OneNote-synkroniseringsfejl (0xE0000024)

Det OneNote Sync-fejl 0xE0000024 er stødt på af både Mac- og Windows-brugere, efter at OneNote-programmet ikke synkroniseres med deres notesbog, iPad eller iPhone. For de mest berørte brugere ser det ud til at ske, hver gang de åbner programmet - nogle rapporterer endda, at synkroniseringsfunktionen fungerer fint med en anden enhed.

Som det viser sig, er der flere grunde, der kan ende med at forårsage 0xE0000024fejl på macOS og Windows:

 • Mangler SkyDriveAuthenticationProvider-nøgle - Hvis du har bemærket, at dette problem er startet på en Windows-computer, efter at du har installeret Live ID-login-assistenten, er det meget sandsynligt, at du ser dette på grund af en konflikt med OneDrive. I dette tilfælde kan du tillade, at de to softwares eksisterer samtidigt ved at oprette åbning af Registreringseditor og oprette SkyDriveAuthenticationProvider-nøglen.
 • OneNote-appfejl - Hvis du kun støder på dette problem, når du forsøger at synkronisere data fra en iPad eller iPhone ved hjælp af OneNote, skyldes det sandsynligvis en fejl med mobilappen. Heldigvis har Apple allerede løst dette, så du skal være i stand til at løse problemet ved at opdatere OneNote til den nyeste tilgængelige version.
 • Legitimationsdata er i konflikt med OneDrive - På Windows 10 kan du muligvis også støde på 0xE0000024-fejlen på grund af en datakonflikt med legitimationsoplysninger mellem OneNote og OneDrive. For at rydde denne uoverensstemmelse skal du nulstille begge applikationer og returnere dem til deres fabrikstilstand, før du underskriver din konto med begge.
 • Intranetsiden er blokeret af sikkerhedsmæssige årsager - Hvis du støder på dette problem, når du prøver at synkronisere en lokal SharePoint-server, kan du støde på denne fejl på grund af, at Windows ender med at blokere intranetkommunikation. Du kan løse problemet i dette tilfælde ved at åbne menuen Internetindstillinger og tilføje din Sharepoint-server til listen over lokale intranetwebsteder.
 • Korrupte login-data i nøgleringadgang - Hvis forekomsten af ​​denne fejl, du støder på, er eksklusiv for macOS, er det sandsynligt, at du har at gøre med en form for beskadigede login-data, der gemmes af Keychain Access. For at løse dette problem skal du rydde alle Microsoft-relaterede legitimationsoplysninger fra Keychain Access og logge på igen med OneNote.

Oprettelse af SkyDriveAuthenticationProvider-nøglen

Hvis du ser Synkroniseringsfejl 0xE0000024 på en Windows-computer, og du bemærkede, at problemerne begyndte at dukke op, efter at du havde installeret Live ID-tilmeldingsassistent, er det meget sandsynligt, at problemet opstår på grund af en konflikt med OneDrive.

Hvis du vil have begge cloud storage-klienter aktive samtidigt, skal du sandsynligvis foretage nogle justeringer af mappen OneNote Registry og oprette SkyDriveAuthenticationProvider for at give de to programmer mulighed for at eksistere samtidig.

Flere berørte brugere, der stod over for det samme problem, har bekræftet, at denne handling endelig tillod OneNote at synkronisere med macOS og iOS-enheder. Her er hvad du skal gøre:

 1. Trykke Windows-tast + R at åbne en Løb dialog boks. Skriv derefter'Regedit' inde i tekstfeltet, og tryk på Gå ind at åbne op for Registreringseditor. Når du bliver bedt om det af UAC (brugerkontokontrol), klik Ja at give administrative rettigheder.
 2. Når du er inde i Registreringseditor, skal du bruge det venstre afsnit af skærmen til at navigere til en af ​​følgende placeringer (afhængigt af den OS-arkitektur, du bruger):
  x32 Bit: HKEY_LOCAL_MACHINE \ SOFTWARE \ Wow6432Node \ Microsoft \ Office \ 14.0 \ Common \ Internet x64 Bit: HKEY_LOCAL_MACHINE \ SOFTWARE \ Microsoft \ Office \ 14.0 \ Common \ Internet

  Bemærk: Hvis du har en nyere Office-version, skal du vælge en anden version end '14 .0 '.

