Fix: Opgradering til Windows 10 mislykkes med fejl 80200053

Microsoft Windows 10 blev annonceret i juli 2015 som en Final Build. Windows 7- og Windows 8-brugere begyndte at skynde sig at opgradere deres pc'er til det nyeste operativsystem. Selvom Microsoft lovede en glat Windows 10-opgraderingsproces, men et stort antal brugere finder det ikke gået godt. De står over for mange problemer og fejl, mens de prøver at opgradere.

En af disse fejl er 80200053; der modtages efter Windows-opgraderingsprocessen mislykkes af en eller anden grund. Det hedder det også Windows Update stødte på en ukendt fejl. Så det beder brugerne om at genstarte processen, som på den anden side også mislykkes. Så brugerne kræver nogle arbejdsløsninger for at flytte til Windows 10 sikkert.

Årsager bag Windows 10-opgraderingen mislykkedes Fejl 80200053:

Denne fejl kan opstå pga beskadigede filer i Windows Update-mappen. På den anden side kan nogle sikkerhedssoftware også forårsage konflikter med opgraderingsprocessen. Så du kan løse disse problemer ved at følge instruktionerne fremad.

Løsninger til løsning af Windows 10-opgraderingen mislykkedes Fejl 80200053:

For at løse dette voldsomme problem med din Windows 10-opgraderingsproces skal du bare følge nedenstående metoder.

Metode nr. 1: Kørsel af Windows Update-fejlfinding

Fejlfinding til Windows-opdatering er en applikation bygget af Microsoft til at hjælpe brugerne med at løse de opdateringsrelaterede problemer uden nogen hindring. Følg instruktionerne nedenfor for at køre dette.

1. Download Fejlfinding til Windows-opdatering og kør det som administrator.

2. Efter at have kørt det som administrator, vil det bede dig om at løse de opdateringsrelaterede problemer. Klik på Næste knappen for at lade den opdage problemerne.

3. Når problemet er opdaget, løser det problemet automatisk og fortæller dig resultaterne bagefter. Luk fejlfindingsprogrammet, kør opgraderingsprocessen igen, og lad os vide, om det løser dette problem eller ej. Hvis det ikke gør det, skal du gå til den næste metode.

Metode nr. 2: Brug af Media Creation Tool

Windows Media Creation Tool er et af de mest effektive værktøjer til at opgradere Windows. Du kan bruge dette værktøj, hvis du får denne fejl, mens du opgraderer til Windows 10. Følg trinene nedenfor for at opgradere.

1. Download Windows Media Creation Værktøj hvis du bruger 32-bit Windows. Hvis du bruger 64-bit OS, skal du downloade 64-bit versionen af Windows Media Creation Tool.

2. Når det er downloadet, skal du åbne det som administrator, og du finder to muligheder at vælge imellem. En af disse muligheder vil være Opgrader denne pc nu og den anden vil være Opret installationsmedie til en anden pc. Hvis du vil have dette værktøj til automatisk at opgradere din pc, skal du vælge den første mulighed, dvs. Opgrader denne pc nu. Klik på Næste for at starte processen.

På den anden side kan du også download ISO fil ved at vælge den anden mulighed i værktøjet til oprettelse af medier. Det vil bede dig om at vælge USB-stik eller ISO-fil. Jeg foretrækker at vælge ISO-fil for at downloade det uafhængigt. Efter at have valgt og ramt Næste knappen, vil værktøjet bede dig om at vælge Beliggenhed af den downloadede ISO-fil. Når den er downloadet, kan du køre opsætningen uafhængigt ved at montere ISO og dobbeltklikke på Opsætning fil.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found