Fjern og bloker annoncer på Skype

At håndtere reklamer er altid en bummer; de frustrerer virkelig brugerne og er ikke at nævne: uønsket. Skype er et program, som vi bruger af personlige og professionelle grunde, og det er altid rart at have en reklamefri kommunikationsoplevelse. Med de nye opdateringer til softwaren finder mange flere reklamer nu, at Skype er et levedygtigt hvilested.

Desværre har udviklerne ikke leveret en indbygget måde at deaktivere annoncerne på, men heldigvis er der som altid en løsning. Følgende trin skal hjælpe dig med fuldstændigt at fjerne alle annoncer fra din Skype-grænseflade:

  1. Hold Windows-nøgle og Tryk på R.
  2. Skriv i dialogboksen Kørinetcpl.cplog klikOKAY.
  3. Klik på Sikkerhed fanen og valgte Begrænsede websteder fra de tilgængelige zoner øverst i vinduet. Lige under zonen finder du en “Websteder”-Knappen. Klik på den.
  4. Et vindue skal vises, og du skal tilføje to websteder en efter en til listen. Begynd med at skrive “apps.skype.com”I indtastningsfeltet og klikke på“Tilføje”. Nu skal du indtaste “g.msn.com”Også, og klik igen”Tilføje”.
  5. Når du har tilføjet de to websteder, kan du gå tilbage til det gamle vindue og klikke på "Anvend" for faktisk at anvende ændringerne og føje webstederne til listen over begrænsede websteder.

Dette tilføjer de websteder, der sender reklameanmodningerne til Skype, til listen over begrænsede websteder. Enhver information kan ikke sendes eller modtages af eller via disse websteder, og den blokerer fuldstændigt reklamekommunikationen mellem din computer og Skype-serverne.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found