 3. Når du er inden for den rigtige placering, skal du flytte til højre sektion, højreklikke på et tomt rum og vælge Ny> strengværdi.

 4. Når den nystrengede værdi er oprettet, skal du navngive den SkyDriveAuthenticationProvider.Dobbeltklik derefter på det, og indstil standardværdien til idcrldisable.

 5. Gem de ændringer, du lige har foretaget i registreringsdatabasen, og genstart computeren.
 6. Når den næste opstartssekvens er afsluttet, skal du prøve at synkronisere igen ved hjælp af OneNote og se om problemet nu er løst.

I tilfælde af at du stadig ender med at se 0xE0000024 synkroniseringsfejl, gå ned til næste potentielle løsning nedenfor.

Opdatering af OneNote til den nyeste version

Som mange berørte brugere har bekræftet, har 0xE0000024 OneNotefejl kan også være forårsaget af en konflikt med SharePoint. I tilfælde af at du støder på dette problem, når du prøver at åbne OneNote-notesbog placeret i en SharePoint med OneNote-appen på en iPad eller en iPhone, skal du sandsynligvis opdatere til version 16.2.1 eller ældre for at løse problemet problem.

Da det er blevet bekræftet af mange berørte brugere, blev denne fejl udryddet sammen med version 16.2.1. Her er en hurtig guide til opdatering af OneNote IOS-applikationen til den nyeste version:

 1. Åbn Appbutik på din iOS-enhed, og tryk på o I dag knappen nederst på skærmen.
 2. Næste, når du er inde i I dag skærmbillede, skal du klikke på dit brugerkontoikon i øverste højre sektion på skærmen.
 3. Rul derefter ned til Tilgængelig opdatering sektion og tryk på Opdatering knap tilknyttet OneNote.
 4. Vent, indtil opdateringen er installeret, start derefter OneNote-appen igen, og se om problemet nu er løst.

Hvis problemet fortsætter, eller hvis du allerede har den nyeste version af OneNote på din iOS-enhed (iPhone eller iPad), skal du gå ned til den næste potentielle løsning nedenfor.

Nulstilling af Onenote og OneDrive (kun Windows 10)

Som nogle berørte brugere har påpeget, kan dette problem opstå på grund af en konflikt mellem OneNote og Onedrive. Dette scenario rapporteres at forekomme i tilfælde, hvor brugeren tidligere har brugt OneNote 2016-appen, før han flyttede til den oprindelige Windows 10-appækvivalent.

Hvis dette scenarie er anvendeligt, skal du kunne løse problemet ved at nulstille både OneNote og OneDrive-appen fra menuen Indstillinger. Dette ender med at rydde de modstridende legitimationsoplysninger, der ender med at udløse 0xE0000024 OneNotefejl.

For at gøre dette skal du følge instruktionerne nedenfor:

 1. Trykke Windows-tast + R at åbne en Løb dialog boks. Skriv derefter 'ms-indstillinger: appsfeatures'Inde i tekstfeltet, og tryk på Gå ind at åbne op for Apps fanen i klassikeren Indstillinger menu.
 2. Når du er inde i Apps og funktioner menu, gå over til højre side af skærmen og brug søgefunktionen under Apps og funktioner at søge efter 'en note'.
 3. Klik på på listen over resultater OneNote til Windows 10,klik derefter på Avancerede indstillinger.
 4. Inde i Avancerede indstillinger menu i OneNote til Windows 10, rul ned gennem listen over emner til Nulstil fanen og klik på Nulstil knap. Når du bliver bedt om at bekræfte, skal du klikke på Nulstil igen.
 5. Når operationen er afsluttet, skal du vende tilbage til hovedmenuen Apps og funktioner skærm og brug søgefunktionen igen til at finde OneDrive.
 6. Klik på Microsoft OneDrive på listen over resultater, og klik derefter på Afinstaller.
 7. Bekræft afinstallationen ved at klikke på Afinstaller igen, og genstart derefter din computer for at lade Windows geninstallere OneDrive.

