Kodi No Limit fungerer ikke

Kodi ingen grænser kan stoppe med at fungere på grund af en forældet Kodi-applikation, netværksrestriktioner eller beskadigede installationer. Dette er et meget almindeligt problem, der normalt opstår efter den første installation af No Limits-build. Dette problem er ikke begrænset til specifik version af Kodi også.

Kodi No Limits er en af ​​de mest omfattende builds til Kodi. Du kan se film, sport, tv-shows og meget mere med Kodi no limit build.

Hvad forårsager Kodi Ingen grænser for at stoppe med at arbejde?

 • Forældet Kodi: Kodi frigiver opdateringer til patch-smuthuller i dets applikation, og hvis du bruger en forældet Kodi-version, er du tilbøjelig til mange sårbarheder, herunder Kodi-grænserne, der ikke fungerer.
 • Forældede Kodi No Limits: Udviklere af Kodi No Limits frigiver regelmæssigt sikkerhedsrettelser og opdateringer for at holde det fri for fejl.
 • Netværksrestriktioner: Internetudbydere pålægger forskellige typer netværksrestriktioner for at holde tingene under kontrol og kontrol, og hvis det er tilfældet, kan det begrænse Kodi No Limits adgang til forskellige netværksressourcer, som kan tvinge Kodi No Limits til at vise den fejl, du i øjeblikket står overfor.
 • Korrupt installation af Kodi No Limits: Hvis installationen af ​​Kodi No Limits er ødelagt under installationen, eller når du flytter filer, kan du muligvis stå over for det aktuelle problem.

Før fejlfinding

Husk, at Kodi fungerer på tværs af flere platforme, mens hver enhed har forskellige systemressourcer, brugerprofilmapper og underrutiner, hvilket gør det vanskeligt at foretage fejlfinding af Kodi. For eksempel skal du muligvis stå over for problemer, mens du prøver at rette Kodi på Firestick, der aldrig forekommer i din Android-appversion af softwaren. Nedenstående løsninger fungerer i mange scenarier, men du bliver nødt til at grave dybere for at få det til at fungere for din enhed.

Advarsel:

Brug Kodi til at se det indhold, som du har den lovlige ret til adgang til. Vi anbefaler ikke brugen af ​​Kodi til piratindhold. Alle oplysninger, der gives her, er udelukkende til læsernes viden.

Sådan løses Kodi No Limits, der ikke starter / fungerer?

1. Opdater Kodi-applikationen til den nyeste version

Opdateringer frigives for at lappe smuthuller i Kodi-applikationen, og hvis Kodi installeret på enheden ikke er opdateret, medfører det problemer som Kodi No Limits, der ikke fungerer. Så opdatering af Kodi til den nyeste version kan løse problemet.

Der er mere end én måde at opdatere din Kodi-version på, men vi følger en mere generel.

 1. Åbn det officielle websted i en browser, og klik derefter påHent.
 2. Rul ned og vælg operativ system kører på din enhed. Som illustration vælger viWindows.
 3. Klik påAnbefalede version for at sikre, at det fungerer korrekt. Og download derefter udgivelserne i henhold til dine krav.
 4. Derefter løb den downloadede fil for at opdatere Kodi på enheden.

Kontroller nu, om Kodi ingen grænser fungerer fint.

2. Opdater Kodi No Limits

Udviklere frigiver hyppige opdateringer og sikkerhedsrettelser for at rette fejl, der vedrører Kodi Ingen grænser. Hvis Kodi No Limits ikke fungerer på grund af en kendt fejl, og udviklere har frigivet en patch til at løse den, kan download af (hvis nogen) og installation af opdateringer muligvis løse problemet.

 1. Åbn din Kodi, og klik på startsiden for denTilføjelser.
 2. Klik på Mine tilføjelser.
 3. Dobbeltklik nu på din Kodi “Guiden Ingen grænser.
 4. Klik på knappen nederst på skærmenOpdatering

 5. Følg instruktionerne på skærmen for at installere opdateringer (hvis nogen).

Genstart Kodi for at kontrollere, om dine Kodi No Limits fungerer.

3. Brug en VPN

Internetudbydere har en tendens til at pålægge visse netværksrestriktioner, som også kan medføre, at applikationer, der kræver visse netværksressourcer, ikke fungerer korrekt, og for at overvinde disse begrænsninger anbefales det at bruge en VPN. Det samme er tilfældet med Kodi No Limits, som kræver visse netværksressourcer for at fungere, og i så fald kan brug af en VPN muligvis løse problemet. Du kan søge på Internettet og finde en VPN efter dine ønsker og krav.

 1. Tæt Kodi.
 2. Hent og installere VPN efter din smag.
 3. Åben VPN og Opret forbindelse til din foretrukne placering.

Åbn nu Kodi for at se, om du kan bruge Kodi No Limits, der fungerer fint.

4. Geninstaller Kodi No Limits

Kodi No Limits kan stoppe med at fungere på grund af en korrupt installation. Geninstallation af Kodi No Limits kan løse problemet fuldstændigt ved at downloade de nye installationsfiler kan muligvis løse problemet.

 1. Klik på din Kodi-startsideTilføjelser.
 2. Klik påMine tilføjelser.
 3. Dobbeltklik derefter på din KodiGuiden Ingen grænser.
 4. Klik påAfinstaller knappen nederst.
 5. Klik påJa at bekræfte.
 6. Efter afinstallation, genstart din Kodi.
 7. Klik på din Kodi-startsideIndstillinger.
 8. Klik påFilhåndtering.
 9. DobbeltklikTilføj kilde.
 10. Klik påIngen.
 11. Indtast stien nævnt nedenfor, og klik Okay.
//nolimitsbuilds.com/kodi/
 1. Indtast et navn til dette arkiv. I dette tilfælde skal du indtasteKodi Ingen grænser. Klik derefter påOkay to gange for at gemme.
 2. Tilbage til Kodi-startsiden, og klik Tilføjelser i menuen til venstre.
 3. Klik nu på øverst til venstre i tilføjelsesvinduet Pakkeikon.
 4. Klik påInstaller fra zip-fil.
 5. Find mappen (i dette tilfælde er den Kodi Ingen grænser).
 6. Klik på
  video.nolimitswizard.zip
 7. Derefter installerer Kodi build'en. Vent indtil Tilføjelse installeret meddelelse vises i øverste venstre hjørne af vinduet.
 8. Tilbage til Kodi-startsiden skal du klikkeTilføjelser.
 9. Klik påProgram tilføjelser.
 10. Klik påGuiden Ingen grænser.
 11. Vælge det bygge som du vil Hent.
 12. Når den er downloadet, genstart din Kodi.

Forhåbentlig kan du nu nyde Kodi No Limits uden problemer. Bliv ved med at besøge os for at finde ud af de nyeste tip og tricks.