Fix: Ups ... der opstod en serverfejl, og din e-mail blev ikke sendt (nr. 707)

Fejlen “Ups ... der opstod en serverfejl, og din e-mail blev ikke sendt. (# 707) ”opstår normalt, når Gmail-klienten ikke er i stand til at oprette en fungerende forbindelse med sine servere. Du sender faktisk mailen til Gmail-serverne, som til gengæld gemmer den på kontoen til den modtager, du målrettede mod i e-mailen. Når der er en hindring for denne kommunikation, får du fejlmeddelelsen.

Dette spørgsmål opstår især i Firefox-browser og der er adskillige løsninger, der også fungerer for dette emne. Den mest almindelige løsning er at deaktivere Avast Email Signature. Andre løsninger inkluderer også at komponere en ny e-mail, rydde browserens cache, geninstallere browseren osv. Vi gennemgår dem alle en efter en med de mest betydningsfulde rettelser startende fra toppen.

Løsning 1: Deaktivering af Avast-e-mail-signatur

Som alle andre antivirusprogrammer scanner Avast din e-mail for alle potentielle trusler (detektering af links til phishing, svindel osv.) Og fjerner dem i overensstemmelse hermed, så din computer kan være sikker. Dette inkluderer identifikation af mistænkelige nøgleord og kommandolinjesætninger, der findes i din eller andre e-mails, der er målrettet mod. Ud over at give denne sikkerhedsforanstaltning inkluderer applikationen også et Avast-logo i slutningen af ​​hver e-mail for at vise, at din e-mail blev scannet og erklæret sikker af softwaren.

Der var adskillige rapporter fra mange brugere, der kørte Gmail på Firefox, om at dette var årsagen til problemet. Vi vil først forsøge at deaktivere Avast-e-mail-signaturen fra applikationen og kontrollere, om dette løser problemet. Hvis det ikke gør det, skal du fortsætte og midlertidigt deaktivere antivirusprogrammet. Hvis selv dette ikke virker, skal du overveje at afinstallere det og se, om dette gør nogen forskel. Vi lægger vægt på Avast, da det i mere end 80% af tilfældene var skyldige.

 1. Åben din Avast-applikation ved at klikke på ikonet til stede på din proceslinje.
 2. Når du er i applikationen, skal du klikke på 'gear 'ikon til stede øverst til højre i vinduet for at åbne Indstillinger.
 3. Når du er i Indstillinger, skal du klikke på ‘Generel' i venstre navigationsrude. Nu fjern markeringen den mulighed, der siger “Aktivér Avast-e-mail-signatur”. Trykke Okay for at gemme ændringer og afslutte.

 1. Genstart din computer og se om dette løser problemet.

Hvis dette ikke gør noget godt, kan du deaktivere Mail Shield fuldstændigt. For at gøre dette skal du klikke på “Aktiv beskyttelse”Ved hjælp af navigationsfanen til venstre og skifter indstillingen mellem“Mail Shield”En gang til sluk den. Tryk på OK for at gemme ændringer og afslutte.

Kontroller nu, om problemet er løst. Genstart også din computer, når du har foretaget ændringerne, så de kan implementeres. Du kan også prøve midlertidigt at deaktivere Avast Antivirus og se om dette gør nogen forskel.

Løsning 2: Komponering af en ny besked

Før vi fortsætter med at følge andre forskellige løsninger, skal du prøve at kopiere den samme tekst, som du havde til hensigt at sende, og sende den ved hjælp af en nyligt sammensat besked. Der er mange tilfælde, hvor Gmail ikke kan konfigurere sig korrekt og få adgang til dets servere. I et sådant tilfælde skal du prøve at kontrollere din internetforbindelse. Hvis du bruger en proxyserver, kan du prøve at oprette forbindelse til internettet med sådanne begrænsninger. Desuden kopierer du hele teksten (til stede i den mail, du prøver at sende), komponere en ny mail, indsæt teksten, og prøv at sende den til modtageren igen.

Løsning 3: Rydning af browsercache og cookies

Hvis problemet kun ligger i din browser (med hjemmesiden åbner i andre enheder), kan vi prøve at rydde dine browserdata. Din browser kan indeholde fejlfiler, der kan forårsage problemet. Når vi rydder browserdataene, nulstilles alt, og browseren opfører sig som om du besøger webstedet for første gang.

 1. Åbn Firefox, klik på 'menuikon'Til stede øverst til højre på skærmen og vælg'muligheder'.

 1. Vælg fanen 'Privatliv og sikkerhedVed hjælp af venstre navigationsrude og klik på “Ryd din seneste historie”.

 1. Vælg tidsintervallet som “Alt”, Tjek hver indstilling og klik“Ryd nu”.

Bemærk: Alle dine cookies, cache, gemte websteder og browserdata slettes. Sørg for at sikkerhedskopiere alle dine vigtige oplysninger, inden du udfører dette trin.

 1. Efter rydning skal du genstarte din computer og kontrollere, om det aktuelle problem blev løst.

Løsning 4: Geninstallation af Firefox

Hvis alle ovenstående metoder mislykkes, bør du overveje at geninstallere Firefox. Der er mange tilfælde, hvor denne browser ikke konfigurerer sig korrekt, hvilket til gengæld forårsager forskellige fejl og fejlmeddelelser. Sikkerhedskopier alle dine data, der er til stede på Firefox, inden du fortsætter med denne løsning.

 1. Tryk på Windows + R, skriv “appwiz.cpl”I dialogboksen, og tryk på Enter.
 2. Alle de programmer, der er installeret på din computer, vises her. Højreklik på applikationen og klik på “Afinstaller”.

 1. Efter afinstallation af browseren, gå over til Firefox's officielle hjemmeside og installer den nyeste tilgængelige klient.

 1. Kontroller nu, om du kan sende mailen korrekt uden problemer.

Bemærk: Prøv at åbne din Gmail-konto i et privat vindue, og se hvordan den går der.

Tip:

Hvis du har prøvet alle ovenstående løsninger uden held, kan du prøve at åbne din konto fra en anden pc, der er tilsluttet det samme netværk som dig, og se om fejlen stadig er der. De fleste gange er der forskellige netværk, hvor du ikke kan sende e-mail korrekt på grund af overbeskyttende firewalls eller en anden beskyttelsessoftware. Desuden skal du også kontrollere status på Gmail-servere. Det er muligt, at der er en vrede i dit område. Google det, og du kan vælge et hvilket som helst af webstederne for at kontrollere status