Fix: (1058) ERROR_SERVICE_DISABLED

Dette er en bred fejl, der kan vises i alle mulige scenarier, normalt når man prøver at starte forskellige spil. Fejlen vises under opstart og forhindrer dig i at køre spillet, og det har generet brugerne i et stykke tid nu. Smite, Paladins og Far Cry er blot nogle af de spil, der er berørt af dette grimme problem.

Der er et par måder at løse dette problem på. Det er normalt relateret til et spils tjeneste, der skal løses for at kunne køre spillet korrekt. Følg de metoder, vi har udarbejdet nedenfor for at prøve at fejlfinde problemet!

Hvad forårsager (1058) ERROR_SERVICE_DISABLED?

Manglende eller korrupte spilfiler er en levedygtig årsag til ethvert problem i forbindelse med videospil, og bekræftelse af spilets cache skal hjælpe dig med at løse problemet let.

En anden stor synder af denne fejl er det anti-cheat-værktøj, du måske har installeret sammen med dit spil. Værktøjets service skal genstartes, ellers skal hele værktøjet geninstalleres for at løse problemet korrekt.

Løsning 1: Kontroller integrationen af ​​spilfiler

Dette er den førende metode, du skal prøve, uanset hvilken slags problemer du oplever med Steam-spil. Når det er sagt, hvis du har installeret spillet på andre måder, skal du straks skifte til nedenstående metoder. Steam-brugere kan have stor fordel af denne metode!

 1. Start Steam ved at dobbeltklikke på ikonet på skrivebordet eller ved at søge efter det i menuen Start. Gå over til fanen Bibliotek i Steam-vinduet ved at finde fanen Bibliotek øverst i vinduet, og find GTA V på listen over spil, du ejer i dit bibliotek.
 2. Højreklik på posten, og vælg Egenskaber. Naviger til fanen Lokale filer, og klik på Bekræft integriteten af ​​spilfiler.
 1. Vent på, at værktøjet er færdig med at gøre dets ting, og du bør sandsynligvis se, at et par filer muligvis er blevet downloadet. Bagefter skal du genstarte spillet, og launcheren skal køre ordentligt denne gang uden at gå ned.

Løsning 2: Tilpas tjenestens opstartsindstillinger

Fejlen opstår oftest med anti-cheat-værktøjer, der bruges af spil til at kontrollere, om du kører noget, der kan give dig en uretfærdig fordel i forhold til andre spillere. Disse værktøjer inkluderer, men er ikke begrænset til, BattlEye, EasyAntiCheat og PunkBuster. Problemet kan opstå, hvis tjenesteens startindstillinger ikke er konfigureret korrekt, så sørg for at løse dette!

 1. Åbn dialogboksen Kør ved at trykke på Windows-tasten + R-tastekombinationen på dit tastatur. Skriv “services.msc” i feltet Kør uden anførselstegn, og klik på OK for at åbne Services. Du kan også bare søge efter tjenester i Start-menuen på Windows 10.
 1. Find en hvilken som helst af de tjenester, der er anført ovenfor (EasyAntiCheat Service, BattlEye eller PunkBuster-tjenester) på tjenestelisten, højreklik på den, og vælg Egenskaber i den genvejsmenu, der vises.
 2. Hvis tjenesten startes (du kan kontrollere det lige ved siden af ​​servicestatusmeddelelsen), skal du stoppe den ved at klikke på Stop-knappen midt i vinduet. Hvis det allerede er stoppet, skal du lade det være som det er (indtil videre).
 1. Sørg for, at indstillingen under menuen Starttype i tjenestens egenskaber er indstillet til Automatisk, før du fortsætter med instruktionerne. Bekræft eventuelle dialogbokse, der vises, når du indstiller starttypen. Klik på Start-knappen i midten af ​​vinduet, inden du afslutter.

