Fix: Fejl ved hentning af Anthem Live Service Data

Anthem er et online multiplayer-rollespil, der blev udviklet af Bioware og udgivet af Electronic Arts. Spillet blev udgivet i maj 2019 til Windows, Xbox og PlayStation. Spillet indeholder både singleplayer og samarbejdsvillig multiplayer-tilstand. Spillere kan gå sammen i grupper på 4 for at udforske verden, mens de kæmper mod vilddyr og maraudere.

For nylig er der imidlertid kommet mange rapporter om brugere, der ikke er i stand til at spille spillet, og fejlmeddelelsen “fejl ved hentning af live service-data for hymne”Dukker op på skærmen, mens brugerne prøver at logge ind på spillet. I denne artikel vil vi informere dig om nogle af årsagerne til, at denne fejl kan udløses, og give dig levedygtige løsninger for at sikre fuldstændig udryddelse af problemet.

Hvad forhindrer spillet i at hente live servicedata?

Årsagen til problemet er ikke specifik, og det kan forekomme på grund af en række årsager:

 • Firewall:Hvis du bruger en pc, er det muligt, at firewallen på din computer muligvis forhindrer spillet i at komme i kontakt med dets servere. Hvis det er tilfældet, kan spillet sidde fast i en løkke på indlæsningsskærmen eller endda udløse denne fejlmeddelelse.
 • Serverfejl:Ved lanceringen af ​​spillet var dette et almindeligt problem med serverne i spillet, der fik det til tilfældigt at forhindre, at visse EA-konti logger ind på serverens database.

Nu hvor du har en grundlæggende forståelse af problemets art, vil vi gå videre mod løsningerne.

Løsning 1: Giv adgang i Firewall.

Hvis du prøver at spille spillet på en pc, er det muligt, at Windows Firewall muligvis forhindrer den i at komme i kontakt med serverne. Dette kan få spillet til at sidde fast på indlæsningsskærmen eller udløse denne fejl. I dette trin skal vi sørge for, at spillet har adgang gennem firewallen. For det:

 1. Klik på på den StartMenu og vælg Indstillinger ikon.
 2. Klik på på "Opdateringer og sikkerhed“.
 3. Vælg "WindowsSikkerhed" fra venstre rude.
 4. Klik på på den "Firewall og netværksbeskyttelse" mulighed.
 5. Vælg det "Tillad en app gennem Firewall" mulighed.
 6. Klik på på "Ændre indstillinger”For at give AdministrativtPrivilegier.
 7. Rul Ned og sørg for, at Anthem, Steam og alle dens relaterede tjenester er tilladt gennem Firewalli begge "Privat”Og“Offentlig”Netværk.

Løsning 2: Opdatering af spillet.

I de fleste tilfælde skyldtes fejlen angiveligt på grund af en insekt i serverdatabasen. EA forsøgte at løse dette problem senest opdateringer. Derfor anbefales det at opdatering spillet til senesteversion. Dette løser muligvis dette problem, da udviklerne forsøger at løse de problemer, der rapporteres af samfundet i opdateringerne, og denne forbindelsesfejl blev rapporteret af mange brugere.

Løsning 3: Ændring af sprog.

I nogle tilfælde blev fejlen rettet ved at ændre spilsproget. Når du har ændret spilsproget, begynder det at downloade en ekstra fil på ca. 700 Mbs. Når filen er færdig med at downloade, installeres filen i spillet, og sproget ændres. Dette løser muligvis problemet og giver dig mulighed for at logge ind på serverdatabasen.

 1. Log på til Oprindelse Klient.
 2. Klik på på den Oprindelsemenu og vælg AnsøgningIndstillinger.
 3. Ved siden af Sprog Overskrift, vælg rullemenuen og vælg a forskellige Sprog.
 4. Klik på på "GenstartNu”For at genstarte klienten på det nye sprog.
 5. Forsøge at Start spillet, når det er færdigt med at downloade de ekstra filer til spillet og kontrollere for at se om problemet vedvarer.

Bemærk:Hvis disse trin ikke løser problemet for dig, er det sandsynligvis et problem med spillets servere. Du kan prøve at kontakte kundeservice for at få dem til at ordne det for dig.