De 5 bedste RGB-fanpakker, du kan købe i 2020

Hjem/Anmeldelser/Periferiudstyr/ De 5 bedste RGB-fanpakker, du kan købe i 2020

De 5 bedste RGB-fanpakker, du kan købe i 2020

Af asad ali khan 13. oktober 2020 6 minutter læst

For at opbygge en spil-pc er der mange elementer, der skal overvejes. Sikker på, ydeevne er vigtig, og de fleste bruger meget tid på at undersøge, hvordan man opnår det effektivt. Det betyder dog ikke noget, om du har den mest kraftfulde processor eller GPU i verden, hvis du ikke kan køle det ordentligt.

Case fans er lige så vigtige som enhver anden komponent i din rig. Vi ser alt for mange systemer med avancerede komponenter, men parret med forfærdelige fans. Forsøg at undgå dette, da dårlige temperaturer kan føre til dårlig ydelse. I værste fald sænker det også levetiden på dine pc-dele.

Efter omfattende undersøgelser føler vi, at vi endelig har de ingredienser, der gør en stor RGB-fan. I sidste ende kom det ned til byggekvalitet, luftstrømseffektivitet, akustik, tryk og visuel kvalitet. Det er meget at følge med for den gennemsnitlige Joe. Heldigvis er der ingen grund til panik, som vi har undersøgt for dig.

Med alle disse ting taget i betragtning har vi noteret de bedste RGB-fans til din pc. Så uden yderligere forsinkelse, lad os springe direkte ind i de øverste RGB-pc-fans.

1. Corsair LL 120 Dual Light Loops Fan 3-pakke

Bedste samlet

 • Fremragende luftstrøm
 • Stort statisk tryk
 • Relativt stille ved høje hastigheder
 • Levende belysning
 • Lidt dyrt

11.401 anmeldelser

RPM: 600-1500 | Diameter: 120mm | Leje: Hydraulisk

Tjek pris

Corsair LL 120 RGB-fans er de bedste fans, du kan købe med dine penge. Disse ventilatorer er lavet til dem, der kan lide at jage den bedst mulige termiske effektivitet. Med blæserhastigheder på 600-1500 o / m giver kabinetventilatoren tilstrækkelig luftstrøm gennem hele din pc. Denne pc-blæser udmærker sig i luftstrømskvalitet for at gøre din pc. Du kan let svinge den avancerede GPU maksimalt.

Men det er ikke det eneste, der gør det til et fremragende køb langt fra det. De er også den bedste statiske RGB-fan, du kan bede om lige nu. Corsair LL 120-ventilatorer genererede statisk tryk, hvilket gør den til den ideelle til at passe på kølelegemer. Selvom vi stadig anbefaler at placere pc'en i et køligt miljø, da tør stagnerende placering kan ødelægge blæseren. Denne sagsventilator vil sikre, at pc'en helt sikkert afkøles i hele systemet.

For så vidt som støjniveauerne producerer, kan det have en tendens til at være lidt højere end andre RGB-fans ved mellemhastigheder på 800 omdr./min. Men så vidt vi har set, fungerer denne sagsventilator meget mere støjsvage ved maksimale hastigheder ved ca. 1500 omdr./min. De hydrauliske lejer inde i kabinetventilatoren holder støjniveauet lavt. Så du kan pleje din virksomhed på din pc i fred uden nogen raslende lyde fra fanen.

Når vi taler om RGB-grafikken, kan LL 120-ventilatoren prale af omkring 16 separate RGB-LED'er. Hvert LED-lys skinner stærkt fra rotoren, da det drejer ved hurtige hastigheder og spreder levende lys gennem ventilatorens blade. Der er også en anden uafhængig ring af LED omkring den ydre kant af blæseren, som skinner mest. Denne visning af LED-lys giver den mest levende og lyseste skærm.

