Fix: Windows 10 System Image Backup Error 0x807800A1 & 0X800423F3

Oprettelse af en sikkerhedskopi af dit system er en god måde at sikre dine data på. Men nogle gange står du måske over for fejlene som 0x807800A1 & 0X800423F3, mens du laver en sikkerhedskopi af et systembillede. Fejlen 0x807800A1 vises med en meddelelse “A Volume Shadow Copy Service failed. Se "VSS" og "SPP" -hændelseslogfiler for mere information ". Du kan muligvis også se en meddelelse "Forfatteren oplevede en forbigående fejl" med fejlkoden 0X800423F3.

Disse fejl kan vises på grund af nogle få grunde. Din Volume Shadow Copy Service kan blive stoppet, antivirus eller windows firewall kan forårsage problemet, og harddiskprioriteter kan forhindre i at oprette en sikkerhedskopi, som også kan være bag dette problem. Når du først ved, hvad der forårsager dette problem, kan problemet let løses.

Hvis du for nylig har installeret en ny SSD på din computer, skal du først prøve metode 3, fordi problemet muligvis skyldes HDD-prioriteter. Hvis ikke, skal du starte med metode 1 og fortsætte til den næste, indtil dit problem er løst.

Metode 1: Tjek Volume Shadow Copy Service

 1. Holde Windows Tast og tryk R
 2. Type tjenester.msc og tryk på Gå ind
 3. Find Volume Shadow Copy Service og dobbeltklik på den
 4. Vælg Automatisk fra rullemenuen i Starttype (hvis det ikke allerede er indstillet til automatisk)
 5. Klik på Start hvis servicestatus er stoppet eller sat på pause
 6. Klik på Afhængigheder fanen
 7. Tjek under Denne service afhænger af følgende komponenter Hvis du ser nogen tjenester, skal du klikke på Generel fanen> Klik ansøge > Klik på Okay luk derefter dette vindue, og find denne tjeneste fra listen over tjenester. Dobbeltklik på denne tjeneste, og gentag trinene fra 4-5 for at sikre, at den kører.

Kontroller nu, om problemet stadig vedvarer.

Metode 2: Start af arbejdsstationsservice

 1. Holde Windows Tast og tryk R.
 2. Skriv “tjenester.msc ” og tryk på Gå ind.
 3. Find Arbejdsstationsservice og dobbeltklik på den.
 4. Vælg Automatisk fra rullemenuen i Starttype (hvis det ikke allerede er indstillet til automatisk).
 5. Klik på Start hvis servicestatus er stoppet eller sat på pause.

Metode 2: Deaktiver Antivirus og Windows-firewall

Til antivirus:

 1. Højreklik på din Antivirus-ikon (placeret i nederste højre hjørne af skærmen). Hvis du ikke kan se noget ikon, skal du klikke på "pilen" for at vise skjulte ikoner
 2. Klik på Deaktiver. Hvis der ikke er nogen Deaktiver-indstilling, skal du dobbeltklikke på antivirusikonet. Dit antivirusvindue åbnes, og du skal kunne deaktivere antivirusprogrammet derfra.

Til Windows Firewall:

 1. Holde Windows Tast og tryk på X.
 2. Klik på Kontrolpanel
 3. Klik på System og sikkerhed
 4. Klik på Windows Firewall
 5. Klik på Slå Windows-firewall til eller fra
 6. Vælg Sluk for Windows-firewall (anbefales ikke) fra private og offentlige netværksindstillinger
 7. Klik på Okay

Dette skulle løse problemet, hvis problemet skyldtes interferens med antivirus eller firewall.

Bemærk: Glem ikke at tænde Windows-firewall og aktivere dit antivirusprogram. Disse programmer er vigtige for sikkerheden i dit system. Så snart dit problem er løst, skal du tænde for disse programmer

Metode 3: Kontroller harddiskprioriteter

Først og fremmest skal du sørge for, at din nye SSD er på den første SATA-port (0 eller 1 afhængigt af dit bundkort). Du kan bytte kablerne til den nye SSD med den gamle harddisk for at sikre, at SSD'en er på den første port.

 1. Genstart computeren
 2. Trykke F2 når producentens logo vises. Nøglen kan variere afhængigt af din producent, men for det meste dens F2 eller F10 eller Del. Du vil også kunne se instruktionerne på hjørnet af skærmen som "Tryk på F2 for at åbne BIOS-menuen", når producentens logo vises.