  Bemærk: I tilfælde af at OneDrive ikke geninstallerer sig automatisk efter næste systemstart, kan du downloade den nyeste version manuelt fra dette link (her).

 8. Åbn begge applikationer (OneDrive og OneNote), og indsæt dine brugeroplysninger for at se, om synkroniseringsfunktionen er blevet operationel igen.

Hvis dette scenario ikke var relevant, eller du har fulgt, men du stadig ser 0xE0000024 synkroniseringsfejl, gå ned til den næste potentielle løsning nedenfor.

Tilføjelse af SharePoint-serveren til den lokale intranetzone (hvis relevant)

I tilfælde af at du støder på netop dette OneNote Sync-fejl 0xE0000024når du prøver at synkronisere med en lokal SharePoint-server, kan du muligvis se denne fejl på grund af det faktum, at dit operativsystem ender med at blokere intranetkommunikation af sikkerhedsmæssige årsager.

Hvis dette scenarie er anvendeligt, skal du være i stand til at løse problemet ved at få adgang til dine internetindstillinger og tilføje den lokale SharePoint-server til Lokale intranetsteder.

Bemærk: Denne løsning rapporteres ofte at fungere for brugere, der støder på problemet på OneDrive 2016.

Hvis dette scenarie gælder for din aktuelle situation, skal du følge instruktionerne nedenfor for at få adgang til fanen Sikkerhed til Internetindstillinger og tilføje SharePoint til listen eller intranetwebsteder, der er hostet lokalt:

 1. Trykke Windows-tast + R at åbne en Løb dialog boks. Skriv derefter 'Inetcpl.cpl' inde i tekstfeltet, og tryk på Gå ind at åbne op for internet muligheder menu.
 2. Når du er inde i internet muligheder menu, skal du klikke på Sikkerhed fanen øverst på skærmen.
 3. Vælg derefter Lokalt intranet ikon fra de 4 typer sikkerhedsindstillinger øverst, og klik derefter på Websteder.
 4. Inde i menuen Lokalt intranet kan du markere det felt, der er knyttet tilRegistrer automatisk intranetnetværkhvis du ønsker, at dit operativsystem automatisk registrerer ethvert nuværende intranetnetværk. Derudover kan du klikke på Fremskreden knappen og tilføj Sharepoint-serveren manuelt.

Ryd poster relateret til OneNote i nøgleringadgang (kun macOS)

Hvis du har dette problem på en Mac-computer, er det sandsynligt, at du har at gøre med delvist beskadigede login-data, der er gemt nøgleringadgang.

Nogle brugere, der står over for det samme problem, har bekræftet, at det lykkedes dem at løse problemet ved at åbne adgang til nøglering og slette alle poster, der er knyttet til Microsoft. Efter at have gjort dette og genstartet OneNote, har de fleste brugere rapporteret, at de ikke længere stødte på 0xE0000024.

Hvis dette scenarie gælder for din nuværende situation, skal du følge instruktionerne nedenfor for at slette alle poster, der er relateret til Microsoft fra KeyChain-adgang:

 1. Start med at sikre, at OneNote og ethvert andet Microsoft Office-produkt i øjeblikket er lukket.
 2. Brug derefter handlingsbjælken nederst på skærmen til at åbne LaunchPad-applikationen.
 3. Når du er inde i Affyringsrampe, brug søgefunktionen til at søge efter 'Nøglering'. Klik derefter på listen over resultater Adgang til nøglering.
 4. Når du er inde i Adgang til nøglering hjælpeprogram, skal du klikke på loginposten (fra menuen til venstre).
 5. Dernæst med Log på indtastning valgt, gå ned til højre del af Adgang til nøglering hjælpeprogram og rul ned gennem listen over emner, indtil du finder dem, der starter med 'com.microsoft'.
 6. Højreklik derefter systematisk på hver com.Microsoft indtastning og vælg Slet fra genvejsmenuen for at fjerne Adgang til nøglering poster tilknyttet OneNote og OneDrive.
 7. Når hver relevant nøgleringspost er blevet slettet, skal du genstarte din Mac og logge ind med OneNote igen ved næste opstart for at se, om problemet nu er løst.
Mærker onenote

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found