Sådan fjernes nova rambler fra din webbrowser

Nova rambler ser ud til at være en russisk søgemaskine hostet på nova.rambler.ru internet side. Imidlertid angiver nogle, at der er trackere på denne søgemaskine hjemmeside. Det store problem er dog, at denne søgemaskine ser ud til at have overtaget alle søgefunktionerne i browserne. Hver gang du prøver at søge i adresselinjen eller i søgefeltet, overtager nova rambler og omdirigerer din søgeanmodning. //r0.ru/ er hjemmesiden for denne irriterende søgemaskine.

Hvorfor får du sådan adfærd med et legitimt websted? I denne artikel vil vi fortælle dig, hvad der får nova ramble til at være din standardsøgemaskine, hvordan den kom på din computer, og hvordan du fjerner den.

Hvad får nova til at ramme din standardsøgemaskine

Hvis det virkelig er en legit søgemaskine, er nova rambles marketingstrategi ekstremt aggressiv. Mens nova.rambler.ru kan være legitimt, bruger det russiske websted et reklameprogram kaldet Nova.rambler.ru. Dette program er lidt anderledes end andre browserkapere. I modsætning til andre flykaprere omdirigerer Nova.rambler.ru brugeren til en rigtig søgemaskine, kaldet Rambler, en russisk søgemaskine, som først blev set i aktiviteter af denne art. Ved at installere tilføjelsesprogrammer og udvidelser i din browser kan denne adware ændre dine browserindstillinger ved hjælp af et program, der kører i baggrunden. På denne måde kan det når som helst indstille Nova Rambler som din standardsøgemaskine.

Denne flykaprers mål er at lokke brugere til //r0.ru/ webstedet, som er en egentlig russisk søgemaskine. Denne side fungerer, og du kan udføre søgninger med dens hjælp, hvis du kender det russiske sprog. Denne adware var muligvis kun beregnet til at blive distribueret gennem det russiske segment af Internettet, men på en eller anden måde sneg sig ud af det. Så på trods af alle mulige fordele ved denne søgemaskine er den ikke tilpasset amerikanske og engelske brugere og er bogstaveligt talt ubrugelig.

Denne adware installerer dog ikke bare sig selv. Der er en stor mulighed for, at du sandsynligvis har fået denne adware fra freeware- og shareware-applikationer. Under installationen har du muligvis tilladt installation af tredjepartsapplikationer. Så hvis du ikke planlægger at lære russisk, eller sandsynligvis irriterer det dig - skal du fjerne denne flykaprer fra dit system. Sådan gør du det.

Fjern NovaRambler manuelt

For at fjerne nova.rambler.ru manuelt skal du afinstallere det fra programfilerne. Derefter vil der stadig være rester af det i dine browserudvidelser og indstillinger. Du bliver nødt til at fjerne bowserudvidelser og nulstille dine browsere.

Trin 1: Fjern NovaRambler-filer fra systemet

 1. På Windows 10 og 8 skal du holde Skift nede og genstarte din pc (På Windows 7 og tidligere versioner skal du genstarte din pc og trykke på F8 under opstart). Dette giver dig startmulighederne. Du kan finde en guide til, hvordan du starter i sikker tilstand her.
 2. Vælg sikker tilstand og tryk enter
 3. Når Windows starter, skal du trykke på Windows-tast + R for at åbne Kør
 4. Skriv appwiz.cpl for at åbne vinduet programmer og funktioner
 5. Kig efter eventuelle mistænkelige programmer, inklusive nova.rambler.ru på din liste, og afinstaller dem. Dette forhindrer Nova.Rambler.Ru i at geninstallere
 6. Gå til disse placeringer af denne art og slet alle filerne i dem:

C: \ Program Files \ Nova.rambler.ru

C: \ Program Files (x86) \ Nova.rambler.ru

C: \ ProgramData \ Nova.rambler.ru

C: \ Brugere \ DIN_BRUGER \ AppData \ Roaming \ Nova.rambler.ru

Slet mistænkelige filer og mapper i denne mappe

C: \ Brugere \ DIN_USER \ AppData \ Roaming

C: \ Brugere \ DIN_USER \ AppData \ Lokalt

C: \ Brugere \ DIN_USER \ AppData \ Lokal \ Temp

Trin 2: Fjern NovaRambler-nøgler fra registreringsdatabasen

 1. Tryk på Windows-tast + R for at åbne Kør
 2. Skriv regedit, og tryk på enter for at åbne registreringsdatabasen
 3. Tryk på Ctrl + F for at åbne en find-dialogboks: Søg efter “Nova.rambler.ru. ” Højreklik på og slet de elementer, der indeholder "Nova.rambler.ru" forekomster.