Den eneste store ulempe, som Corsair LL 120-blæseren har, er dens ekstremt dyre pris for tre-pakke fans. Så dette kan være en afbrydelse for dem, der ikke ønsker at bruge et skør beløb. Men stadig, med alle de ting, det går på, er Corsair LL 120 et perfekt valg i RGB-fans.

2. Antec Prizm 120 ARGB 5 + C sagblæsere

Bedste byggekvalitet

 • Robust plastikbygning
 • Subtil RGB-belysning
 • Fremragende trykregulering
 • Premium køleydelse
 • RGB-forbindere føles spinkle

335 anmeldelser

RPM: 600-1500 | Diameter: 120mm | Leje: Hydraulisk

Tjek pris

Antec er meget rost for at skabe de bedste kølesystemer og kuffertventilatorer. Virksomheden fik et stærkt omdømme ved hjælp af disse produkter. Mens en række af deres produkter er pålidelige og langvarige, har de også en god opbygning. Antec Prizm 120 ARGB-fans adskiller sig ikke fra resten af ​​produkterne, når det gælder lang levetid.

Antec Prizm ankommer i en pakke med 5 eller 3 pakker. Ventilatorens robuste plastikopbygning er ret modstandsdygtig over for støv, der skyldes den langvarige ydeevne. Antec Prizm-blæseren har en standardstørrelse på 120 mm, så du behøver ikke bekymre dig om kompatibilitet.

Den bedste kvalitet af Antec Prizm er den maksimale blæserhastighed. Det kan nå op til 2000 omdr./min med utrolig præcis luftstrøm. Dette sikrer den bedste køleydelse til din pc. Selvom akustikken til Antec Prizm-fanen er lidt mere støjende. Det er på ingen måde frustrerende højt, men de er heller ikke dødtavse.

Ventilatorens RGB-kvalitet er også fremragende uden intet uafhængigt LED-lys, der kan ses tydeligt. RGB er heller ikke ekstremt prangende i modsætning til Corsair's LL-serie af blæserpakker. Det giver et mere subtilt, men farverigt look på samme tid. Dens rene udseende vil tiltrække en hel del mennesker, der søger efter RGB-lys, men stadig vil have en slankere udsigt.

Selvom disse RGB-sagsventilatorer ikke er så dyre sammenlignet med Corsairs RGB-ventilatorudvalg. De kommer stadig ikke så billigt, men det kan forventes af en premium-mærket RGB-kølerventilator af sin kaliber.

3. Thermaltake Ring Trio 12 RGB Premium Edition

Snazzy Design

 • Anstændig køleydelse
 • RGB overbelastning
 • Gode ​​tilpasningsmuligheder
 • Stemmestyringsfunktioner
 • Led-controller sælges separat
 • Meget dyr

180 anmeldelser

RPM: 500- 1500 | Diameter: 120mm | Leje: Hydraulisk

Tjek pris

Thermaltake er også et populært mærke i spilbranchen. Virksomheden har skabt forskellige vifte af kvalitetsprodukter for at opbygge deres omdømme. Men hvad de også bidrog til deres produkter er, at de gjorde dem overkommelige. De fleste af Thermaltake-produkter markedsføres for at være primært budgetmæssige. Men dette tager ikke noget væk fra den fremragende kvalitet af deres produkter.

Thermaltake Riing Trio-fansne er uden tvivl en af ​​de flotteste fans derude. Ventilatorens byggekvalitet er heller ikke halv dårlig. Thermaltake ved, hvordan man leverer fremragende køling, og denne ventilator er ingen undtagelse. Ventilatorerne har en høj luftstrøm, men producerer ikke meget støj. Ventilatorhastighed og lysmetoder kan tilpasses separat.

Hvis vi vil tale om hovedattraktionen, er RGB-belysningen bemærkelsesværdigt lys. RGB-belysningen er inden i ventilatorens vægge, så når de drejer, giver de en bemærkelsesværdig effekt. Farverne skiller sig især ud fra, at RGB er ekstremt livlig. De kan også styres efter eget valg fra softwaren på din pc eller smartphone.

