreringsdatabase. Når et registreringsproblem forårsager en BSOD, vises årsagen til BSOD som REGISTRY_ERROR. At blive mødt med en REGISTRY_ERROR BSOD én gang er ikke så stort et problem, men at blive mødt med en REGISTRY_ERROR BSOD hver eneste gang du lader din computer være inaktiv i op til 4 minutter eller bruger Sikkerhed og vedligeholdelse at vedligeholde din computer er bestemt et stort problem.

Computere, der er berørt af dette problem, når de er inaktive, oplever en CPU-brug på op til 40%, mens den normale CPU-brug til når en computer er inaktiv er kun 0-5%. En berørt computers BPU-brug fortsætter med at klatre, når den er inaktiv, og normalt lukkes computeren efter ca. 4 minutter og viser REGISTRY_ERROR BSOD. Den samme REGISTRY_ERROR BSOD vises også, når en berørt bruger går ind Sikkerhed og vedligeholdelse i Kontrolpanel og klikker på Start vedligeholdelse.

Der er ingen universel årsag til dette problem - i nogle tilfælde er REGISTRY_ERROR BSOD forårsaget af en ægte registreringsfejl, i nogle er det forårsaget af en eller flere defekte .NET Framework-opgaver, der udløses, når de berørte computere er inaktive, og i nogle er det forårsaget af noget helt uafhængigt. Heldigvis kan REGISTRY_ERROR BSOD-problemet løses, og følgende er de to metoder, der har vist sig at være mest effektive til at løse dette problem:

Løsning 1: Deaktiver alle .NET Framework-opgaver, der udløses, når din computer er inaktiv

Åbn Start-menu.

Søge efter "opgaveplanlægning”.

Klik på det navngivne søgeresultat Opgaveplanlægning.

Dobbeltklik på i venstre rude Task Scheduler Library for at udvide det.

Dobbeltklik på Microsoft for at udvide det.

Dobbeltklik på Windows for at udvide det.

Find og klik på .NET Framework undermappe for at få vist indholdet i højre rude.

I højre rude skal du højreklikke på alle .NET Framework-opgaver, der har Når computeren er inaktiv under Udløsereog klik på Deaktiver at deaktivere dem. Der er normalt kun en eller to sådanne opgaver.

Luk Opgaveplanlægning, genstart din computer, og du skal ikke længere blive mødt med REGISTRY_ERROR BSOD, når du lader din computer være inaktiv, eller når du Start vedligeholdelse på din Windows 10-computer.

Løsning 2: Nulstil din Windows 10-computer

I tilfælde af at Løsning 1 fungerer ikke for dig, der er ingen grund til at bekymre sig, da de fleste Windows 10-brugere, der tidligere har lidt af dette problem, kun har været i stand til at rette det ved at nulstille deres Windows 10-computer. Windows 10's nulstillingsfunktion er et mere end velkomment gendannelsesmedium, da det er i stand til at løse masser af forskellige problemer forbundet med Windows 10. Derudover slettes nulstilling af en Windows 10-computer ikke nødvendigvis nogen brugerdata gemt på toppen af ​​det hele. det. For at nulstille en Windows 10-computer skal du:

Åbn Start-menu.

Klik på Indstillinger.

Klik på Opdatering og sikkerhed.

Klik på Genopretning i venstre rude.

Klik på i højre rude Kom igang under Nulstil denne pc.

Klik på en af ​​dem Behold mine filer (hvis du vil have computeren nulstillet uden at miste nogen af ​​de brugerdata, der er gemt på den) eller Fjern alt (hvis du vil have computeren nulstillet, og alle brugerdata, der er gemt på den, skal slettes. Hvis du planlægger at bruge Fjern alt valgmulighed, ville det være bedst for dig at sikkerhedskopiere alle data / filer, som du ikke vil miste i processen, til et sikkert sted.

Hvis du klikkede på Fjern alt i det sidste trin skal du klikke på en af ​​dem Fjern bare mine filer for kun at få dine filer slettet eller Fjern mine filer og rens drevet for at få dine filer slettet og din harddisk renset (hvilket tager længere tid end alternativet). Hvis du klikkede på Behold mine filer i det sidste trin, spring dette trin over.

Hvis du får en advarsel, skal du blot klikke på Næste.

Når du bliver bedt om det, skal du klikke på Nulstil.

Når du klikker på Nulstil, vil computeren genstarte og derefter nulstille sig selv. Når / hvis du bliver bedt om det med en skærm, der har tre muligheder og beder dig om at vælge en, skal du klikke på Blive ved.

Bemærk: Uanset om du vælger Behold mine filer valgmulighed eller Fjern alt valgmulighed, afinstalleres alle dine installerede programmer og applikationer, så du bliver nødt til at geninstallere dem, når din computer er nulstillet. Nulstilling af en Windows 10-computer resulterer også i nulstilling af alle indstillinger og præferencer til deres standardværdier.