Windows 10-spiltilstand, der forårsager problemer med FPS-fald, stammen og andre ydeevne, der påvirker glat spiloplevelse?

Hjem/Nyheder/Windows/ Windows 10-spiltilstand, der forårsager problemer med FPS-fald, stammen og andre ydeevne, der påvirker glat spiloplevelse?

Windows 10-spiltilstand, der forårsager FPS-fald, stammen og andre præstationsproblemer, der påvirker glat spiloplevelse?

Af Alap Naik Desai 7. maj 2020 2 minutter læst

Windows 10 Game Mode, den meget platform, der er beregnet til at tilbyde forbedret ydeevne i spil, forårsager angiveligt flere problemer. En hel del gamere har rapporteret flere problemer, der angiveligt stammer fra at bruge Windows 10 Game Mode. Der er dog en enkel, men midlertidig løsning.

Et par Windows 10 OS-brugere rapporterer Game Mode påvirker spilydelsen negativt. Problemet er endnu ikke udbredt, og antallet af spil, der ser ud til at fungere dårligt, er også lavt. Microsoft har endnu ikke officielt anerkendt Windows 10-spiltilstandsproblemet, og der er derfor ingen officiel opdatering endnu.

Windows 10-spiltilstand påvirker negativt spilydelsen og forårsager problemer som FPS Drop og Stutter i nogle spil?

Windows 10's spiltilstand er en funktion, der prioriterer CPU- og GPU-ressourcer for at forbedre spilydelsen. Det ser dog ud til, at denne funktion også er en frygtelig mulighed for visse spil og drivere. Et par Windows 10 OS-brugere, der tænder for spiltilstand, er kommet frem med klager over Windows 10-spiltilstand, der negativt påvirker spilydelsen på nogle hardware.

Det er interessant at bemærke, at computere med enten NVIDIA eller AMD-grafikkort er berørt. Med andre ord er Windows 10-spiltilstandsproblemet ikke specielt for en enkelt GPU. Ifølge rapporterne og klagerne kæmper Radeon RX 5700 XT, RX 480, R9 290 og andre AMD-modeller med ydeevneproblemer, når spiltilstand er aktiveret. De, der bruger NVIDIA GPU'er, inklusive GTX 980 og GTX 1080 Ti GPU'er, har også hævdet, at deres pc'er kæmper med Game Mode.

Spiloplevelse påvirkes negativt af Windows 10's spiltilstand

Læs mere ... // t.co / rRjXSDsRXJ # Gamemode # Windows10 # Windows10gamingmode pic.twitter.com/v7fYPqRkXx

- Tech Acrobat (@TechAcrobat) 7. maj 2020

Nogle af de mest almindelige problemer, der dukker op under aktivering af Windows 10-spiltilstand, er stammen og fryser. Spil som Call of Duty: Warzone og League of Legends lider angiveligt under pludselige billedhastighedsfald, stammen og andre ydeevne problemer.

Eksperter forsøger stadig at undersøge, hvad der forårsager problemet. Da Game Mode forårsager problemer i et par spil, men det er almindeligt blandt NVIDIA såvel som AMD GPU'er, er det lidt svært at fastslå, hvor problemet ligger. Da problemerne ikke er begrænset til en bestemt type grafikkort, kan problemet være forbundet med en bestemt driver eller Windows 10-opdatering.

Windows 10-spiltilstandsproblem, der kun påvirker få udvalgte spiltitler:

Det er vigtigt at bemærke, at i henhold til rapporterne er Windows 10-spiltilstandsproblemet særlig almindeligt i Call of Duty lineup, Destiny, League of Legends og et par andre populære spil. Med andre ord er spørgsmålet ikke globalt. Dette betyder også, at ikke alle spillere, der bruger Windows 10 og tænder for spiltilstand, kan opleve dårlig ydeevne. Desuden kan der være andre problemer, som spillerne bliver nødt til at undersøge, selvom spillerne oplever stammen, rammedråber og andre problemer.

Det er uklart, hvor mange brugere der oplever problemer, men det er enkelt at deaktivere spiltilstand, hvis du vil se effekten. # Windows10 #gamingpc #gaminglife pic.twitter.com/pI6DzjHXbk

- Dharmendra Khanna (@ dkhanna58) 7. maj 2020

Hvis gamere, der bruger Windows 10 OS til spil, står over for problemer, mens spiltilstand er tændt, er der en enkel måde at fastslå, om den bestemte platform er synderen. Hvis nogen spiller er berørt af dette problem, skal du åbne indstillingerne og klikke på 'Gaming'. Se efter indstillingen Spiltilstand og deaktiver den.

Det er vigtigt at bemærke, at ikke-gaming-ydeevne i Windows 10 ikke påvirkes. Derfor behøver brugere, der er afhængige af Windows 10 OS primært til produktivitets-, kontor- eller multimedieredigeringsarbejde, ikke være bekymrede. For spillere er Microsoft dog endnu ikke officielt anerkendt Game Mode-problemet i Windows 10 OS. Derfor tilrådes det at holde spilletilstand deaktiveret indtil videre.

Mærker Windows