Fix: Status 7-fejl på Android

At få en smag af en ny softwareopdatering, før den endda når en persons region eller skifte til en brugerdefineret ROM, der bringer en helt ny verden af ​​muligheder, virker begge helt fantastiske, men disse bestræbelser er ikke uden risiko for fiasko. Faktisk fejler mange Android-brugere ved at blinke OTA-systemopdateringer og brugerdefinerede ROM'er gennem ZIP-filer, især dem der ikke er bekendt med disse processer. Blinkingen af ​​en systemopdatering kan mislykkes på grund af en lang række forskellige fejl, hvoraf den mest almindelige er Status 7-fejlen.

Android-enheder viser en System 7-fejl, når en systemopdatering eller brugerdefineret ROM ikke blinker, og mens Status 7-fejlen er en af ​​de mere almindelige fejl i forbindelse med blinkning af ZIP-filer, er den også en af ​​de mindre alvorlige og næsten altid fikserbare.

Til ikke-rodfæstede enheder

Det eneste tilfælde, hvor Status 7-fejlen kan ses på en ikke-rodfæstet Android-enhed, er, når en person, i stedet for at vente på en ny systemopdatering for at nå dem over luften, beslutter at sideloade og blinke en ZIP-fil, der indeholder den officielle softwareopdatering på deres enhed. En ikke-rodfæstet Android-enhed viser kun en Status 7-fejl, når en systemopdatering blinker på den, og noget viser sig at være malplaceret eller, for at være mere præcist, ændret.

Status 7-fejlen påvirker kun ikke-rodfæstede enheder, der ikke er i fuld lagerbeholdning, så den eneste måde at rette Status 7-fejlen på en ikke-rodfæstet Android-enhed er at gendanne hver bit af enheden tilbage til dens lagertilstand. Hvis enheden kører på en brugerdefineret kerne, skal lagerkernen blinkes. hvis enheden har et brugerdefineret gendannelsesbillede, skal gendannelsesbillede af lageret blinkes; og så videre.

Til rodfæstede enheder

Android-brugere ser ofte Status 7-fejl på rodfæstede Android-enheder, når de blinker brugerdefinerede ROM'er. De to mest almindelige årsager til Status 7-fejlen på rodfæstede Android-enheder er en forældet version af en brugerdefineret gendannelse og en defekt tilpasset gendannelse. For at løse dette problem på en rodfæstet enhed er alt, hvad en person skal gøre, at opdatere til den nyeste version af den brugerdefinerede gendannelse, de har på deres enhed eller helt skifte til en anden tilpasset gendannelse. Men i tilfælde af at disse to løsninger ikke fungerer (hvilket sjældent er tilfældet), skal opdaterings-scriptet til den brugerdefinerede ROM redigeres gennem følgende proces:

1. Kopi ZIP-filen af ​​den brugerdefinerede ROM på en computer.

2. Udpak filen.

3. Gå til META-INF >com >google >Android.

4. Højreklik på filen opdaterings-script og klik på Omdøb.

5. Skift filens navn til “updater-script.txt”.

6. Åbn filen med en teksteditor.

7. Slet en del af teksten startende fra “hævde”Ned til næste semikolon.

8. Gem filen, luk teksteditoren, og skift navnet på filen tilbage til opdaterings-script.

9. Komprimér alt indholdet af den udpakkede ROM-fil til en ny ZIP-fil, kopier den nye ZIP-fil til enheden, og blitz den brugerdefinerede ROM, som nu ikke giver en Status 7-fejl.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found