Fix 'HDCP Uautorized. Indhold deaktiveret 'Fejl på Roku

"HDCP Uautoriseret. Indhold deaktiveret ”Fejl ses under forsøg på at streame på Roku, og dette skyldes normalt en fejl i forbindelsen mellem enheden og fjernsynet. Fejlen skyldes normalt tv'ets HDMI-forbindelse.

Hvad der forårsager “HDCP Uautorized. Indhold deaktiveret ”Fejl på Roku?

Vi fandt de underliggende årsager til at være:

 • HDMI-kabel:I nogle tilfælde kan fejlen muligvis udløses på grund af en fejl med afspillerens og tv'ets HDMI-forbindelse. Over tid kan en bestemt port på tv'et gå dårligt og stoppe med at fungere med visse forbindelser, ellers kan kablet stoppe med at fungere på grund af en elektrisk bølge.
 • HDMI-switch:Mange mennesker bruger en enhed kaldet “HDMI-switch”, der giver dem mulighed for at udvide afstanden mellem afspilleren og fjernsynet for at få afspilleren tættere på routeren. Dette "HDMI Switch" -kort kan dog være gået dårligt, og det kan være grunden til, at denne fejl udløses.
 • HDCP-understøttelse:I nogle tilfælde understøtter det fjernsyn, som du prøver at oprette forbindelse til, muligvis ikke HDCP-formen for transmission, og det udløser muligvis en HDCP-fejl. Det er meget vigtigt, at tv understøtter dette, hvis du vil streame indhold på det ved hjælp af Roku-afspilleren. Kom i kontakt med din tv-manual, og sørg for, at denne funktion understøttes indbygget på fjernsynet.
 • Ikke-understøttet skærmtype:Det er muligt, at de skærmindstillinger, som du prøver at streame med, muligvis ikke understøttes af fjernsynet, og denne fejl udløses muligvis. Alle fjernsyn har en grænse for den maksimale opløsning, som de understøtter, og har også en grænse for den maksimale opdateringshastighed. Hvis denne grænse skubbes af Roku-afspilleren, vises fejlen muligvis på grund af manglende support.

Vigtigt tip:Det er bedst først at prøve at skifte det HDMI-kabel, du bruger til at oprette forbindelse til tv'et for at kontrollere, at det fungerer korrekt.

Løsning 1: Ændring af HDMI-porte

Den mest almindelige årsag til denne fejl er udmattelsen af ​​en bestemt port, og det ser ud til, at det er problemet at ændre den port, som du bruger til at forbinde afspilleren til tv'et. Dette kan skyldes, at en bestemt port over tid kan blive udsat for fejl / fejl og muligvis midlertidigt stoppe med at arbejde. I dette tilfælde kan du altid bare skifte de porte, du prøver at streame.

Løsning 2: Ændring af skærmtype

Det er muligt, at den visningstilstand, der bruges af Roku-afspilleren, ikke understøttes af fjernsynet, hvorfor fejlen udløses. Hvis tilstanden ligger uden for fjernsynets kapacitet, fortsættes strømmen ikke, men ved at ændre tilstandskonfigurationen kan vi få strømmen til at starte. For det:

 1. Naviger til "Indstillinger" af din Roku Spiller.
 2. Vælg “Skærmtype” mulighed.
 3. Vælg en skærm, der er understøttet af fjernsynet,

  Bemærk: Du kan kontrollere det maksimalt understøttede skærmsted ved at markere afkrydsningsfeltet, som tv'et kom ind, eller ved at søge online efter specifikationerne.

 4. Vælg "OKAY" og genstart strømmen
 5. Kontroller, om problemet fortsætter.