Hvad er: browser_broker.exe, og skal jeg slette det?

Nogle brugere har undret sig over, om browser_broker.exe er en legitim Windows-komponent, da den undertiden er blokeret af flere firewall løsninger. Det browser_broker.exe eksekverbar, det er en af ​​de fire processer, der lanceres af svchost.exe når brugeren åbner Microsoft Edge browser.

Browser_Broker.exe skal starte, når brugeren starter Edge-browseren og skal lukkes automatisk umiddelbart efter, at brugeren lukker Edge-browseren.

Legitim Windows-komponent eller sikkerhedstrussel?

SelvomBrowse_Broker.exe is er en eksekverbar underskrevet af Microsoft Corporation, der er mange malware-applikationer, der specifikt målretter mod systemprocesser for at undgå sikkerhedskontrol.

For at sikre dig, at du ikke har at gøre med en ondsindet eksekverbar fil, skal du kontrollere placeringen af browse_broker.exe. For at gøre dette skal du åbne Jobliste (Ctrl + Skift + Esc),højreklik på browse_broker.exe behandle og vælge Åbn filplacering.

I tilfælde af at den afslørede placering er i C: \ windows \ system32, den eksekverbare er ikke ondsindet. Hvis placeringen af ​​den eksekverbare er et andet sted, henvises til denne artikel (fjern malwares) for trin til, hvordan du renser dit system for malware.

Kan jeg slette Browser_Broker.exe?

Siden Browser_Broker.exe er en Edge-relateret proces, hvis det slettes, vil browseren sandsynligvis medføre, at browseren går ned. Selvom du hvor du skal slette den eksekverbare, vil Windows sandsynligvis genskabe den slettede komponent ved næste systemstart.

Bemærk: Du har muligvis bemærket, at du ikke bare kan dræbe browser_broker.exe-processen ved at vælge at Afslut opgave.Dette sker, fordi processen er en af ​​de få låste Microsoft-processer.

En bedre løsning til at beholdeBrowser_Broker.exe processen fra at blive kaldt er at bruge en anden browser. Overvej at bruge en anden populær browser som Chrome eller Firefox, eller brug Internet Explorer 11 hvis du vil forblive i Microsofts sfære.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found