Old School RuneScape forsøgte uden held at introducere en ny færdighed

Hjem/Nyheder/Spil/ Old School RuneScape forsøgte uden held at introducere en ny færdighed

Old School RuneScape forsøgte uden held at introducere en ny færdighed

Af Farhan Ali 24. juli 2019 2 minutter læst

Old School RuneScape, et massivt multiplayer online RPG udgivet i 2013, kunne have modtaget sin første nye færdighed. Først afsløret på sidste års RuneFest, Afværgeer en foreslået færdighed, der giver spillerne mulighed for at skabe magisk udstyr såsom klæder og rustning. Som med alle nye store tilføjelser var udvikler Jagex vært for en afstemning for at samle samfundets synspunkter om ideen om en ny færdighed. Desværre var afstemningen mislykket, og den nye færdighed føjes ikke til spillet.

Afværge

Efter den ugelange afstemning, der blev afsluttet i dag, afslørede Jagex resultaterne i et blogindlæg. Ud af de 125.000 afgivne stemmer stemte 66% ja til Warding. Selv om stemmerne var meget fordelagtige for Warding, gik det glip af godkendelsesmærket på 75% med en lille margin.

Old School RuneScape-samfundet har været delt over Warding. Mens nogle mener, at en ny færdighed vil være gavnlig, tror andre, at det ville ødelægge det "gamle skole" -aspekt i spillet. Uanset resultatet var den foreslåede færdighed ganske interessant. Jagex lagde tydeligvis en stor indsats i udviklingen af ​​den nye færdighed. Gennem hele designprocessen registrerede udvikleren feedback fra samfundet og foretog adskillige ændringer i dygtigheden. Læs op på bloggen om Warding-design for at lære nøjagtigt, hvordan dygtigheden ville have fungeret.

Hvad det næste siger, siger Jagex, at de til trods for resultatet er glade for, at afstemningssystemet fungerer efter hensigten.

"Vi ved, at du er nysgerrig efter, hvad de næste trin er, og vi er nødt til at fastslå det nøjagtigt os selv," skriver Old School Team. ”Vi vil undersøge mere, om der er generel appetit på en ny færdighed - og i så fald, hvordan det skal se ud, og hvordan det skal bringes i spil. Vi benytter også lejligheden til at gennemgå alle de tre færdigheder, der hidtil er undersøgt i Old Schools historie, og hvordan vi kan få jer alle involveret i design, så enhver fremtidig færdighed er, hvad I, samfundet, ønsker. ”

”Den eneste ting, vi vil forpligte os til, er, at vi tager jer alle med på denne rejse med nye ideer og forslag frem så tidligt i konceptprocessen som muligt, så din stemme kan høres, og vi kan lave noget, vi ' er alle stolte af. ”

På trods af hvad navnet på spillet antyder, har Old School RuneScape tilføjet en masse nyt indhold siden lanceringen i 2013. Inden der introduceres en betydelig indholdsopdatering, afstemmer Jagex altid spillerne og forpligter sig til resultatet.

I betragtning af afstemningssystemets nuværende tilstand er det uklart, om spillet nogensinde vil modtage en ny færdighed i fremtiden. At få 75% af vælgerne til at blive enige er en udfordrende opgave, især når det er noget så skiftende som Warding ville have været.

Mærker Old School RuneScape OSRS