Fix: Intet kamera tilgængeligt på MacOS

Når du ejer en Mac, ved du, hvor gode funktioner den har, og det forbløffer bestemt med hensyn til teknologien i det 21. århundrede. Mac'en tilbyder brugerne et stort udvalg af tjenester, der er tilgængelige for enhver bruger. Men det større udvalg af tjenester kan føre til irriterende problemer og fejl som enhver hardware i nutidens teknologi. En af dem er det indbyggede kamera. Selvom det er en fantastisk funktion, undertiden under et videoopkald eller når du bruger kameraet med den anden app, kan du få en besked som “Intet kamera tilgængeligt”Eller“Intet kamera er tilsluttet”. Kameraets problemer på Mac er mindre, og du behøver ikke bekymre dig om dem, fordi løsningerne er meget enkle. I denne artikel viser vi dig, hvordan du retter, når dit kamera ikke fungerer.

Metode 1: Force Stop VDC Assistant og AppleCameraAssistant.

Hvis du ikke har tid nok og vil sortere dette problem hurtigt, eller du har brug for kameraet med det samme, er dette den bedste metode for dig. VDCAssistant og AppleCameraAssistant er programmer, der kører i baggrunden. Så hvis du vil afslutte disse to processer, skal du bruge din terminal.

 1. Luk alle apps, der bruger dit kamera.
 2. Åbn din terminal. Klik på Spotlight Search-ikonet, skriv Terminal, og tryk på Enter for at åbne det.
 3. Type:sudo killall VDCAssistant ” Og tryk Enter. Hvis terminalen beder om dit kodeord, og tryk på Enter.
 4. Type: ''sudo killall AppleCameraAssistant '' Kommando. For at opsige AppleCameraAssistant.
 5. Start de kameraapplikationer, du brugte. Dette genstarter processerne, og dit kamera starter igen.

Metode 2: Juster dine kameraindstillinger

Mac-brugerne ved sandsynligvis allerede, at der ikke er nogen kamerasektion i Systemindstillinger på din enhed. Men i de applikationer, der bruger dit kamera, er der kameraindstillinger, som du kan justere i selve applikationen. Med Skype og FaceTime kan du angive, om du vil bruge dit indbyggede kamera eller et eksternt. Sørg for, at du har valgt indbygget kamera.

Metode 3 oot Genstart din Mac

En anden hurtig og effektiv måde at rette disse kamerafejl på er at genstarte din Mac. Men der er to ting, du skal prøve, når du bruger denne metode. En af dem er at genstarte, og den anden er at lukke helt ned. Vi anbefaler at vælge lukning, fordi når du genstarter, lukker din session og bare et øjeblik slukker din Mac, men RAM'en er uberørt. Og når du lukker ned, sletter din Mac alt inklusive rydde RAM og afslutter alle processer.

 1. Gå til Apple-menuen.
 2. Vælg Genstart.
 3. Derefter kan du enten klikke på Genstart eller Luk ned.

Metode 4: Opdater din software.

Problemet med dit kamera kan skyldes gammel software eller være uforeneligt med de applikationer, du bruger. Så der er to løsninger til dette enten til at opdatere dine applikationer, der bruger kameraet eller til at opdatere din iOS på din Mac.

 1. Åbn Systemindstillinger fra Apple-menuen.
 2. Klik på softwareopdateringen.
 3. Marker afkrydsningsfeltet Søg efter opdateringer. Her kan du vælge tidsintervallet for opdateringerne.
 4. Klik på knappen Tjek nu.

 5. Hvis der er en softwareopdatering, vises et vindue. I indstillingen Vis detaljer kan du vælge, hvad du vil opdatere.
 6. Klik på Fortsæt. Og vent på, at processen er færdig.