Fix: Kør FSX i Windows 10

Brugere, der længes efter at køre software fra Windows XP og tidligere i Windows 10, kan nu gøre det ved hjælp af en funktion kaldet Kompatibilitetstilstand.

En bruger af Microsoft Answers forklarede, at de forsøgte at køre Flight Simulator X, et populært pc-spil, som de brugte på Windows i 2006. Operativsystemet på det tidspunkt kunne have været Windows XP eller Windows Vista, der blev udgivet i november samme år. .

Ved hjælp af kompatibilitetstilstand kan en bruger, der har til hensigt at køre Flight Simulator X, gøre det. Hvis denne metode ikke virker, er der adskillige andre metoder, herunder en forklaring på, hvordan du opdaterer din computers grafikkortdriver, hvilket kan løse problemet. Sådan fungerer det.

Metode 1: Brug af kompatibilitetstilstand

Før du begynder denne proces, er det vigtigt at have Flight Simulator X installeret på din computer. Du kan gøre dette ved at installere det fra din originale cd eller købe en ny online. Når den er installeret, skal du trykke på Start, find applikationen på din programliste, og træk den til dit skrivebord, så du har en Genvej ikonet der.

 1. Dit første skridt er at Højreklik ikonet på skrivebordet, og vælg i den menu, der vises Ejendomme.
 2. En ny menu vises med flere faner. Du behøvede at vælge Kompatibilitet Her vil du se en Kompatibilitetstilstand sektion med et afkrydsningsfelt, der læser Kør dette program i kompatibilitetstilstand til. Sørg for, at dette felt er markeret, og vælg derefter operativsystemet, som du ved, du kan spille spillet i rullemenuen. Hvis du ikke kan huske det operativsystem, du brugte på det tidspunkt, skulle cd'en fortælle dig, hvilket operativsystem spillet er kompatibelt bag på kassen.
 3. Når du har valgt dit operativsystem, skal du klikke på ansøge og vælg derefter

Metode 2: Kør i kantløs vinduetilstand

Nogle brugere foreslår, at kørsel af spillet i kantløs vinduetilstand kan løse problemet. For at gøre dette skal du:

 1. Trykke Alt og Gå ind på dit tastatur, mens spillet kører.
 2. Dit vindue skal blive kantløst, og du kan muligvis spille spillet uden problemer og endda forlade spillet uden at lukke problemet, der undertiden rapporteres af Windows 10-brugere.

Metode 3: Tænd for anti-aliasing

 1. Mens du løber Flight Simulator X, klik på Indstillinger fanen til venstre.
 2. Klik på Tilpas knappen nederst i vinduet, og se efter Anti-aliasing
 3. Tjek Anti-alisasing og tryk på Okay for at gemme dine ændringer.
 4. Genstart Flight Simulator X for at se om det løser problemet.

Metode 4: Opdater grafikkortdrivere

 1. Tryk på Windows og x på tastaturet, og vælg i den menu, der vises Kontrolpanel.
 2. I Kontrolpanel, klik Hardware og lyd, og vælg derefter Enhedshåndtering, der vises under Enheder og printere.
 3. På dette tidspunkt bliver du muligvis bedt om at indtaste en administratoradgangskode for at bekræfte, at du er administrator af den computer, du bruger. Indtast din adgangskode, og tryk på Okay.
 4. I Enhedshåndtering vindue, se efter dit grafikkort. Dette varierer afhængigt af den computer, du bruger. Klik på Displayadaptere og i rullemenuen får du vist skærmhardware. På posten, der inkluderer udtrykket Grafik, højreklik på denne post, og vælg Opdater driversoftware.
 5. Tryk derefter på Søg automatisk efter opdateret driversoftware og følg instruktionerne på skærmen.
 6. Hvis driverne opdateres, skal du genstarte computeren ved at trykke på Start på proceslinjen ved at klikke på Strøm og derefter trykke på Genstart.
 7. Åbn efter genstart Flight Simulator X og se om problemet fortsætter.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found