Hvad står BTFO for?

Hjem/Lære/ Hvad står BTFO for?

Hvad står BTFO for?

Af Habiba Rehman 19. marts 2020 3 minutter læst

Ifølge tendenser på internettet kunne 'BTFO' have to betydninger. Den første hvor 'BTFO' står for 'Back The F *** Off', og den anden er 'Blown the F *** Out'. Dette akronym bruges på fora på sociale medier såvel som i sms'er. Selvom dette ikke kan betragtes som et meget populært akronym, men med tiden begynder folk at bruge dette endnu mere i deres beskeder.

Hvad betyder 'Back The F *** Off'?

Det er en mere uanstændig måde at sige flytte tilbage eller tilbage til en person, der enten står for tæt på dig eller generer dig uden grund. Og når der ikke er nogen anden måde at stoppe dem på, siger du Back The F *** Off eller BTFO til dem. Selvom det er på fora på sociale medier, hvor tilfældige mennesker finder dig og glider ind i dine DM'er og gør tingene vanskelige for dig.

Der er mange mennesker, der ofte bruger F-ordet i deres tale. Og ved at bruge det på sociale medier fora eller akronymer som disse tilføjer F-ordet dybest set mere kraft til den sætning, som personen prøver at sige. Nogle gange bruges voldelige akronymer på en positiv måde, for eksempel CTFU osv. Men andre gange kan det bruges på en aggressiv måde for at indikere intensiteten af ​​en situation som “AF” osv. Du kan selv bedømme forskellen i det følgende eksempel.

For eksempel går du på stien, og nogen følger dig konstant. Du beder dem om at 'Back off' eller du fortæller dem at 'Back The F *** Off'. Hvilken af ​​de to tilføjer nu mere magt til ordene? Og hvilken synes at være mere høflig?

I en situation som den, jeg har nævnt ovenfor, kan det ikke være en løsning at være høflig. Og det er grunden til, at intensiteten undertiden skal tilføjes ved hjælp af F-ordet.

På samme måde har sociale medier også brugere, der fungerer som forfølgere og besvær med fremmede. At sende beskeder til dem BTFO ville være en god måde at fortælle dem, at du ikke kan lide, hvad de holder på med, og du vil have dem til Back The F *** Off.

BTFO for Back The F *** Off kan dog ikke kun bruges til kun at vise vrede eller irritation. Det kan også bruges i en venlig tone for venner eller familie.

Eksempel 1:

I en gruppechat taler du med dine 5 venner, som skulle komme over. Og nu når det er tid for dem at nå, har du travlt i køkkenet eller er på toilettet, og de er ankommet. Og de stoppede ikke med at ringe på klokken eller banke på døren. Så du meddeler i gruppen: ‘BTFO fra dørene fyre! Jeg kommer! Stop med at banke! ”

Eksempel 2:

Du har en ven, der elsker at spam din Facebook-væg hele tiden. Så hun skriver et indlæg hvert 5. minut på din væg. Du sender beskeder til dem, eller du bruger faktisk deres mur til at skrive “BTFO og stop med at ødelægge min mur”.

Du kan bemærke de forskellige toner, hvor BTFO kan bruges. Og du kan bruge det i henhold til den situation, du er i.

Hvad betyder Blown the F *** Out?

Blown the F *** Out afspejler følelsen, når du kan tabe mod nogen i en konkurrence eller en tør måske. Det kan være enhver form for spil, sport eller noget, hvor du kan blive 'blæst ud' af de andre spillere i spillet.

Blown the F *** Out bruges mest til sådanne spil, hvor der er 2 eller flere end 2 spillere, og hvor du kan tabe eller vinde et spil. Så når du vinder et spil, kan du sige 'Blown the F *** Out' for det andet hold. Og omvendt kan man sige til dig, hvis du taber.

Eksempel 1

Dit yndlingsfodboldhold, kald det A, har tabt et kæmpe spil med 0-3 mål, mod siger hold B. Du vil sige:

“BTFO af hold B mand! Jeg hader allerede fodbold! ”

Og BTFO kan ikke kun bruges til situationer som at vinde eller tabe i spil. For eksempel;

Eksempel 2

”Jeg skulle ud til mine venner, og en bil gik forbi i så høj hastighed og sprøjtede hele muddervandet overalt. BTFO af den dumme chauffør. ”

Her skete der noget ubelejligt med dig, så du brugte det BTFO i sammenhæng til at sprænge F *** ud og give mening ud af din sætning.

Hvordan skal jeg forskel på de to BTFO'er?

Da BTFO bruges til begge udsagn, kan det blive meget forvirrende for dig at skelne mellem, hvilken kontekst brugeren henviser til. Til dette kan du huske nogle få punkter, når du støder på en så forvirrende situation:

  1. Læs meddelelsen højt i sin fulde form for at forstå, hvilken BTFO der passer til sætningen eller billedet her. Dette vil hjælpe dig utroligt.
  2. Identificer tonen. For førstnævnte er tonen normalt irritation eller vrede. Mens det for sidstnævnte er mere en humoristisk tone.
  3. Kan du stadig ikke afklare betydningen? Enkel. Spørg afsenderen, hvad det betyder!