Du får muligvis følgende fejlmeddelelse, når du klikker på Start:

“Windows kunne ikke starte tjenesten på lokal computer. Fejl 1079: Den konto, der er angivet for denne tjeneste, adskiller sig fra den konto, der er angivet for andre tjenester, der kører i samme proces. ”

Hvis dette sker, skal du følge instruktionerne nedenfor for at rette det.

 1. Følg trin 1-3 fra ovenstående instruktioner for at åbne tjenestens egenskaber. Naviger til fanen Log på, og klik på knappen Gennemse ...
 1. Indtast din kontos navn under feltet "Indtast objektnavnet, der skal vælges", klik på Kontroller navne, og vent på, at navnet bliver genkendt.
 2. Klik på OK, når du er færdig, og indtast adgangskoden i feltet Adgangskode, når du bliver bedt om det, hvis du har konfigureret en adgangskode. Det skal nu starte uden problemer!

Løsning 3: Geninstaller Anti-Cheat-programmet

Hvis tjenesten allerede kørte på din computer, og hvis dens starttype allerede var indstillet til automatisk, vil du måske tjekke løsningen nedenfor, som får dig til at geninstallere værktøjet fra spillets installationsmappe til både Steam- og ikke-Steam-spillere. Held og lykke og følg instruktionerne nedenfor!

 1. genvejen på skrivebordet eller ved at søge efter det i Start-menuen ved blot at skrive “Steam” efter at have klikket på Start-menuknappen eller knappen Søg (Cortana).
 1. Når Steam-klienten åbnes, skal du navigere til fanen Bibliotek i Steam-vinduet i menuen øverst i vinduet og finde Rust-posten på listen.
 2. Højreklik på spilikonet i biblioteket, og vælg indstillingen Egenskaber i kontekstmenuen, der åbnes, og sørg for at navigere til fanen Lokale filer i vinduet Egenskaber med det samme og klikke på knappen Gennemse lokale filer.
 1. Du kan også søge efter spillets vigtigste eksekverbare fil ved at klikke på Start-menuknappen eller søgeknappen ved siden af ​​det og skrive Rust. Under alle omstændigheder skal du højreklikke på den eksekverbare fil og vælge indstillingen Åbn filplacering i kontekstmenuen, der vises.
 2. Find mappen EasyAntiCheat eller BattlEye afhængigt af spillet, og dobbeltklik for at åbne den. Højreklik på “EasyAntiCheat_setup.exe” eller den installerede BattlEye-fil i mappen, og vælg indstillingen Kør som administrator i den kontekstmenu, der vises.
 3. Sørg for at afslutte Steam-klienten på din computer fuldstændigt ved at klikke på Steam >> Afslut fra topmenuen.
 1. En alternativ løsning, hvis Steam-vinduet er lukket, er at finde Steam-ikonet i systembakken (nederste venstre del af skærmen). Bemærk, at du muligvis skal klikke på pilen opad for at se flere apps.
 2. Find Steam-appen, og skift dens egenskaber ved at højreklikke på dens indgang enten på skrivebordet eller i menuen Start eller i søgeresultatvinduet, og vælg Egenskaber. Gå til fanen Kompatibilitet i vinduet Egenskaber, og marker afkrydsningsfeltet ud for Kør dette program som administrator, inden du anvender ændringerne.
 1. Sørg for at bekræfte eventuelle dialoger, der kan vises for dig for at bekræfte med administratorrettigheder, og Steam skal starte med administratorrettigheder fra nu af. Åbn Steam ved at dobbeltklikke på ikonet, og prøv at genstarte spillet for at se, om fejlen stadig vises.

Bemærk: Hvis dette ikke gør tricket, så prøv at navigere tilbage til din Rust-spilinstallationsmappe (den der åbnes efter at du har klikket på Gennemse lokale filer), find Rust-hovedkørbarheden, højreklik for at åbne Egenskaber og prøv at kontrollere det samme Kør dette programmer som en administratorindstilling, som du gjorde for Steam for at se, om det løser problemet, da dette har fungeret for flere spillere.