Sådan opsættes skærmspejling til en pc

Skærmspejling (også kaldet screencasting) giver dig mulighed for trådløst at overføre billeder, videoer, film, præsentationer og spil fra en bærbar / desktop skærm til en stor skærm. Udtrykket "stor skærm" refererer normalt til et HDTV / 4KTV, men du kan også caste indholdet til en medieprojektor (hvis det har HDMI eller trådløs understøttelse).

I denne guide vil jeg lede dig gennem de bedste metoder til at opnåskærmspejling på en pc. Hvis du har nyere pc og et smart tv, kan du muligvis caste dit indhold til en større skærm uden at skulle købe en ekstern adapter.

Hvis du leder efter en måde at oprette en trådløs skærmspejling fra en pc til en større skærm, skal du følge en af ​​nedenstående metoder. Hvis du vil undgå at bruge penge på en ekstra adapter, skal du følge Metode 1 og se om dit udstyr understøtter det.

Metode 1:Trådløst mirroring din bærbare computer / pc til et tv (ingen adapter)

Hvis din bærbare computer er relativt ny (du har købt den de sidste 3-4 år), er der stor chance for, at den understøtter Miracast-teknologi - dette er hvad der er nødvendigt for at caste indhold fra en pc til et tv uden en adapter.

Denne metode fungerer kun på Windows 8.1 og Windows 10, og du skal bruge en smart TV at gå sammen med det. For at dette skal fungere, skal du have det nyeste Micracast trådløs skærm drivere, der håndteres af WU (Windows Update). Med dette i tankerne skal du sørge for, at dit operativsystem er opdateret for at sikre, at driverne er installeret.

Bemærk:Husk, at installation af de nyeste OS-opdateringer ikke garanterer, at denne metode fungerer. Miracast-teknologien understøttes sandsynligvis ikke på ældre bærbare computere og pc'er.

Følg trinene nedenunder for at spejle din bærbare computer til en Smart TV uden adapter:

 1. Sørg for, at både din pc og dit smart-tv er forbundet til det samme trådløse netværk.
 2. Tryk på på din pc / bærbare computer Windows-tast + P at bringe ud af Projekt menu.
 3. Klik på på den nyopkomne menu Opret forbindelse til en trådløs skærm.

  Bemærk: Hvis du ikke kan se Opret forbindelse til en trådløs skærm knap betyder det, at Micracast-teknologien ikke understøttes af din pc / laptop. I dette tilfælde skal du gøre brug af Metode 2.

 4. Vent på, at opsætningen scanner dit trådløse netværk til smarte enheder, der er kompatible med skærmspejling, og klik på dit Smart TV.

 5. Vent til din bærbare / pc-skærm spejles på dit tv. Afhængigt af dit tv model, skal du muligvis trykke på tillad forbindelsen på dit tv.
 6. Din skærm skal spejles inden for få sekunder. Når du vil deaktivere det, skal du blot trykke på Windows-tast + P igen og tryk på Koble fra knap.

Metode 2: Trådløs spejling af din bærbare computer / pc til et tv (med en adapter)

Der er mange forskellige adaptere, der er i stand til at spejle din pc / bærbare skærm trådløst. Men hvis du leder efter en pålidelig og omkostningseffektiv måde at gøre det på,ScreamBeam Mini2er uden tvivl din bedste mulighed. Dette er delvis sandt, fordi ScreenBeam Mini2 bruger den samme Micracast-protokol som i Metode 1 - hvilken fungerer meget godt på næsten alle Windows-versioner.

ScreamBeam Mini2 er dybest set en mini-adapter, som du kan oprette forbindelse til dit HDTV, der giver dig mulighed for trådløst at dele dit indhold. Denne enhed er kompatibel med Windows 8.1, Windows 8, Windows 7, WiDi, tablets, smartphones og Miracast. Enheden opretter en direkte 2,4 / 5 GHz-forbindelse, så du ikke behøver at have et eksisterende Wi-Fi-netværk.