Trin 3: Fjern NovaRambler Nulstil dine browserindstillinger

Dette fjerner alle de indstillinger, som nova.rambler.ru har ændret. Du kan genstarte din pc efter dette trin.

Internet Explorer

 1. Åbn Internet Explorer.
 2. Klik på ikonet "tandhjul" Internet Explorer-valgmulighedsikonet (øverst til højre i Internet Explorer).
 3. Vælg Administrer tilføjelser.
 4. Kig efter eventuelle nyligt installerede mistænkelige browser-tilføjelser inklusive nova.rambler.ru, vælg disse poster og klik på Fjern.
 5. Tryk på Windows-tasten + R for at åbne kørslen
 6. Skriv inetcpl.cpl og tryk enter for at åbne IE-muligheder
 7. Klik på fanen Avanceret, og klik derefter på Nulstil.
 8. Højreklik på dine Internet Explorer-ikoner i startmenuen, proceslinjen og skrivebordet, og gør følgende for hver: Højreklik og vælg egenskaber. Når det nye vindue er åbnet, skal du gå til genvejsfanen, kontrollere afsnittet "mål" og slette //Nova.rambler.ru/, der tilføjes efter "C: \ Program Files \ Internet Explorer \ iexplore.exe" ". Slet det uønskede link, og lad kun "C: \ Program Files \ Internet Explorer \ iexplore.exe" "være.

Mozilla Firefox

 1. Åbn Mozilla Firefox
 2. Klik på Firefox-menuikonet (øverst til højre i hovedvinduet), vælg Tilføjelsesprogrammer.
 3. Klik på Udvidelser. Fjern i det åbnede vindue alle nyligt installerede mistænkelige browser-tilføjelser inklusive nova.rambler.ru.
 4. Åbn Mozilla Firefox, i øverste højre hjørne af hovedvinduet, klik på Firefox-menuen, Firefox-menuikonet i den åbnede menu og klik på ikonet Åbn hjælpemenuen (?).
 5. Vælg Information om fejlfinding.
 6. Klik på knappen Opdater Firefox i det åbnede vindue.
 7. I det åbnede vindue skal du bekræfte, at du vil nulstille Mozilla Firefox-indstillinger til standard ved at klikke på knappen Opdater.
 8. Højreklik på dine Mozilla Firefox-ikoner i startmenuen, proceslinjen og skrivebordet, og gør følgende for hver: Højreklik og vælg egenskaber. Når det nye vindue er åbnet, skal du gå til genvejsfanen, kontrollere afsnittet "mål" og slette //Nova.rambler.ru/ som tilføjes efter "C: \ Program Files \ Mozilla Firefox \ firefox.exe" Slet det uønskede link og lad kun "C: \ Program Files \ Mozilla Firefox \ firefox.exe" være. Tjek det igen; klik på “OK”, da det er klart.

Google Chrome

 1. Klik på Chrome-menuikonet Google Chrome-indstillingsikon (øverst til højre i Google Chrome), og vælg Værktøjer.
 2. Klik på Udvidelser i den åbnede menu. Slet alle mistænkelige udvidelser inklusive Nova.Rambler.RU
 3. Stadig i det åbnede vindue skal du vælge Indstillinger (i venstre hjørne af skærmen). Rul ned til bunden af ​​skærmen. Klik på Vis avancerede indstillinger….
 4. Rul til bunden af ​​vinduet; klik på knappen Nulstil browserindstillinger.
 5. I det åbnede vindue skal du bekræfte, at du vil nulstille Google Chrome-indstillingerne til standard ved at klikke på knappen Nulstil.
 6. Højreklik på dine Google Chrome-ikoner i startmenuen, proceslinjen og skrivebordet, og gør følgende for hver: Højreklik og vælg egenskaber. Når det nye vindue er åbnet, skal du gå til genvejsfanen, kontrollere afsnittet "mål" og slette //Nova.rambler.ru/, som tilføjes efter "C: \ Program Files \ Google \ Chrome \ Application \ chrome.exe". Slet det uønskede link, og lad kun "C: \ Program Files \ Google \ Chrome \ Application \ chrome.exe" være. Tjek det igen; klik på “OK”, da det er klart.

Hvis du ikke har noget imod at miste dine data, adgangskoder og cookies, kan du afinstallere din browser og geninstallere den uden at importere data.

Download og scan din pc ved hjælp af de nyeste versioner af MalwareBytes antispyware, AdwareCleaner, Hitman pro og Spyhunter for at opdage yderligere problemer. Du kan finde vores guide til, hvordan du bruger MalwareBytes her, hvordan du bruger AdwCleaner her.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found