Sådan rettes opstartsreparationssløjfe på Windows 7

At få en boot loop som ikke lader dig gå forbi Opstartsreparation i Windows 7 er noget, som mange brugere har oplevet, og det skyldes sandsynligvis korrupte poster i registreringsdatabasen. Det kan være din fejl, hvis du har rodet rundt i registreringsdatabasen og ændret en nøgle, du ikke burde have, men det kan også ske af sig selv, da Windows ikke rigtig er immun over for den slags problemer.

Uanset om det er din skyld eller ej, vil du ikke kunne starte Windows, da det vil sidde fast og genstarte sig selv og ikke komme forbi Opstartsreparation skærm uanset hvad. Der er dog en løsning, der begynder på skærmen Startup Repair og bruger kommandoprompten til at løse problemet ved at sikkerhedskopiere dine filer og opdatere Windows, så følg trinene nedenfor for at se, hvordan du kan komme ud af opstartssløjfen.

Sikkerhedskopier dine gamle filer og opdater din Windows

For at starte systemet i opstartsreparation skal du enten bruge installationsmediet til Windows, der fulgte med dit system, eller en systemgendannelsesdisk, hvis du har det. Hvis du ikke har disse, kan du købe det fra producenten eller oprette en ved hjælp af en anden computer ved hjælp af trinene her

Sådan BOOT i BIOS for at ændre Boot Order

Du skal vide, hvordan du starter og ændrer opstartsrækkefølge, da dette er nødvendigt for at udføre nedenstående løsninger. Genstart din computer. Indtast din computers BIOS (eller UEFI) indstillinger, så snart den starter op. Den nøgle, du skal trykke på for at åbne disse indstillinger, afhænger af producenten af ​​din computers bundkort og kan være alt fra Esc, Slet eller F2 til F8, F10 eller F12, normalt F2. Dette vises på postskærmen og manualen, der fulgte med dit system. En hurtig google-søgning, der spørger "hvordan man indtaster bios" efterfulgt af modelnummer, viser også resultater. Naviger til Støvle.

Sådan udføres en opstartsreparation ved hjælp af Windows 7 installationsmedier

Indsæt Windows 7 installationsdisk eller USB i den berørte computer og genstart

Så snart computeren starter op, skal du komme ind i BIOS-indstillingerne (instruktionerne for dem varierer afhængigt af producenten af ​​computerens bundkort) og konfigurere computerens startrækkefølge til at starte fra installationsmediet i stedet for harddisken. På de fleste systemer er det F2-tasten, der skal trykkes, når den første skærm vises. Nøglen til at indtaste bios vises også på det første skærmbillede, der vises i nogle få sekunder.Gemme ændringerne, når de er færdige, og afslut BIOS-indstillingerne.

når der står, skal du trykke på en vilkårlig tast for at støvle fra installationsmediet skal du trykke på en af ​​tasterne på tastaturet.

Vælg dine sprogindstillinger og andre præferencer, og klik derefter på Næste.

Når du når et vindue, der har et Installer nu knappen i centrum, skal du klikke på Reparer din computer nederst til venstre i vinduet.

Vælg det operativsystem, du vil reparere.

Hvis Windows 7 er dit eneste operativsystem, vises kun det på listen. Ved Indstillinger for systemgendannelse klik på Opstartsreparation. Dette bringer dig tilbage til de vigtigste muligheder for systemgendannelse Klik Kommandoprompt.

Efter at have klikket på det, åbnes kommandoprompt til X :, en intern hukommelse, der bruger systemgendannelsen.

Hvis dit hoveddrev er C: type C:, skriv ellers bogstavet på drevet eller partitionen, hvor Windows er installeret, og tryk på Gå ind.

Indtaste DIR og tryk på Gå ind for at kontrollere diskdrevet. Hvis du ser mapper med programfiler, brugere og Windows, ved du, at dette er dit hoveddrev. Hvis det ikke er dit hoveddrev, skal du gentage de første trin og skrive det relevante drev.

Når du har fundet dit Windows-systemdrev, skal du indtaste CD \ windows \ system32 \ config og tryk Enter for at udføre.

Indtaste DIR og tryk på Gå ind, og se om følgende mapper er indeholdt i dit drev: RegBack, STANDARD, SAM, SIKKERHED, SOFTWARE, SYSTEM.

Indtaste MD mybackup og tryk på Enter for at oprette en sikkerhedskopimappe, hvis noget går galt.

Indtast en kopi *. * minbackup og tryk på Gå ind. Trykke EN hvis bedt om at overskrive den eksisterende fil.

På dette tidspunkt skal du kontrollere, om du kan bruge Windows 'automatiske sikkerhedskopier til at gendanne registreringsdatabasen. Type CD RegBack og tryk på

Type DIR, og kontroller at du har de ovennævnte mapper. Bemærk, at alle mapper skal have en bestemt størrelse, der IKKE er 0 byte. Hvis nogen af ​​mapperne er 0 byte, betyder det, at der er en tom registreringsdatabase, og Windows ikke kan fungere med den, hvilket betyder, at du får brug for en alternativ løsning.

Skriv igen kopi *.* .. og ramte Gå ind for at kopiere sikkerhedskopifilerne til \ Windows \ System32 \ config-mappen.

Hvis din computer siger at overskrive eksisterende filer, skal du trykke på A for at tillade.

Indtast derefter exit og tryk Enter for at lukke kommandoprompten.

Genstart din pc.

Når du er færdig med dette, skal du være væk fra opstartsløkken og være i stand til at bruge Windows igen. Dette er en underlig fejl, der sker en gang imellem for brugere af Windows 7, men hvis du bare følger de ovennævnte trin, vil du slippe af med det på ingen tid.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found