Sådan redigeres din 'Se først' præferenceliste på Facebook?

Hjem/Lære/ Sådan redigeres din 'Se først' præferenceliste på Facebook?

Sådan redigeres din 'Se først' præferenceliste på Facebook?

Af Habiba Rehman 11. december 2018 3 minutter læst

Med så mange venner på Facebook vil din nyhedsfeed sandsynligvis blive overfyldt. Og mens du ruller ned på din nyhedsfeed, kan det tage meget tid at endelig finde noget, du har ønsket at se på. Dette kan være et indlæg fra nogen, du kender, eller en side, som du har fulgt. Du kan redigere listen over hvis indlæg du skal se først på Facebook. Du kan tilføje en præferenceliste på din Facebook, som først viser dig indlæggene fra disse mennesker. Rækkefølgen for disse præferencer kan variere, men de personer eller sider, du vælger, vil altid være øverst på nyhedsfeed. Dette er en god måde at spilde mindre tid på Facebook, da du hurtigt kan se opdateringer fra vigtige personer og derefter fortsætte med dit arbejde.

Følg trinene som nævnt nedenfor for at ændre din præferenceliste for din nyhedsfeed på Facebook.

 1. Log ind på din Facebook-konto. Dit nyhedsfeed-vindue vil være din standardskærm indtil videre. Klik på den nedadvendte pil i øverste højre hjørne af siden som vist med pilen på billedet nedenfor.
 2. Find indstillingen for 'Nyhedsfeedindstillinger' i rullelisten, der vises, når du klikker på pilen nedad, og klik på denne.
 3. Der åbnes et vindue, der viser dig alle muligheder for præferencer. Du kan ikke kun redigere hvem du ser først på din nyhedsfeed, men du kan også fjerne folk på din liste, så deres indlæg eller opdateringer ikke vises på dit nyhedsfeed. Tjek billedet nedenfor for at udforske de forskellige muligheder under præferencer.
 4. Klik på den første mulighed, der siger 'Prioriter, hvem der skal se først'. Dette er dybest set hvor du kan vælge personer og sider fra dine Facebook-lister og prioritere dem, så de er dem, der vises 'først' på dit Facebook-nyhedsfeed.
 5. Når du klikker på 'Prioriter hvem der skal se først', vil du blive dirigeret til et andet vindue, der viser listen i miniatureformular, over alle personer på din liste, alle dine venner og alle de sider, du nogensinde har fulgt til dato. Det er her, du klikker på miniaturebillederne for de personer, du vil vise 'FIRST' på din nyhedsfeed. Du kan vælge op til 30 personer / sider.
 6. Ved at klikke på et miniaturebillede tilføjes et stjerneikon til højre for det miniaturebillede, du lige har klikket på. Dette betyder, at den specifikke miniaturebillede af en person eller en side er blevet føjet til din præferenceliste for nyhedsfeed. Fra nu af finder du denne sides / persons indlæg først på dit nyhedsfeed sammen med andre personer, som du har valgt at se først gennem den samme proces.

  Når du har valgt præferencer, skal du klikke på færdig, det blå ikon, der vises i højre bund i dette aktuelle vindue.

 7. Du bliver nu ført tilbage til vinduet 'Indstillinger', som nu viser et afkrydsningstegn foran muligheden for 'Prioriter, hvem der skal se først'.

Dette er ikke den eneste måde at indstille dine præferencer på Facebook. Du kan også markere nogen med en 'se først', når du følger dem eller ved at følge dem. For det skal du følge trinene som nævnt nedenfor.

 1. Åbn den side, du vil følge eller allerede følger.
 2. Klik på 'følgende' ikon, der vises lige under forsidebilledet.

  Hvis du ikke har fulgt den side, er det muligt, at i stedet for at følge, ville ordet være 'følg'. Og i dette tilfælde skal du først følge siden og derefter gå til næste trin.

 3. Det næste trin er at kontrollere indstillingen for 'Se først' som vist på billedet nedenfor.

  Du kan følge dette trin for hver side, du vil følge.

For vennerne på din liste og dem, som du anser for at være tæt på og vil se mest ud af deres Facebook-aktivitet, kan du føje dem til listen "tæt ven". Tilføjelse af en person til "Luk ven" kan være lidt anderledes end "se først". Når vi føjer nogen til listen se første, ser vi kun deres indlæg først på vores nyhedsfeed. Men hvis vi har tilføjet nogen til listen 'Luk venner', får vi besked, når de sender noget på Facebook.

 1. Gå til profilen til den ven, du vil føje til denne liste.
 2. Klik på den mulighed, der siger 'Venner'. Dette viser dig en rulleliste med muligheder for din ven.
 3. Du kan nu klikke på 'Luk venner', dette tilføjer dem til listen for nære venner.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found