Sådan rettes Fejlkoden er 0x80070422 i Windows Store

Hvis du prøver at installere et program fra Windows Store, og installationen mislykkes, vil du se en slags fejlmeddelelse, og fejlmeddelelsen vil indeholde en fejlkode, som du kan bruge til at lære mere om problemet og fejlfinde det . En af disse fejlkoder er fejlkode 0x80070422. Når fejlkode 0x80070422 vises som en del af en fejlmeddelelse, angiver meddelelsen en af ​​følgende:

Noget gik galt. Fejlkoden er 0x80070422, hvis du har brug for den.

ELLER

Der skete noget, og dit køb kan ikke gennemføres. Fejlkode 0x80070422

Mens dette problem er mest almindeligt blandt Windows 8 / 8.1-brugere, har det også været kendt at påvirke Windows 10-brugere. Windows Store er den eneste applikationsmarked for computere, der kører på Windows 8, 8.1 og 10. Da det er tilfældet, er det ikke et stort problem at ikke kunne downloade applikationer fra Windows Store. Heldigvis ved vi dog, hvad der forårsager dette problem - i næsten alle tilfælde er synderen den Windows opdatering service eller en anden tjeneste, der vedrører Windows opdatering kører ikke.

Vi ved, hvad der forårsager dette problem, og derfor ved vi også, hvordan vi løser det. Følgende er de to mest effektive løsninger, du kan bruge til at prøve og løse dette problem:

Løsning 1: Konfigurer Windows Update-tjenesten til at starte automatisk

Hvis den Windows opdatering tjeneste, der ikke kører, er det, der forårsager dette problem i dit tilfælde, du kan frigøre dig fra det og gendanne din mulighed for at downloade applikationer fra Windows Store ved blot at konfigurere tjenesten til at starte automatisk. For at gøre det skal du:

 1. Tryk på Windows-logo tast + R at åbne en Løb
 2. Type tjenester.msc ind i Løb dialog og tryk på Gå ind at starte Services Manager.
 3. Rul ned på listen over tjenester, find Windows opdatering service og dobbeltklik på den for at åbne dens Ejendomme.
 4. Åbn rullemenuen foran Starttype: og klik på Automatisk for at vælge det.
 5. Klik på ansøge.
 6. Klik på Okay.
 7. Luk Services Manager.
 8. Genstart computeren.

Når computeren starter, skal du starte Windows Store og prøve at installere et program, som du ikke kunne installere før, for at se om problemet er løst eller ej.

Løsning 2: Brug en .BAT-fil til at løse problemet

Dette problem kan også løses ved at oprette og bruge en .BAT-fil designet til at sikre, at Windows opdatering service og alle andre tjenester, der skal køre for at kunne downloade og installere applikationer fra Windows Store, kører ikke kun, men er også konfigureret til at starte ved opstart. For at kunne bruge denne løsning skal du:

 1. Tryk på Windows-logo tast + R at åbne en Løb
 2. Type notesblok ind i Løb dialog og tryk på Gå ind at starte en ny forekomst af Notesblok.
 3. Skriv (eller kopier og indsæt) følgende tekst i den nye forekomst af Notesblok:sc config wuauserv start = auto

  sc config bits start = auto

  sc config DcomLaunch start = auto

  net stop wuauserv

  net start wuauserv

  net stop bits

  netto startbits

  net start DcomLaunch

 4. Trykke Ctrl + S.
 5. Åbn rullemenuen foran Gem som type: og klik på Alle filer for at vælge det.
 6. Type reparation.flagermus ind i Filnavn: Mark.
 7. Naviger til hvor du vil have .BAT-filen skal gemmes.
 8. Klik på Gemme.
 9. Naviger til, hvor du gemte .BAT-filen, find den, højreklik på den og klik på Kør som administrator. .BAT-filen åbner en forhøjet Kommandoprompt, udfør hver af de krævede kommandoer, og luk derefter den forhøjede Kommandoprompt, så alt hvad du skal gøre er at vente.

Når den forhøjede Kommandoprompt er lukket, kan du starte Windows Store, prøve at installere et program og se, om problemet fortsætter, hvis ikke følg trinene her: 0x80070422

Mærker 0x80070422

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found