Men take away her er, at Thermaltake Riing præsenterer fremragende værdi til en afbalanceret pris. Det vil helt sikkert give dig fremragende RGB-resultater med tilfredsstillende afkøling.

4. CoolerMaster MasterFan MF120R RGB blæser 3 pakke

Forbløffende ydeevne

 • Overkommelig pris
 • Overraskende lys RGB
 • Fantastisk præstation
 • Beskyttelse mod papirstop
 • Højt ved høje blæserhastigheder
 • Ocassional rangle i visse i nogle chassis

13 anmeldelser

RPM: 650-2000 | Diameter: 120mm | Leje: Riffel

Tjek pris

Det produkt, vi er ved at beskrive, er den højt ansete MF120-ventilator af den velrenommerede producent Cooler Master. Selvom bygningen muligvis ikke er for høj kvalitet, holder den godt op. Designet er også ret lokkende, hvor bladene giver en lysende effekt.

Denne ventilators tiltrækningskraft går langt, da RGB-lysene er relativt lyse. Så det giver de mest attraktive opsætninger og bliver en visuel godbid for øjnene. Lysdioderne er ret skjulte i finishen og skiller sig ikke ud.

Dens dynamiske hastighed for ventilatorstyring starter mellem 650 og maksimalt til ca. 1800 omdr./min med anstændig luftstrøm. Men det har en stor fejl, det producerer en masse støj, og vi mener en hel del. Det er umærkeligt ved mellemhastighedshastigheder, men ekstremt irriterende ved maksimal hastighed. Dette gør det til en af ​​de højest RGB-fans på markedet, som måske kan afvise nogle mennesker.

Men hvis du beslutter at køre blæseren med en anstændig hastighed, finder du ikke meget fejl med blæseren. Ventilatoren kommer enten i en tredobbelt pakke eller en enestående ventilator, der er ret billig med den tredobbelte pakke. Så for næsten halvdelen af ​​prisen for de bedste RGB-fans får du de smukkeste opsætninger og et godt kølesystem med stærke fans, det kører med medium hastighed. Det er ikke halvt dårligt af en aftale med det, du får her.

5. upHere RGB-serie sag fans 5-pakke

Utrolig værdi

 • Stor konkurrencedygtig pris
 • Anstændig luftstrøm
 • Ret stille
 • Leveres med en fjernbetjening til brugerdefinerede tilstande
 • Middelmådig byggekvalitet
 • Nogle farver ser ud

1.315 anmeldelser

RPM: 500-1100 | Diameter: 120mm | Leje: Hydraulisk

Tjek pris

Vi slutter vores liste her med et ekstremt overkommeligt produkt, som du kan vælge, om du vil have en RGB-opsætning, men ikke vil gå ud. For så vidt vi kunne finde gode budgetprodukter, mødte upHere Wireless-fanen regningen. De er måske ikke så kendte og populære som resten af ​​de virksomheder, der fremstiller køleprodukter. Men de er ikke noget mindre, med dette produkt, der giver lige nok til et budgetorienteret produkt.

UpHere-fanen ser bare anstændigt ud, klogt, ikke noget højt niveau som resten af ​​fansen på listen. Men dette bør ikke markeres som et stort negativt, da den næsten middelmådige kvalitet kan forventes. Ser man forbi byggekvaliteten, er RGB-belysning ganske god med levende og klare farveresultater fra blæseren. Det er muligvis ikke de bedste RGB-belysningsresultater, såsom andre top-RGB-fans, da det savner nogle farver. Farverne kan også tilpasses ved hjælp af fjernbetjening.

Hvad støjniveauet angår, er det en af ​​de mest støjsvage fans på RGB-ventilatormarkedet. Den ankommer i en pakke med 5-pakke-fans, så sørg for at have nok ventilatorhoveder. Dette produkt er hovedsageligt et budgetprodukt, så du kan vælge dette produkt uden at lægge en buler i din tegnebog. Disse lejre leverer imidlertid tilfredsstillende resultater, og de er mere end nok til at få arbejdet gjort.