Hvad betyder akronymer som 'YH'?

Hjem/Lære/ Hvad betyder akronymer som 'YH'?

Hvad betyder akronymer som 'YH'?

Af Habiba Rehman 4. september 2018 3 minutter læst

'YH' er en kort forkortelse, der erstatter ordet 'ja' med kun to alfabeter, det vil sige 'YH'. Det bruges i sms'er, personlige beskeder og på sociale medier. Folk skriver YH, når de vil sige 'ja' eller 'ja' som et svar.

Ja til ja

Ja er ja, men i en meget uformel tone. Ordet 'ja' bruges mest til formelle samtaler. Mens ordet 'yeah' bruges, når du taler med nogen, du har et uformelt forhold til, og hvor du ikke behøver at være særlig med ord og grammatik.

Ja og YH

Yeah er allerede et kort ord. Men folk har fundet en måde at gøre dette ord endnu kortere. De gjorde dette ved at lave et akronym, der kan bruges som erstatning for yeah. Så i stedet for at skrive 'ja' næste gang, kan du bare skrive 'YH', fordi de begge betyder det samme.

Når du siger ordet 'ja' mundtligt, lyder det ligesom 'YH' sagde højt sammen. Så logisk set er 'YH' lyden, når du siger 'ja'.

Hvem bruger akronymet YH

Internet / sms-slang har været en tendens for de unge. Derfor er det vigtigste parti, der bruger slang korte forkortelser som 'YH', de samme unge voksne, der bruger andre akronymer som 'WYD', 'LOL', og listen over sådanne forkortelser er ret lang til at blive opført her.

Men for at være ærlig, mens der kan forekomme mange grammatikfejl og grammatisk forkert sprogbrug, har forkortelser som disse gjort det hurtigt og nemt at sende tekst.

Hvornår skal man bruge 'YH'

Nu i stedet for at skrive hele ordet 'ja', kan du blot skrive 'YH' som et svar på et spørgsmål, der kræver et 'ja' eller 'nej' svar.

Du kan endda skrive 'YH', når du forstår en persons perspektiv og er enig eller ønsker at vise, at du forstår, hvad de prøver at forklare.

Det kan understøttes af et par flere ord for eksempel, 'YH, jeg fik det' eller kan bruges lige som det er, for eksempel 'YH'.

Mulighed for forvirring

Når nogen hører dette akronym for første gang eller læser for første gang, kan de blive forvirrede, fordi akronymer og forkortelser normalt bruger den første initial i hvert ord til at lave et kort ord for enhver sætning. For eksempel repræsenterer 'ttyl' alle fire alfabeter her fire forskellige ord. Nemlig 'tale', 'til', 'dig' og 'senere'.

Det er meget almindeligt for enhver at fejle YH for at repræsentere to ord og ikke et. Og som jeg har nævnt mange gange i mine tidligere blogs, kan forkortelser bruges til at skabe flere betydninger af dem.

Men for at holde tingene klare her, lad mig fortælle dig, at YH ikke er for to separate ord, men faktisk er en forkortelse for kun et enkelt ord. Det vil sige 'ja'.

Eksempler

Jeg vil gerne dele et par eksempler på at bruge akronymet med dig for at hjælpe dig med at forstå, hvordan og hvornår du kan bruge dette slang korte ord. Jeg vil også gerne præcisere de sammenhænge, ​​hvor du kan bruge YH som svar på ja eller nej sorteringsforespørgsler eller blot til aftaleformål.

Eksempel 1:

Linda: Så du hvad der var skrevet på toiletvæggen?

Emma: YH, det gjorde jeg.

Nu understøttes YH af 'det gjorde jeg'. Du kan også bruge YH med sætninger som 'Jeg ved', 'Jeg vil' eller 'det er'.

Lad mig give dig et andet eksempel i en lignende sammenhæng.

Eksempel 2:

Du surfer på internettet, og du ser din ven online. Du starter en samtale med hende, som hun spørger dig om, 'har du afsluttet din opgave?', Som du kan svare 'YH, jeg gjorde' eller 'YH, næsten færdig'.

Tilføjelse af understøttende sætninger lægger vægt på dit svar.

Dette er dog ikke den eneste måde, du bruger dette akronym på.

Brug af sætninger sammen med akronymet YH er ikke en tvang. Det kan bruges alene. Se det næste eksempel for at forstå, hvordan du kan gøre dette.

Eksempel 3:

Du og din bror er alene hjemme, og dine forældre giver dig besked:

Forældre: Børn, vi kommer hjem, vil du have pizza?

Børn: YH!

I dette eksempel bruges YH bekræftende på det, som forældrene har bedt om. Og udråbstegnet kan bare afspejle det niveau af spænding, du har for pizzaen.

Tilsvarende er et andet eksempel på en sådan type spørgsmål det næste.

Eksempel 4:

Din bedste ven og du havde planlagt at mødes i sidste uge, men kunne ikke på grund af en eller anden grund, der gjorde dig sur på hende. Og hun sender dig beskeder:

Bedste ven: Er du stadig sur på mig?

Dig: YH.

Nogle gange kan enkle spørgsmål som dem ovenfor besvares uden behov for at tilføje flere ord til sætningen.

Nu ved du hvordan du kan sige 'YH' til dine venner og familie.