Fix: Denne browser understøtter ikke videoafspilning

Fejlen 'denne browser understøtter ikke videoafspilning' forekommer i forskellige browsere, nemlig Mozilla og Internet Explorer. Denne fejlmeddelelse vises, når browseren støder på en video, hvis format ikke understøttes. Der er adskillige løsninger til rådighed for nogle tilfælde. Der er nogle tilfælde, hvor der ikke er nogen løsning på problemet, og du skal opgradere enten din browser eller dit operativsystem.

Denne fejl opstår hyppigst, når brugerne prøver at afspille en video på det sociale netværkssite Twitter. Da dette problem er meget generisk, vil vi opdele løsningen i forskellige dele alt efter browseren.

Internet Explorer 11

Internet Explorer 11 (IE11) er den nyeste version af Internet Explorer-webbrowser, der ejes af Microsoft. Denne browser er også forudinstalleret i operativsystemet Windows 10. Fejlen 'Denne browser understøtter ikke videoafspilning' forekommer normalt i IE11, når der er installeret en Windows 7 eller 8. Se på nedenstående løsninger for at løse det aktuelle problem:

Løsning 1: Brug gengivelse af software i stedet for GPU-gengivelse

Det er et kendt faktum, at mange browsere kræver hardwareacceleration, når de er tilgængelige for at køre effektivt. Sagen er modsat for Internet Explorer og Microsoft Edge. Det foretrækker softwaregengivelse for at gøre browseren glattere. Vi kan prøve at ændre disse indstillinger via internetindstillingerne. Hvis du har et problem under streaming af videoer i IE eller Edge, skal du prøve denne løsning og forhåbentlig løses problemet for begge browsere.

  1. Trykke Windows + S for at starte søgefeltet i din startmenu. Skriv “internet muligheder”I dialogboksen, og åbn det første resultat.

  1. Når du er i Internetindstillinger, skal du navigere til Fanen Avanceret. Det første afkrydsningsfelt siger "Brug gengivelse af software i stedet for GPU-gengivelse”. Kontroller denne mulighed, og tryk på Anvend for at gemme alle ændringer.

  1. Genstart din computer, så alle ændringer og implementeret, og kontroller, om du kan afspille videoerne som forventet.

Løsning 2: Sørg for, at du har Flash installeret

Vi kan prøve at installere Adobe Flash Player - Active X på dit operativsystem. Denne download er kun tilgængelig for bestemte versioner af Windows-operativsystemet (7 eller 8). Hvis du ikke finder det på din computer, kan du springe dette over og bare sørge for, at du har den rigtige version installeret.

En anden ting at sikre er, at hvis du har et operativsystem, der kører på 64 bit, skal flashafspilleren også være 64 bit. Som anført af Adobe Flash-embedsmænd, når du installerer flash på din computer, registrerer det automatisk dit operativsystem og installerer både 32-bit og 64-bit versionen.

  1. Gå til det officielle Adobes websted, vælg operativsystemet (som Windows 10) og vælg “FP 18 til Internet Explorer - Active X”. Klik på download-knappen. Hvis du ikke kan finde denne mulighed til Windows 10, skal du indstille dit operativsystem som Windows 7 og søge efter den nødvendige fil igen.

  1. Løb det installation pakke og installere applikationen på din computer.
  2. En genstart af computeren kan være nødvendig for at ændringer kan finde sted.

Hvis du stadig ikke er i stand til at afspille videoer, selv efter at have fulgt alle ovennævnte løsninger, skal du sørge for, at Windows er opdateret til den nyeste version. Hvis du stadig ikke har succes OG har Windows 7/8 installeret, tilrådes det, at du migrerer til Google Chrome. Dette problem er meget udbredt, og hvis disse løsninger ikke løser det, kan det muligvis slet ikke løses.

Mozilla Firefox

Mozilla Firefox er en open source og gratis webbrowser udviklet af Mozilla Corporation. Firefox er tilgængelig til Windows, Linux og macOS, mens den også er tilgængelig på mobile platforme. Firefox blev oprettet i 2002 af Mozilla-samfundet, der ønskede en enkeltstående browser som Google Chrome eller Internet Explorer. Da den blev frigivet i 2004, blev den ramt med mere end 60 millioner downloads på bare ni måneder.

Ligesom IE11 har denne browser også sin andel af fejlen 'denne browser understøtter ikke videoafspilning'. Dette skyldes for det meste, at Mozilla har ikke h264-codec indbygget. Så hvis dit operativsystem ikke har codec, kan du ikke afspille nogle videoer i din browser. Nogle operativsystemer, der vides at ikke har denne codec, er Windows 7 og XP.

Du kan enten installer codec separat eller opgradere det i driftsystem. En lettere tilgang til at løse fejlen med det samme migrerer til Google Chrome. Det har ikke problemet som nævnt og streamer videoer fejlfrit.