Sådan repareres en vandskadet iPhone 5

Vand kan beskadige din iPhone temmelig dårligt. Det skal behandles som en nødsituation. Vand forbinder dine nuværende kredsløb sammen, hvilket fører til pletten på skærmen og forårsager mangel på kredsløbene og dock-stikket, hvilket yderligere resulterer i; din enhed bliver en rigtig dyr papirvægt, da den vil være ubrugelig.

Hvis iPhone holder op med at fungere på grund af sin kontakt med vand, kan du reparere det ved nøje at følge nedenstående trin sammen med skærmbilleder. Det er et hurtigt job, hvis du har ordentlige værktøjer.

a) Pentalobe-skrue hos Amazon til $ 3,89

b) Phillip-Head skruetrækker hos Amazon for $ 4 til $ 8

c) Sæt med en pincet hos Amazon til $ 16,30

d) Lirk værktøj af enhver art hos Amazon til

e) En flaske isopropylalkohol hos Amazon til $ 8,08

1. Først skal du fjerne logikkortet ved at bruge Pentalobe-skruetrækkeren til at fjerne de to skruer, du ser i bunden af ​​din iPhone.

2. Indsæt bøjningsværktøjet som vist på billedet nedenfor på skærmen, du kan bruge lirkeværktøj eller et hvilket som helst skarpt blad. Løft den op ved at trække skærmen op i 45 graders vinkel. Fjern tre små skruer med stjerneskruetrækker fra metalpladen som vist nedenfor.

3. Under metalpladen er der tre små kabler, der er fastgjort til LCD-skærmen. For at fjerne kablerne skal du bruge et birkeværktøj til at plukke kablerne ud.

4. Lirk alle tre kabler ud, og fjern skærmen helt ud af kortet. Som du kan se nedenfor, er der vand på batteriområdet, nu skal du forsigtigt fjerne alle de andre dele.

5. Ved at bruge Phillip-Head skruedrev, træk de to små skruer ud, der holder batteriet fastgjort til kortet.

6. Sørg for, at dit batteri er helt slukket, brug et værktøj til at skære det af, det sidder muligvis fast med tavlen på grund af lim, og du kan tage det af ved at trække det op som vist ovenfor.

7. Tag nu to skruer ud af det lille logkort, og under det vil du se et lille kabel. Ved at bruge birkeværktøj eller en pincet, plukkes det forsigtigt ud. Inde i den vil du se en lille metalplade og tre skruer, der holder den lukket. Fjern skruerne som vist nedenfor.

8. Fjern plastikstrimlen forsigtigt ved hjælp af lirkeværktøj, og tag den helt ud, og under den ser du en lille skrue, tag den ud med skruetrækker og også den anden skrue, du ser øverst til højre på brættet.

9. Tag kameraet ud ved hjælp af lirkeværktøj, du skal fjerne to små skruer, der er fastgjort med en lille plade. Fjern forsigtigt kameraet ved at lægge et lille tryk.

10. Fjernelse af kameraet er nødvendigt for at tage logkortet ud. Brug et lirkeværktøj og gnid det langs kanterne for at øse logikbrættet ud. Derefter flytter du det logiske vildsvin til venstre, og du vil se et lille klip, der holder det fastgjort med batteripolen som vist nedenfor.

11. Tag nu logikkortet helt ud af din iPhone-krop, og fjern kameraet ved at tage skruen ud med stjerneskruetrækkeren.

12. Tag nu en stor plastkasse, og fyld den med halvt glas vand, og tilsæt isopropylalkohol (kun få dråber), og slip logkortet i opløsningen af ​​alkohol i et par sekunder. Brug en gammel tandbørste og rengør resten af ​​din iPhone med den samme løsning.

13. Efter 10 eller 15 minutter skal du tage logkortet ud af opløsningen og gnide det forsigtigt med tandbørste og læg det på et håndklæde eller papirstykke i nogle minutter, så det er helt tørret op. Saml iPhone tilbage ved hjælp af ovenstående skærmbilleder

14. Du er lige færdig med at reparere din iPhone, som blev beskadiget af vand.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found