Brug nu dine piletaster og se efter HDD-prioritetsindstillinger. Husk, at disse er forskellige fra indstillingerne for opstartsprioritet. Når du er derinde, skal du sørge for, at din nye SSD er den første.

Hvis du bruger en harddisk til sikkerhedskopiering, skal du sørge for, at den er tilsluttet som det første SATA-drev på bundkortet. Efter installation af en anden harddisk ændrer systemet muligvis automatisk startrækkefølgen, især hvis du har harddiske med forskellige operativsystemer. Sørg for, at den rigtige harddisk er øverst i opstartsrækkefølgen ved at gå ind i BIOS-indstillingerne.

Metode 4: Afinstallation af Microsoft Office Starter 2010

Problemet med at sikkerhedskopiere dit system kan også opstå, hvis du installerede Microsoft Office Starter 2010 med "klik 2 kør" -konfigurationer. Så hvis du har Microsoft Office Starter 2010, kan det være årsagen. Selv hvis du ikke er sikker, løser problemet problemet ved at afinstallere og geninstallere Microsoft Office Starter 2010 uden "klik 2 kør" -konfigurationen.

 1. Holde Windows Tast og tryk R
 2. Type appwiz.cpl og tryk på Gå ind
 3. Se nu efter Microsoft Office Starter 2010. Når du er placeret, skal du vælge den og klikke afinstallere.

Følg skærminstruktionerne for at afinstallere Microsoft Office Starter 2010. Når systemet har afinstalleret softwaren, skal du kontrollere, om sikkerhedskopien af ​​systemet stadig forårsager problemet eller ej. Hvis problemet er løst, kan du installere Microsoft Office Starter 2010 igen uden indstillingen "klik 2 kør".

Metode 5: Kontrol af opstartsprioritet

Dual-booting blev også rapporteret at være årsagen til fejlen. I dual-booting installerer du et andet operativsystem på din harddisk efter initialisering af en ny partition og swap-størrelse. Det giver dig mulighed for at bruge to operativsystemer på en computer afhængigt af boot-sekvensen fra BIOS.

Startsekvensen bestemmer, hvilket operativsystem der skal startes. For eksempel, hvis du har Ubuntu som opstartssekvens 1 og Windows som den anden, starter BIOS altid Ubuntu. I opstartssekvensen vil den ikke blive skrevet "Ubuntu" eller "Windows". Snarere vil det være “Drive 0” eller “Drive 1” osv.

Skift opstartssekvens og få vinduer til toppen af ​​listen. Du kan normalt indtaste startindstillingerne ved at trykke på Esc eller Del / F2. Når du har Windows øverst, skal du genstarte din computer og kontrollere for fejlen.

Ud over ovenstående problemer kan du også prøve:

 • Fjerner Steam fra startlisten. Du kan Rengør boot din computer for at tænde den med et minimalt antal drivere.
 • Kontrollerer for dårlige sikkerhedskopieringsposter. Det dårlige GptName burde ikke være i nogen af ​​de partitioner, du prøver at tage backup af.
 • En anden ting, du kan prøve, er at frakoble alle andre harddiske og sætte målsystemets (windows) drev i den første SATA-controller. Værktøjet er kendt for at returnere problemer, hvis det kommer på tværs af et andet operativsystem.
 • Du kan se efter dårlige tegn i nogle af partitionsnavne. Dette kommer normalt efter at have lavet en sikkerhedskopi med et tredjepartsværktøj som EaseUs. Du kan bruge værktøjet GPT fdisk-værktøj, der findes på SourceForge og bruge kommandoerne til at hente oplysningerne om dine drev. Sørg for, at der ikke findes dårlige tegn (som citater, kommaer osv.) I navnet. Hvis der er, skal du omdøbe partitionen og prøve igen.
 • Hvis du ejer en serveropsætning, kan du aktivere arbejdsstationstjenesten (du skal også aktivere servertjenesten).

Bemærk: Windows har officielt afsluttet support til systemgendannelse / billedmekanisme og har påpeget brugen af ​​tredjepartsleverandører. Afslutning af support betyder, at yderligere fejl, der opstår med modulerne, ikke vil blive underholdt, men modulet vil stadig være til stede i de nye udgivelser af operativsystemet.