ScreenBeam Mini 2 er kompatibel med følgende:

 • Windows 8.1-systemer og mobile enheder med Miracast-understøttelse.
 • Windows 10-systemer og mobile enheder med Miracast-understøttelse.
 • Windows 7, 8 (eller nyere) systemer med Intel WiDi-software.
 • Windows 7, 8 (eller nyere) systemer med en USB-sender og ScreenBeam Kit-software.
 • Android-telefoner og tablets med indbygget Miracast-understøttelse (Android 4.2 og nyere).

Så hvordan fungerer det? Super let.

 1. Hent Modtager, USB-kabel, strømadapterog HDMI / 4KTV forlængerkabel fra Modtagerpakke.
 2. Sæt det lille hanstik på USB-kablet i strømporten på modtageren.
 3. Sæt stikket i Modtager ind i en tilgængelig HDMI-port på HDTV / 4KTV.
 4. Sæt det store hanstik i USB-kablet i strømadapteren, og sæt strømadapteren i en stikkontakt. Når trin 1-4 er gennemført, skal hardwaren tilsluttes som vist i nedenstående figur:Tænd for HDTV / 4KTV, og indstil den til at vise input fra den korrekte HDMI-port, der blev tilsluttet i trin 1.

Kontroller, at "Klar til at oprette forbindelse" vises på HDTV.

Modtageren er nu forbundet til HDTV-skærmen og er klar til brug.

Sådan tilslutter du en Windows 8 / 8.1 / 10-computer:

Gå til menuen Charms fra Windows-skrivebordet, og vælg Enheder. Du kan også bruge genvejstasterne (Windows-logo + K).

Bemærk: I Windows 10 er genvejen (Windows-logo + K) tager dig direkte tilEnheder menu, hvor du kan klikke påScreenBeam Mini 2modtager for at starte forbindelsen. Hvis du bruger Windows 10, kan du springe direkte til trin 5. Men hvis du ikke kan se modtageren angivet under enheder, skal du følge dette link (her) og download den nyeste tilgængelige software. Sørg også for, at alt, hvad du tillader, er dine afventende Windows-opdateringer.

Når Enheder menu vises, skal du vælge Projekt.

Når "Projekt”Menu vises, vælg Tilføj en trådløs skærm. Windows søger efter tilgængelige enheder.

Skærmbilledet "PC og enheder" vises. Klik på Enheder og på listen, der vises, skal du vælge Modtager.

Windows 8.1-enheden opretter forbindelse til Modtager.

HDTV / 4KTTV viser en meddelelse, der viser forbindelsens status.

Når den sidste skærm ovenfor vises, har enheden oprettet forbindelse til Modtager. Enhedens skærm skal vises på HDTV / 4KTV.

Visningstilstand

ScreenBeam Mini 2 understøtter tre skærmtilstande, når den er forbundet med en kompatibel trådløs skærmapplikation (f.eks. Intel WiDi eller Windows 8.1 Project). I Windows (8, 8.1 og 10) skal du trykke på Windows-logo + P-taster samtidigt for at starte skærmindstillingerne og vælge den ønskede visningstilstand blandt indstillingerne.

Duplikere

Duplikatilstanden bruges til at vise det samme indhold på både enhedens skærm og HDTV samtidigt.

Bemærk: Der kan være en mindre forsinkelse mellem indholdet, der vises på HDTV-skærmen sammenlignet med enhedens skærm. Dette skyldes den aktuelle tilstand for trådløs skærmteknologi.

Forlænge

Extend-tilstand opretter en enkelt, udvidet "skærm" mellem kildeenheden og HDTV. I udvidelsestilstand viser trækning af vinduer til højre på enhedens skærm disse vinduer på HDTV, mens trækning af vinduer til venstre for HDTV-skærmen viser dem tilbage på enhedens skærm. Denne tilstand giver brugerne mulighed for at vise valgt indhold på HDTV, mens alle andre vinduer forbliver på enhedens skærm. Når denne tilstand først vælges, viser HDTV kun Windows-skrivebordet.

Kun anden skærm

Den anden skærm kun-tilstand får HDTV til at være den eneste skærm til enheden. Alt indhold vises på HDTV; kildenhedens skærm er blank.

Du kan købe denne enhed fra Amazon ved at klikke på knappen Køb nedenfor

Du kan købe ScreenBeam Mini 2 fra Amazon